Evo da vidite kakav jal i animozitet prema našoj ligi vlada u II.4 ligi............Od: M.J.Za: lizardkingNadnevak: 28.2.2011 18:26:37KK Žirafe II.4hehe, evo je podrška.....ma što se tiče polufinala, to idemo dalje samo da sjebemo II.2....Od: lizardkingZa: M.J.Nadnevak: 28.2.2011 22:30:17Crikvenica Vikings II.4znaci opci stav ove lige je da se liga II.2 mrzi vise od superlige? se svi slazemo oko togamolim da im se odgovori , istom mjerom....ljubomorni badavađije....
nisam ima priliku citati sve sta se pisalo na ovom forumu i vjerovatno i necu ni ubuduce citati (cisto mi ispod casti komunicirati uopce sa nizeligasima ;) ) al sta god da se pisalo svaka vam cast na trudu i volji, naprosto sam osta paf kad sam vidija koliko toga ste nasrali ode :)bravo decki, neznam jel me ista toliko tu sokiralo otkad igram ovu igru
Evo da vidite kakav jal i animozitet prema našoj ligi vlada u II.4 ligi............Od: M.J.Za: lizardkingNadnevak: 28.2.2011 18:26:37KK Žirafe II.4hehe, evo je podrška.....ma što se tiče polufinala, to idemo dalje samo da sjebemo II.2....Od: lizardkingZa: M.J.Nadnevak: 28.2.2011 22:30:17Crikvenica Vikings II.4znaci opci stav ove lige je da se liga II.2 mrzi vise od superlige? :D se svi slazemo oko toga :Dmolim da im se odgovori , istom mjerom....ljubomorni badavađije....
Kaj ni jedan komentar na ovu igru ....sramota....http://www.bazastudio.hr/pljackaj/napišite sa kim ste postigli najbolji rezultat...he,he...