Γειά σας και από μένα...
Είμαι σχετικά από τους παλαιότερους παίκτες εδώ στο παιχνίδι και προσωπικά έχω βάλει σ αυτό περισσότερους από 15 νέους παίκτες από τους οποίους 9 είναι ενεργοί ακόμα. Νομίζω τα νούμερα είναι σχετικά καλά αν και πάντα μπορούν να είναι καλύτερα. Και θα πρέπει όλους να μας προβληματίσει το γεγονός ότι ακόμη κι ΕΓΩ, που τόσο τρελενόμουν με το παιχνίδι, σκέφτομαι να αποχωρήσω με τη λήξη της συνδρομής μου, και όχι τόσο με το οτι 6 από αυτούς που είχα προτείνει, έφυγαν.
Γνωμη μου είναι οτι πρώτα πρέπει να κρατηθούν στο παιχνίδι οι υπάρχοντες παιχτες και μετά να προσελκυθούν νέοι. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει οτιδήποτε προκαλέις εντάσεις, αδικίες και διαφωνίες και ξενερώνει τους παίκτες, να αλλάζει. Έτσι κι αλλιώς είναι καλό να προσαρμόζεσαι με τον καιρό σε νέα πιο σωστά δεδομένα....Το τι ξενερώνει την κοινότητα είναι χιλιοσυζητημένο, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω γιατί θα γίνω κουραστικός...
Και μόνο το γεγονός οτι 6 στους 15 στη δική μου περίπτωση ξενέρωσαν σε βάθος χρόνου με το παιχνίδι, τα λέει όλα...Όταν βλέπουν οτι δεν πιάνει τόπο ο "κόπος" τους για να ανέβουν σιγά σιγά με την αξία τους επειδή κάποια λαμόγια βρίσκουν άλλους τρόπους, τότε είναι αυτονόητο τι πρέπει να γίνει....
Αναπροσαρμογή των κανονισμών όπου χρειάζεται λοιπόν...Πριν μείνουν οι δημιουργοι του παιχνιδιού μόνοι τους....Εξάλειψε όσο γίνεται οτι προκαλεί διαφωνίες και τσακωμούς.....
Ευχαριστώ που μ ακούσατε