Dzięki za odpowiedź. Mam kolejne pytania:
1. Czy po 11 tygodniach sezonu zasadniczego, jeśli nie gra się w playoffach ani w barażach, trzeba płacić zawodnikom pensje w tym czasie? Jak to wygląda w ciągu kilku tygodni przerwy międzysezonowej?
2. Czy w czasie przerwy międzysezonowej można płacić za skautnig, czy też taka możliwość jest tylko przez 14 tygodni sezonu zasadniczego i fazy playoff?
3. Opłaca się zwolnić rzecznika prasowego (jeśli nie dało się za niego dużo kasy) w przerwie między sezonami by zaoszczędzić? Wtedy gra się tylko sparingi i nie przynoszą one żadnych dochodów jak rozumiem, prawda?
4. Czytałem gdzieś na forum, że postępy w treningu rzutów wolnych i kondycji nie są zależne od stopnia trenera, czy to prawda?
5. Czy poziom rzecznika prasowego ze specjalizacją ma znaczenie jeśli chodzi o grę zespołu? Tzn. chodzi mi o to czy np. rzecznik pierwszorzędny ze specjalizacją popularność sprawi, że drużyna będzie grała lepiej na wyjeździe niż gdyby mieć rzecznika zaawansowanego ze specjalizacją popularność?
6. Czy trening rzutu z wyskoku i jeden na jednego daje tak samo szybkie efekty gdy ćwiczy się go na pozycjach Guards jak i wtedy gdy ćwiczy się go na pozycjach Forwards lub Skrzydłowi?
Last edited by Kaznodzieja at 1/11/2012 12:42:10 PM