BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 18

Σεζον 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200595.31 in reply to 200595.23
Date: 11/7/2011 3:05:03 PM
Overall Posts Rated:
2525
Ηταν ενα παιχνιδι οπου το φοβομουν αρκετα μιας και η προτελευταια αγωνιστικη στην προηγουμενη σεζον παλι ηταν στην εδρα μου. Εκεινο το παιχνιδι το εχασα απο την καλη αμυνα του αντιπαλου SG προς τον κατα αναγκη sg μου.Αυτη την φορα ηταν καπως διαφορετικα τα πραγματα ...
Τωρα στα δικα μας,'' μισητε'' μου αντιπαλε, αυριο παιζουμε μαζι, ακομα ενα δυσκολο παιχνιδι μαζι σου και παλι στην εδρα σου!!Σιγουρα θα πρεπει να σκεφτω πολυ καλα πως θα κατεβω ... αλλα εισαι ατυχος ...αυριο εχω ρεπο , οποτε περισσοτερο χρονο για αναλυση! Αντε ταλεμε αυριο και με προγνωστικα ολων των αγωνων!!

This Post:
00
200595.32 in reply to 200595.30
Date: 11/7/2011 3:18:13 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
ΚΟΚΚΙΝΟΙ 2

Μετα τον BOND οπως εχω ξαναπει βλεπω τον ΛΕΝΙ και μετα τους ΗΡΑ και ΦΑΙΤ να συμπληρωνουν την τετραδα. Εγω και το ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ θα παλεψουμε για την πεμπτη θεση ενω ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΔΑΡΙ θα παλεψουν για την εβδομη θεση.Αυτα οπως εχει μεχρι στιγμης η κατασταση, σε περιπτωση αλλαγης των ισοροπιων θα επανελθω διορθωτικα γιατι με τον ΗΡΑ ποτε δεν ξερεις μπορει σε λιγες αγωνιστικες να εμφανιστει με καινουρια δωδεκαδα, θα τολμησω μαλιστα να προβλεψω οτι μεχρι τελους της σαιζον θα εχει αλλαξει το 80% του ροστερ.Στο στοιχημα αυτο δινω και αβαντζο.

This Post:
00
200595.33 in reply to 200595.32
Date: 11/7/2011 4:08:39 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
ΜΠΛΕ

Ευκολο εργο θα εχουν οι παλιοι και θα καταλαβουν την πρωτη τετραδα. Απο τους τεσσερεις νεους ενας θα σωθει , αυτος που θα κερδισει την πεμπτη θεση. Κατι διαφορετικο ειναι πολυ δυσκολο να συμβει ετσι οπως ειναι οι ισοροπιες αυτην την στιγμη.
Παντως προβλεπονται μεγαλες μαχες μεταξυ των τεσσαρων μεχρι το τελος

This Post:
00
200595.34 in reply to 200595.32
Date: 11/7/2011 7:43:27 PM
Overall Posts Rated:
4444
Καλησπέρα σας. Ωραία πράγματα βλέπω στον όμιλο. ;)

Άρχισαν και για μένα με το δεξί οι υποχρεώσεις μου στην ΙΙΙ, αλλά εχω ακόμα να φτιάξω πολλά. Θα περνάω που και που να λέω κανένα γεια. :P

This Post:
00
200595.35 in reply to 200595.34
Date: 11/8/2011 3:09:36 AM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Βρε καλωςτον. Βλεπω ανεβηκες αμεσως, συγχαρητηρια.Να περνας να τα λεμε , οι αναλυσεις σου για τα παιχνιδα θα μας μεινουν αξεχαστες.

This Post:
00
200595.36 in reply to 200595.32
Date: 11/8/2011 6:52:07 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ποσο πολυ με ξερεις... :))

Δεν νομιζω να αλλαξω τοσο πολυ την ομαδα, αλλα 3-4 παιχτες σιγουρα θα τους αλλαξω!!
Για σημερινα παιχνιδια , προγνωστικα?

