υπάρχουν και οι προπονήσιμοι ρε αγόρι.
εγώ πχ που προπονώ 4 πενταδάτους,μου κοστίζει σε νίκες τώρα,αλλά όσο να ναι,στα πλέι-οφς θα παίζω ουσιαστικά με πολύ μεγαλύτερους μισθούς από αυτούς που πληρώνω!
καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ,έτσι?
το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε άλλες ομάδες.
μετά υπάρχουν και οι ατυχίες.πέρσι ξεκάθαρα έχασε λόγω του τραυματισμού την άνοδο.
υπάρχουν και οι διαθέσεις.
ένα ρίσκο είναι πάντα ρίσκο και μπορεί να κοστίσει.
και ο Αγόρ προπονεί...οπότε όταν τελειώνει η σεζόν μπορεί να διώξει έναν 2 μικρούς και να πάρει έναν φοβερό σέντερ..
ακόμα ο γκοέσας και ο Σταματάκος θα έχουν γίνει καλύτεροι...δεν ξέρω για εσένα πάντως οι δικοί μου προπονήσιμοι μπορεί να είναι αρκετά καλοί αλλά στο τέλος αυτής της σεζόν δεν θα έχουν φτάσει σε επίπεδο να χτυπήσουν τέτοια ματς...
δεν λέω πως τα παρατάω προς θεού..αν ήταν όποιος έχει λιγότερες πιθανότητες για άνοδο να τα παρατούσε θα είχαμε 2-3 ενεργές ομάδες σε κάθε όμιλο...απλά μιλάω για τις πιθανότητες...
όσο για τον τραυματισμό, έγινε μια φορά δεν νομίζω να γίνει 2η και θα είναι αρκετά άδικο να χάσει την άνοδο πάλι με αυτόν τον τρόπο...
πρόσεξε κάτι...
πόσους βασικούς προπονείς είναι το θέμα.τι ποιότητα έχουν τώρα οι προπονησίμοι σου?
όχι εσένα.του καθενός...
όταν προπονώ συγρχόνως Αμάν,Κουλοχέρη,Σιδηρόπουλο,Τζόκοβιτς,λογικό δεν είναι οι αναφορές μου θα είναι τρελά αυξημένες στο τέλος της σεζόν?
ο Γιώργος πάλι,μπορεί να πουλήσει και να πάρει έτοιμους πλήρεις.οκ είναι κι αυτό....
αυτός όμως προπονείς λίγο βασικούς και λίγο αναπληρωματικούς,και δεν πουλήσει,πόσο ανταγωνιστικότερος μπορεί να γίνει?
ξαναλέω πως είναι νωρίς να προεξοφλούμε καταστάσεις....
δεν το λέω εγωιστικά.γενικά και για όλους το λέω...