Nigdy nie ukrywałem, że trenuję ID i nadal twierdzę, że moja kombinacja jest tańszą opcją
Może nie ukrywałeś, ale też nie chwaliłeś się zbyt ochoczo. Na pewno skala eksponowania bloków jest o niebo większa. O ID w zasadzie nic nie słyszałem.
Co do taniości Twojej kombinacji to trochę złośliwie przypomnę Ci, że nie tak dawno twierdziłeś że trening jest nieopłacalny, a mimo to teraz trenujesz;-) Więc ja przyznaję Ci, że Twoja kombinacja jest tańsza, a mimo to wolę swoją...z ISem:D
Jakie proporcje mają bloki względem obrony pod koszem w obronie nie wiem. Możesz to sprawdzić.
Jasne, że do wszystkiego mogę dojść sam (albo chociaż mogę próbować)...ale liczę, że ktoś kto nie ukrywa, że interesuje się blokami, inwestuje w nie, rozwija swoją wiedzę na ten temat, a także pisze o swoich blokersach i ich efektywności w zatrzymywaniu rywali, oraz podaje konkretne statystyki przemawiające za blokami już do tego wcześniej doszedł i mi trochę podpowie:-) Bo inaczej to te statystyki nie są wiele warte (absolutnie nie chcę przez to powiedzieć, że są nic nie warte), a na pewno zakrzywiają rzeczywistość.