BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169340.308 in reply to 169340.302
Date: 4/5/2011 3:38:10 AM
Overall Posts Rated:
2525
Καλημερα παιδια και καλη αρχη στα play-off και στα play-out..
Ο στοχος μας για την φετινη χρονια επιτευχθη, καναμε μια καλη πορεια σημιωνοντας καλητερο ρεκορ νικων στην κανονικη περιοδο καθως πειραμε σχετικα ευκολα την 3 θεση.
Οποτε σιγουρα πλεον θα παιξουμε χωρις ανχος και πιστευωντας στην ομαδα μας ....
ο προεδρος μας ξεκινησε και ετοιμαζει μαζι τον προπονητη τα πλανα της επομενης σεζον μιας και θα ειναι ακομα ποιο δυσκολα τα πραγματα.

This Post:
00
169340.309 in reply to 169340.307
Date: 4/5/2011 3:35:28 PM
Overall Posts Rated:
2525
Συνχαριτηρια σε ολους οσους κερδισαν και καλη συνεχεια....θα τα πουμε στην επομενη σεζον μαζι με καινουργιους στοχους!!

This Post:
00
169340.310 in reply to 169340.309
Date: 4/5/2011 4:56:55 PM
Overall Posts Rated:
7676
Παρολο που λειπω εξωτερικο το πρωταθλημα βρισκεται υπο την πληρη παρακολουθηση μου..Βεβαια λιγο υποπτοι μου φανηκαν οι λογοι που με οδηγουν σε αλλεπαλληλα ταξιδια και φανταζομαι οτι καποιος απο δω μεσα εχει βαλει το χερακι του για να μην μπορουμες να διαχειριστουμε την ομαδα μας..Σε καθε περιπτωση και η ομαδα βρισκεται υπο την πληρη παρακολουθηση μου...Οποτε....Στεφανε οι δυο μας..Επι τελους περασες την πρωτη φαση,αρκετα δυσκολα οπως συνηθως...Ευτυχως δεν εβαλες χαμηλοτερη διαθεση αφου θα σου δημιουργουσε προβλημα μαλλον..Πρωτη μας μαχη λοιπον στα τελικα και μαλλον η τελευταια..Οποιος περασει ανεβηκε...Δεν θα σου χαριστω ωστοσο...Αν και ειμαι σε κακιστη προς το παρον κατασταση που ελπιζω να βελτιωθει την παρασκευη..Πολυ ωραια ratings απο σενα,μια απο τα ιδια και απο μενα..Τα λεμε στο γηπεδο και ας κερδιζει ο καλυτερος...:)))))

This Post:
00
169340.311 in reply to 169340.310
Date: 4/6/2011 2:35:40 AM
Overall Posts Rated:
1717
Επιτελους περασα την πρωτη φαση και το γεγονος οτι δεν τα ειχα καταφερει τις προηγουμενες σεζον με οδηγησε να κατεβω δυνατα και να μην ρισκαρω και δικαιωθηκα γι αυτο γιατι ειχα μια πολυ καλη ομαδα απεναντι μου,με πολυ καλο μανατζερ...αντιθετα η σμερνα δεν εδειξε καν ομαδα για πλευ οφ και ισως αυτο να παιξει το ρολο του στο μεταξυ μας παιχνιδι απο την αποψη οτι ανεβηκαν πολυ τα λεπτα σε μενα και δεν θα εχω αγ.κατασταση καλη + οτι εχεις περισσοτερο ενθουσιασμο..
Στους απεναντι μου εκανε εντυπωση η επιθεση που διαλεξε ο Αντωνης κοντρα στον κλειν που ολοι ξερουμε οτι η ρακετα ειναι η δυναμη του κλειν παρ'ολα αυτα εκεινος διαλεξε να παιξει κοιτα μεσα ενω εχει πολυ καλυτερη περιφερεια..θα ηθελα να ακουσω πιο ηταν το σκεπτικο του..στο αλλο παιχνιδι ο φαιτ εδειξε πολυ δυνατος και νομιζω θα εχουμε ντερμπι και στους τελικους των κοκκινων..

This Post:
22
169340.312 in reply to 169340.311
Date: 4/6/2011 8:33:17 AM
Overall Posts Rated:
7676
Παμε λοιπον για ενα γρηγορο αφιερωμα στις ομαδες του τελικου απο δω και βλεπουμε...

