Bu yazdığım baya tuhaf gelecek ama yenebilirdik, gerçekten yenebilirdik :)
Artık bu cümleme açıklık getirme vakti geldi, geçen hafta bunu yazdığımda açıklamamı daha yazmamıştım, çünkü tuhaf tepkilerle karşılacaktım, şimdi CSKA'nın kendi sahasında Barcelona'dan 21 sayı fark yediği maçtan sonra yazma gereği duydum. ''Kazanabilirdik'' dedim çünkü, kazanabilirdik,
farklı bir şekilde kazansalar da bence yeteri kadar iyi oynamamışlardı, üçlükleri - Bir tek Beşiktaş maçı haricinde rezalet olan üçlükleri. - girmişti. Bizim de girmeyen şutlarımız buna eklenince, maçtan
biz kopmuştuk. Özellikle bu günü bekledim, CSKA kendi seviyesinde bir takımla, bu oyunuyla, kaybedecekti, çok da belliydi. Ayrıca Beşiktaş maçından önceki maçlardaki performansı da iyi değildi, bizi yanıltan CSKA'nın üçlük yüzdesiydi.
Bugün 1/15 attılar. Kendi sahalarında 21 sayı fark yediler.
Umarım bu ''kazanabilirdik'' cümlesine açıklık getirmiştir. Bir mesajda da söylediğim üzere ''kazanabilirdik'' ile ''kazanmaya yakındık'' arasında fark vardır.
Bir daha da bence bu kadar extreme bir durumla karşılaşmayız ve
son saniyede 28 sayılık bir atış denemek zorunda kalmayız. Mutlaka maç kaybedeceğiz ama bu kadar extreme bir durumla karşılaşmayacağız.
Last edited by Guzzz at 11/8/2012 1:28:43 PM