Może źle się trochę wyraziłem:) Reprezentacja i wszystkie sprawy z nią związane zawsze dawały mi radość:) ale dodatkowo cieszy to, że możemy czuć się faworytami tej grupy...że jest jakiś taki komfort psychiczny:) Muszę przyznać, że trochę dziwnie się z tym nawet czuję:D Pewnie niektórzy będą zdania, że jeszcze za wcześnie żeby chwalić bo nic nie wygraliśmy;-P Ja jestem zdania, że już teraz jest co chwalić!:) Fajnie by było zachować ten wysoki poziom i co sezon taką reprezentację robić. Niestety wygląda na to, że czekają nas znowu chudsze lata...i z tego powodu też warto chociaż teraz się cieszyć;-) Z drugiej strony warto by było powielać takie dobre kadrowo sezony częściej. Jak pokazuje historia już nie tylko Włoch, czy Hiszpania ale np. Izraela sukcesy U-21 przekładają się na późniejsze wyniki w NT.
Wiadomo wyniku jeszcze nie możemy ocenić...ale już teraz jesteśmy w stanie stwierdzić, że skład mamy bardzo dobry. Dobrze by było wypracować jakiś może lepszy, może prostszy, a bardziej efektywny system szkolenia. Może warto by się już teraz nad tym zastanowić. Nie ukrywam, że oprócz wyniku właśnie takiego "systemu" od vinni_jonesa oczekuje. Jest człowiekiem konkretnym, potrafi się z każdym dogadać poza tym samemu udało mu się stworzyć świetnych zawodników więc na pewno ma swoje przemyślenia, schematy na temat szkolenia młodzieży...myślę, że jest to bardzo odpowiednia osoba by się jakąś reformą zająć:)