Αστεριες(20-2):Η ομαδα με το καλυτερο ρεκορ μεσα στην αγωνιστικη σεζον φτανειι στα τελικα για πρωτη φορα στην ιστορια της.Εχουν προηγηθει 3 αποτυχημενες αποπειρες με πλεονεκτημα εδρας που ειχαν οδηγησει σε στραπατσα.Φετος η ομαδα ομως παρουσιαστηκε πιο σοβαρη απο ποτε.Εχοντας εναν κορμο απο παικτες σταθερο(αναστασακης-γουρλης-παρεδες)και πολλες προσθηκες μεσα στην σεζον δειχνει ικανη για το καλυτερο.Η φιλοσοφια της?Αμυνα,αμυνα,αμυνα..Καλυτερος παικτης ο σταρ της εθνικης νεων νινος αναστασακης.Παμε να δουμε λοιπον το πως κρινουμε τα αγωνιστικα κομματια..

Πιθανη πενταδα:
PG:Αναστασακης-Το αστερι της ομαδας.Στις δυσκολες στιγμες δεν δισταζει να παρει την ομαδα απο το χερι.Εξαιρετικος αμυντικος,οργανωτης και σκορερ ειναι ισως ο καλυτερος παικτης του ομιλου μας.Κριμα που οι σκαουτερς λενε οτι δεν μπορει να παει πολυ ψηλα.Σε καθε περιπτωση ομως για αυτους τους τεςλικους ειναι απλα υπεραρκετος...
SG:Satcwel-Το εργαλειο.Οργανωνει καλυτερα απο τον καθενα ενω η αμυνα του ειναι επιπεδου Α1.Αν ειναι σε καλη μερα η ομαδα γυρναει καλα την μπαλα στην επιθεση.Αν οχι αναλμβανουν δραση οι αγριοι της ομαδας.
SF:Ali Yaltir-Ο ρολιστας.Παικτης με πολλες ικανοτητες σε ενα καλο επιπεδο,αλλα καμια σε εξαιρετικο.Παιζει απλα οπου τον χρειαστει ο προπονητης του.Η αμυντικη του συμβολη καθως και η δημιουργικος του οιστρος θα παιξουν σημαντικο ρολο στον τελικο.
PF:Γουρλης-Ο ηγετης.Οτι και αν πουμε ειναι λιγο.Στην καλυτερη του χρονια στους Αστεριες ο Γουρλης φαινεται να χαλαστηκε λιγο απο την παρουσια ανταγωνιστη σταρ στην ελληνικη κοινοτητα της ομαδας του και αποφασισε να δειξει ποιος πραγματικα ειναι.Εξαιρετικος σε καθε παιχνιδι που εχει χρεαιστει με πολυπλευρη συνεισφορα και εξαιρετικα ποσοστα.Αν ειναι σεδ μερα δυσκολα τα πραγματα για τους Αιζ.Μονο του μειονεκτημα η οχι και τοσο καλη αμυντικη του παρουσια..
C:Dow-Ο πυργος.Ο παικτης που αποκτηθηκε για να καλυψει τρομακτικα κενα μονος του.Ειναι απλα ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης στην ιστορια της ομαδας και αυτη τη στιγμη του ομιλου.Δουλεια του να κατεβαζει σκουπιδια,να παιζει αμυνα και οταν παρει την μπαλα απλα να την καρφωσει.Μεγαλο οπλο στα χερια του Στεφανου..
Παγκος:Εδω καπως χαλανε τα πραγματα για τους Αστεριες..Ενας παρεδες δεν φερνει την ανοιξη και δεν μπορει σιγουρα να παιξει σε 5 θεσεις.Αν τελικα δεν καταφερουν οι Αστεριες να ανεβουν ξερουμε ολοι καλα τι θα φταιει...

This Post:
00
169340.313 in reply to 169340.312
Date: 4/6/2011 8:49:24 AM
Overall Posts Rated:
7676
Aiz FBA(19-3):Απο τις παλιες ομαδες του ομιλου και απο τους παλιους στους τελικους.Τεταρτη φορα παρουσα εδω η ομαδα ειναι ετοιμη για να κανει το μεγαλο βημα.Με το δευτερο καλυτερο ρεκορ της σεζον αλλα με ανεση την καλυτερη διαφορα ποντως πληρωνει τα λαθη του προπονητη της σε 2 παιχνιδια που κριθηκαν στον ποντο.Γεματο ροστερ απο ολες τις αποψεις,χωρις να ξεχωριζει καποιος με μεγαλη διαφορα κατεβαινει για να αντρεψει ακομη μια φορα το μειονεκτημα εδρας που εχει.Το ξερει τον τροπο σιγουρα,το θεμα ειναι οτι πλεον το ξερουν και οι αλλοι οτι ξερειε τον τροπο.Θα μπορεσει να ξανακανει την εκπληξη?

