Zły dzień i zła pora, żeby sklecić więcej słów...Dużej części obserwacji i wniosków przyklaskuję i pewnie też wpiszę coś w szablon :)
Na razie jednak poczepiam się ;) Na dodatek, żeby było brzydko powiem czego się czepiam i dlaczego, ale sam jeszcze nie znam najlepszego rozwiązania :)
Suma skilli: 100
Wydaje mi się, że może ma sens w przypadku SFów...no i może kilku naprawdę zadaniowych pozycji, które wiemy, jak chcielibyśmy aby wyglądały, ale takich nigdy najprawdopodobniej nie ujrzymy...
Przykłady wydumane pierwsze z brzegu:
Obwodowy: 6x15 na górze...80...ostawiam, że gra w seniorach niezależnie co ma na dole...
Podkoszowy: 4x20 na dole...80...ostawiam, że gra w seniorach niezależnie co ma na górze..;)
Wypełnienie limitu to już inwencja i fantazja autora...Niestety nie zaprowadzi do niczego :/
Proponowałbym zdusić limit nawet sporo niżej, po to aby wyłapać tylko kierunki większej uwagi w treningu i w końcu w celu dogadania się, jak kto ma wyglądać. Jak gdzieś coś przekroczymy już trenując takiego pana to tylko sama radość - teraz jednak dumajmy w realiach :)
SS = 80? Mniej? Kapkę więcej? Wszystkim czy może tych SFów zostawić z 90-100?
(Edyta) Teraz po chwili zastanowienia, nie wiem czy tym centrom by jeszcze bardziej nie obniżyć limitu...Oni bazują na czterech skillach...Obrońcy na sześciu...Już to daje do myślenia. Ogólnie - poróżnicować by chyba trzeba limity.
Last edited by Żegnalski_Jestem (playing epilog) at 12/28/2009 6:13:58 PM