stai putin in ce sport sau in ce activitate care se desfasoara in etape sau trepte este obligatoriu sa si ramai chiar daca ai promovat?este vorba de competitie pe care, daca ne referim la sporturile americane,ei o inteleg altfel pt ca la ei este bucuria de a juca si spectacolul +mandria locala spre deosebire de europeni care pun accentul pe o rivalitate uneori absurda si o mandrie prosteasca ajungand pana la violente.n-o sa vezi niciodata americanul ca vine si isi injura patronul de franciza nba sau ca ii incendiaza arena.raspunsul lor e simplu nu se mai duc la meci pana nu au rezultate .
cineva trebuie sa si retrogradeze,uita-te de ex.la echipa fetish din rbba ,face naveta de vreo 4 5 sezoane cred intre rbbba si liga a II a,asta neinsemnand ca managerul este slab ba din contra.nu esti obligat pt a rezista sa zicem in rbba sa iei un jucator f bun de 25 de ani sa zicem si cu potential si cu skiluri daca vrei sa rezisti caeva sez.pana mai gasesti alte solutii ca sa ai bani noi , gasesti solutii accesibile bugetului tau.
de ce trebuie sa gandim ca becali?noi vrem totul de la un sezon la altul cand daca ne-am gandi ca in sase sapte sezoane cu rabdare echipa poate deveni f solida.
a creste jucatorii si a-ti forma o echipa este defapt scopul joculu,strategiai si nu e obligatoriu sa cresti un roman.la inceput de sezon ai observat ca si mine probabil ca "piata e deschisa" pt toate posibilitatile si combinatiile.si gasesti cam orice vrei .sigur rar sa gasesti un nivel 10 sau 11 ca potentia si de 18 anil si costa de te rupe dar un 6,7,8,9 e accesibil si antrenabil.
cat priveste echipa care trage penultima sau antepenultima am fost acum 2 sez. si am tras in rookie superstar cu salariu sub 3000 adevarat dar potentialul ramane,tine si de noroc in cond in care n am dat un ban sezonul ala pt draft.acum 3 sez. de ex am tras o vedeta de durata pe care l-am dus de la 4000 salariu la aproape 16000 si e unul din piesele mele de baza si am bagat in fiecare sapt in draft si am tras cred ca a 13 sau a 14 echipa ..sez asta de ex am cumparat unul star pt ca mi au placut calitatile lui si il pot antrena sa scot un jucator din el.
echipele care joaca in playoff platesc intradevar dar este o regula noua cu care nu sunt in totalitate deacord,dar se merge pe principiul castigi din competitie dai inapoi,nu castigi de unde sa mai dai?
un manager care a fost penultimul la draft sau antepenultimul are o echipa oricum puternica cu care se va bate la promovare sezonul urmator teoretic,daca nu va avea vreo cadere nervoasa si se va lasa de joc.