Πιθανη πενταδα:
PG:Τσιμιδακης-Ο παικτης κλειδι.Για την στηλη μας ο καλυτερος PG του ομιλου καθως ο αναστασακης παιζει σαν δυαρι.Πασσαρει,σκοραρει,οργανωνει και βοηθαει στα ριμπαουντ.Τι αλλο μπορει να ζητησει κανεις απο αυτον?Α ναι να παιξει και αμυνα.Ε το κανει και αυτο.Αν ειναι σε καλη κατασταση θα υπαρξει εξαιρετικη ροη στο παιχνιδι.
SG:Avesio-Ο εργατης.Δουλευει σαν το σκυλι μεσα στο γηπεδο και ακομη πιο σκυλισια απο την δουλεια του ειναι η αμυνα του.Ο καλυτερος αμυντικος της ομαδας.Ποσταρει καλα,πασαρει καλα και αν βρεθει μονος του δεν λαθευει ευκολα.Μεινοκτημα του τα τραγικα του ποσοστα στις βολες.Παρολα αυτα αν και χαμηλομισθος η προσφορα του ειναι εξαιρετικη.
SF:Χατζησπυρος-Ο ολοκληρωμενος.Δεν ειναι φυσικα καθολου σιγουρη η επιλογη του σαν βασικο ΣΦ καθως προερχεται απο τραυματισμο αλλα ειναι η πρωτη επιλογη στη φαρετρα του Χαρη.Ο τιτλος ολοκληρωμενος σιγουρα του ανηκει καθως θεωρειται απο τους πιο πληρεις παικτες του ομιλου.Μπορει να παιξει απο 1 εως 4 και να ειναι καλος και στις τεσσερις θεσεις.Πλεονεκτημα του το ποσταρισμα και οι καλες οργανωτικες ικανοτητες.Το θελει η ομαδα του για να αυξησει την ροη της.
PF:Κουην-Ο ησυχος.Ηρεμη δυναμη για δευτερη σεζον ο Αμερικανος της ομαδας.Σκοραρει κατα βουληση αν παρει την μπαλα και αν παρει προσπαθεια.Χαμηλων τονων με εξαιρετικα ποσοστα θα ειναι πιθανοτατα ο παικτης βαρομετρο στην επιοθεση της ομαδας του.Αυτο ομως μονο αν εχει την ορεξη να σκοραρει.Αλλιως θα κανει ολα τα υπολοιπα μεχρι να βγει με φαουλ.Επιρρεπης σε αυτα καθως και στα λαθη.
C:Kosovic-Το ερωτηματικο.Με πολυ λιγα παιχνιδια στην ομαδα δεν δειχνει να εφερε το εξαιρετικο που περιμεναν απο αυτον οι προπονητες οταν τον απεκτησαν.Ηταν αλλωστε λυση αναγκης.Ωστοσο τα νουμερα του ειναι εξαιρετικα και οι κινησερις του δειχνουν παικτη μεγαλης κλασσης.Το θεμα ειναι να μπορεσει να το ξεδιπλωσει αυτο και μεσα στο γηπεδο.Θα παρει προσπαθειες και αν τις βαλει τα πραγματα θα ειναι δυσκολα για τους Αστεριες.

Παγκος:Εδω δεν το συζηταμε.Ο πιο πληρης του ομιλου.Με παικτες που δεν ξερουν αν θα παιξουν βασικοι οι οχι.Τσοπανης,Παρταλακης,Πιτσικοκος και Ροζκα εγγυονται οτι οποιαδηποτε στιγμη η μοαδα τους χρειαστει θα ειναι εκει για να βοηθησουν.Θα παιξουν λογικα πολυ μεγαλο ρολο.

