Czy mógłbyś czytać ze zrozumieniem? Bo ja naprawdę nie kierowałem tego posta do Ciebie, więc nie rozumiem czemu całą treść odnosisz do siebie. No ale przeanalizujmy:
Jego DL był 23 stycznia, już 19 czyli zanim pojawił się na TLu przygotowując się na jego przejęcie jego nowy właściciel sprzedał 3 graczy
Czy ja tu aby przypadkiem nie napisałem, że sprzedałeś ich przed jego pojawieniem się na TLu? No raczej tak. A co do wpisów na forum napisałeś, że właściciel się wypowiadał ja tych postów nie widziałem, więc spytałem byłego właściciela czy mógłby mi je pokazać. No chyba, że w między czasie m4ti_ był jego właścicielem.
Zawsze myślałem, że kadra to dobro ogółu, a skoro tak to gdy sobie selekcjoner z czymś nie radzi, nie ma na coś czasu chyba może napisać na forum, że potrzebuje kogoś do pomocy, jestem pewien, że chętni by się pojawili.
Tak - kadra to nasze wspólne dobro ale od oceny czy ktoś sobie radzi czy nie nie jesteś Ty. Jesteś jednym z ponad 4 tys managerów grających w BB i jasne, ze masz prawo mieć swoje oceny ale nie jesteś wyrocznią i nie będziesz nią.
Czy ja napisałem, że mamy ME i nie masz czasu szukać gracza na TLu dla hatcheta? Czy tomek1804? Więc mu odpisałem, że skoro jego zdaniem nie masz czasu (czyli sobie z czymś nie radzisz) to możesz zawsze poprosić o pomoc innych. Więc jeżeli do kogoś możesz mieć o takie sformułowania pretensje to na pewno nie do mnie a do autora tego posta
(125131.306).
Gdzie ja napisałem o skautach ekonomicznych?
A gdzie ja napisałem, że ty za tym byłeś? Ja po prostu przypominam dyskusję na forum na ten temat, gdzie nie tylko ty, ale też i kilku innych Prezesów zaatakowało mnie, że jakoby stoję na drodze do rozwoju, było pełno bicia piany, podobnie jak z odwróconymi, a efektów nie ma, po prosu pokazałem pewien stały schemat który od pewnego czasu dominuje na forum (ba nawet wycofałem się z tematyki kadry, szkoda że znowu mnie w nią wciągasz, no ale cóż), żeby nie było, że jestem tym który was powstrzymuje ale jakoś żeby coś z pisania wynikało nadal nie widzę, być może za mało wiem, być może mamy jakieś think tanki które już pracują nad uczynieniem z nas potęgi, być może.
I nie musisz odgrywać ofiary, ze nie wiesz co robić ze swoim HoFem... Nie jesteś początkującym managerem w V lidze więc nie płacz, że jak Ci nikt nie powie co masz zrobić to sam nie wiesz...
Ale co ma do rzeczy to, że jestem czy nie jestem obeznany z tą grą? Czy skaut C nie mógłby do mnie napisać, zamiast opowiadać podczas spotkań reprezentacji, że mu na pewno nie odpiszę jakich graczy w kadrze seniorów będziemy potrzebować za 2-3 sezony? Owszem mogę go sam rozwijać ale czy się nie zdubluję z innymi Prezesami? Tego nie wiem i jak widzę wiedzieć nie będę.
To już nawet nie jest śmieszne tylko żałosne...
Masz rację, na dowód wasza rozmowa którą dostałem na gg od jednej z osób siedzących na czacie podczas spotkania kadry:
<lukaseba>: ja nie lubię tego żydka ;)
<kozlik4>: al said i tak podejrzewam ma w dupie kadre:D
<aimar>: jesli alsaid nie chce wspolpracowac to won z Luderitzem z kadry
<kozlik4>: z Leszkiem współpracuje:D
<kozlik4>: z kim innym nie koniecznie:)
<lukaseba>: powiem brzydko-mam gdzieś jego podpadnięcia i fochy...
<kozlik4>: ja tez mam gdzies
<tomek1804>: o to ja też!
<aimar>: ze mna jeszcze rozmawia.
<lukaseba>: ma podania i wcale nie musi być gorszy od tego ala żydka
Więc pytam kozlika4 skąd wie, że mam "w dupie kadrę" i skoro tylko Leszek się do mnie w sprawie Lüderitza odezwał, to skąd wie, że z nikim innym bym nie współpracował?