This Post:
00
169340.314 in reply to 169340.313
Date: 4/6/2011 9:03:29 AM
Overall Posts Rated:
7676
Αστεριες-Αιζ:Λοιπον στον τελικο ολα επιτρεπονται.Προβλεψεις δεν χωρανε και αλλα σχετικα ωστοσο εμεις θα τολμησουμε να κανουμε μια.Το παιχνιδια αναμενεται συναρπαστικο.Αυτη τη στιγμη οι Αστεριες ειναι σε καλυτερη κατασταση και εχουν την εδρα αλλα ειχαν μια δυσκολη εβδομαδα και χανουν σε ενθουσιασμο.Οποτε μεχρι στιγμης 2-2 στα σημεια.
Στις θεσεις υπερταιρουν οι αιζ με τσιμηδακη αλλα ο σατσγουελ κανει εξαιρετικη δουλεια σε αμυνα και οργανωση.Υπερταιρουν οι Αστεριες με Αναστασακη αλλα ο Αβεσιο παιζει αμυνα και οργανωνει πολυ καλα για την θεση του.Ισοπαλια στα μεχρι στιγμης.Υπερταιρουν νομιζω οι Αιζ με Χατζησπυρο αλλα δεν ειναι μεγαλη η διαφορα του απο τον Αλι και προερχεται και απο τραυματισμο.Υπερταιρουν οι Αιζ με Κουην αλλα αυτο ειναι μονο στα χαρτια.Ο Γουρλης κανει την καλυτερη σεζον της ζωης του και σκοραρει οποτε θελει.Στα ιδια περιπου Dow με Κosovic.Το αποτελεσμα?Οριακα δειχνει Αιζ.Αλλα πολυ οριακα.Τοσο που δεν βλεπω αν το δευτερο γραμμα τελικα ειναι "Ι" ή "Σ"...
Προπονητης:Ο Στεφανος ειναι ο πιο σοβαρος και μεθοδικος προπονητης του ομιλου.Εχει την ομαδα του παντα οπως πρεπει και η πορει του ειναι συνεχως ανοδικη.Γνωστης του παιχνιδιου σε μεγαλο βαθμο πλεον θα κανει το καλυτερο με σιγουρια.Το προβλημα του?Καμια φορα στα πλει οφ μπλοκαρει και κατεβαζει την ομαδα σε συστηματα που δεν της πανε..Φετος ελπιζω να μην το κανει..Αγαπημενο συστημα?Να σκιζει τα διπλωματα του..:))))Αφου υποστηριζε σθενα το τρεξε για φετος δειχνει να εχει καταληξει στο κοιτα μεσα.
Ο Χαρης απο την αλλη πειραματιζεται και δημιουργει συνεχως μεσα στο μυαλο και καμια φορα στο γηπεδο.Οχι δεν αλλαζει συστημα σχεδον ποτε αλλα κμια φορα δεν υπολογιζει και πολυ τους αντιπαλους.Ωστοσο μεχρι στιγμης εχει χαρακτηριστει σαν προπονητης πλει οφ και αυτο ειναι ενα συν.Εχει αλλωστε και την εμεπιρια τοσων τελικων.Αγαπημενο συστημα?Τι να λεμε τωρα..Αν η ομαδα δεν παιξει κοιτα μεσα θα φαω το καπελο μου...Μονη εναλλακτικη φανταζει η εσωτερικη απομονωση αλλα με σιγουρια η μπαλα στο ζωγραφιστο.
Συστηματα:Απο κοιτα μεσα μεχρι κοιτα μεσα για τους Αιζ πιθανη αλλαγη για τους Αστεριες.Ποιος το παιζει καλυτερα?Στα σημεια νομιζω οι Αιζ λογω της πολυ δυνατης τους ρακετας αλλα οι Αστεριες το παιζουν πιο πολυδιαστατα.Αν παμε στην περιφερεια απο την αλλη θα εχουν να αντιμετωπισουν μια πολυ καλη περιφεριακη αμυνα με εναν μονο ουσιαστικα παικτης ικανο να σκοραρει σε περιφεριακο συστημα με αξιωσεις.Διλληματα προπονητων και ξενυχτιων αυτα για τους δυο μονομαχους.Αντε να δουμε τι θα δουμε...

This Post:
00
169340.315 in reply to 169340.314
Date: 4/6/2011 9:05:50 AM
Overall Posts Rated:
7676
"Απολογουμαι" στους συνοδοιπορους μου στον ομιλο που επελεξα να μιλησω μονο για το δικο μου παιχνιδι αλλα εχω 2 επιχειρηματα πανω σε αυτο..
1.Το περιμενα κανα αρκετες σεζον και ετσι με εχει λιγο κερδισει
2.Δεν ξερω τοσο καλα τις ομαδες του κοκκινου ομιλου για να μπορεσω να κανω τοσο χαβαλε.Περισσοτερο δλδ μου διαφευγει ο Φαιτ που δεν ειναι τοσο στανταρ.Ελπιζω να κατανοειτε την σταση μου..Δεν ειναι απο ψωνισμα,απλα μ αρεσει:))))

Last edited by Aizenbro at 4/6/2011 9:06:16 AM

This Post:
00
169340.316 in reply to 169340.315
Date: 4/6/2011 9:16:21 AM
Overall Posts Rated:
1717
Εξαιρετικο!!!Εισαι 100% σε ολα μεσα..αλλα ειναι λογικο αυτο αφου εχουμε παιξει τοσες φορες..Νομιζω το βαθος παγκου θα μετρησει στο τελος και αυτο θα φανει το Σαββατο..μακαρι να πεσω εξω αλλα ετσι το βλεπω να γινεται..

This Post:
11
169340.317 in reply to 169340.316
Date: 4/6/2011 1:31:57 PM
Overall Posts Rated:
88
Το παιχνίδι που περιμένει όλη η ΙΙΙ.8 πλησιάζει. Απίθανο αφιέρωμα Χάρη, όπως απίθανος αναμένεται και ο ημιτελικός.
Προγνωστικά δύσκολο να γίνουν, στην κόψη του ξυραφιού θα κριθεί όπως και πέρυσι. Γνώμη μου είναι ότι αν ο Στέφανος τολμήσει ζώνη 2-3, θα φύγει νικητής. Και αυτό διότι ακόμα και με 2 αμυνόμενους στην περιφέρεια δε θα έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα η περιφερειακή του άμυνα, ενώ ταυτόχρονα θα ''θωρακίσει'' την εσωτερική. Η άνοδος απαιτεί ρίσκα και τόλμη Στέφανε. Ελπίζω να είμαι μέσα και το Σάββατο το απόγευμα να το σχολιάζουμε απ' το chat το παιχνίδι. Καλή τύχη και στους δύο.

Στα του δικού μου ομίλου, ο Φαιτ δείχνει ακόμα μια φορά έτοιμος να βρεθεί για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό, στηριζόμενος στις πολύ καλές του άμυνες (περιφερειακή και εσωτερική) και στην πληρότητα του ρόστερ. Δίνω Φαιτ για τελικό με ποσοστά 60-40. Καλή τύχη και στους δυο σας.

From: MIKRO10

This Post:
00
169340.318 in reply to 169340.317
Date: 4/6/2011 3:14:29 PM
Overall Posts Rated:
2525
Γεια σας και απο εμενα...
το σκεπτικο μου Στεφανε ηταν να προσπαθησω να πιασω στον υπνο τον Κλαιν...σιγουρα ξερουμε ολοι οτι ειναι ποιο δυνατος απο κατω, αλλα προσπαθησα με την περιφερια να παιξω εσωτερικα....δεν μου βγηκε αλλα προσπαθησα..θεωρω οτι το παιχνιδι το εχασα απο την καλη αμυνα του Βλαχου που επαιξε sf ....Ο Μπαμπαλιωτης επιθετικα δεν μπορεσε να κανει και παρα πολλα ..τελος παντον για την ομαδα μου θα τα πουμε ξανα την επομενη σεζον.
Σχετικα με τα ζευγαρια των ημιτελικων..
Στους μπλε...τι να πω , ειναι δυο αρκετα καλες ομαδες με καλη παραδωση στην κατηγορια... αν καταφερη ο Στεφανος να αποτηναξει την ταμπελα του looser στα play-off, εχει πλλες ελπιδες ,...ειναι θεμα τακτικης.Ο Χαρης ειναι η αλεπου της κατηγοριας..παλι κατι θα σκεφτει...
Στους κοκκινους θα πω και εγω τους FC σαν ποιο πληρες ομαδα με πολυ καλη αμυνα, σιγουρα θα γινει ενα πολυ καλο παιχνιδι οπου θα παιξει σημαντικο ρολο η εδρα!!
Κλεινοντας αυτο που εχω να πω ειναι οτι μπλε φετος πρεπει να φοβασται γιατι εχει μεινει μονο αυτος που εμεινε ..ολους ους υπολοιπους τους εχουμε...

Κατι ασχετο...πως βλεπετε το καινουργιο αποκτημα μου?

Advertisement