TEK - STO
Καθαρη επικρατηση του Στοουν μετα και απο την κακη εμφανηση του Σαββατου!
XWR -TER Επισης ευκολη νικη για χωραφα, εκτος και αν κανει κανεναν μαγικο και χασει...
HEA - BUBΑπο οπαδικη ιδεολογια δεν θα μπορουσα να επιλεξω κατι αλλο παρα μονο BUBBLES.. Χιλια χρονια ΗΡΑΚΛΗΣ
SUN - AIAΤο ντερμπι των μπλε.... Περιμενω να δω τον Αιαντα μετα απο τις αγορες που εκανε μετα το τελος της σεζον τι ομαδα εφτιαξε.Παιζει στην εδρα του οποτε δυσκολα τα πραγματα για τον SUN....40% νικη για SUN
LEN -FC
Μεγαλο παιχνιδι και στους κοκκινους... Ο Φαιτ προερχετε απο ηττα ενω ο Λενι απο μεγαλη νικη, σιγουρα θα γινει ενα κλειστο παιχνιδι και ισως να παιξει μεγαλο ρολο η εδρα. Μιας και ακομα υπαρχουν χαμηλες αγωνιστικες καταστασεις θα πω με πολυ επιφυλαξη νικη για τον Φαιτ.
CHA - TAL Θα πω και εδω υπερ του Ταλαιποριακου γιατι πλεον εχει την εμπειρια της κατηγοριας και ευκολα ή δυσκολα θα το παρει το ματσακι!!
VAS - MAVΛογικα ο Θοδωρος δεν θα χτυπησει το παιχνιδι ( αν και πιστευω οτι μπορει), οποτε θα ειναι ευκολη η επικρατηση για τον Κατερινη
HER -ARIΚαι αφησα τελευταιο το δικο μου παιχνιδι γιατι πιστευω οτι ειναι πολυ πονηροοοοοοοο. Ο Αρης εχει δειξει οτι στην εδρα του το παλευει σχεδον με ολους, οποτε περιμενω κανονικη επιθετικη αντιμετωπιση. Ακομα πιστευω οτι οποιος περασει θετικα απο την εδρα του οπως και του Βασιλιτσι θα ειναι στα + για την συνεχεια, εγω τωρα δεν μπορω να πω τιποτα παρα πανω απο το παω για την νικη!!

This Post:
00
200595.37 in reply to 200595.36
Date: 11/8/2011 11:02:13 AM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Εγω θα ασχοληθω μονο με δυο παιχνιδια΄
ΛΕΝΙ-ΦΑΙ. Ειναι το μοναδικο παιχνιδι που θα κρινει πολλα για την συνεχεια. Αν παρατηρησει κανεις την τακτικη του ΛΕΝΙ θα δει
(βγαζει ματι το διαγραμμα του) οτι χτυπαει τα παιχνιδια στην εδρα του και δεν κυνηγαει τα αμφιροπα παιχνιδια εκτος εδρας.
Ετσι λογικα η πλαστιγκα γερνει προς την μερια του ΦΑΙΤ. Ετσι πιστευω σε νικη του ΦΑΙΤ που δεν σημαινει τιποτα για την συνεχεια. Αν ομως καταφερει ο ΛΕΝΙ το διπλο τοτε αν και νωρις θα παρει μεγαλο αερα απο ΗΡΑ και ΦΑΙΤ.

Και τωρα τα δυο μας.Παιζω στην εδρα μου αλλα θα προτιμουσα το αντιθετο και να σε εχω μεσα στον δευτερο γυρο γιατι τοτε θα ειμαι εντελως διαφορετικη ομαδα.Τωρα εχεις σαφες προβαδισμα γιατι εχεις κατατι καλυτερη ομαδα που αν βαλεις και την εμπειρια των παικτων σου λογω ηλικιας τοτε η διαφορα μεγαλωνει. Απο την αλλη εχεις καψει απο τον πρωτο αγωνα δυο απο τα ατου σου που αν παιξουν και σημερα τοσο πολυ θα σερνονται για τουλαχιστον δυο εβδομαδες.Ετσι απο την μια ελπιζω να μην παιξουν τοσο πολυ απο την αλλη ομως αν κανειις αλλαγες να με μπερδεψεις περισσοτερο.Ελπιζω τουλαχιστον να γινει ενα καλο παιχνιδι και να μην κριθει απο την πρωτη περιοδο

This Post:
00
200595.38 in reply to 200595.37
Date: 11/8/2011 11:18:40 AM
Overall Posts Rated:
2525
Σωστος ο παιχτηςςςςς , εχεις τωρα να διαλεξεις, ποια απο τις δυο επιλογες λες οτι θα επιλεξω τελικα?Βεβαια δεν πιστευω τοσο πολυ στη διαφορα μεταξυ των ομαδων μας , προσπαθεις να με μπερδεψεις?

This Post:
00
200595.39 in reply to 200595.37
Date: 11/8/2011 1:16:52 PM
Overall Posts Rated:
2525
Μπραβο ρε φιλε , πολυ καλο παιχνιδι!! Συνχαρητηρια για την νικη σου .... ηταν μια εδρα οπου την φοβομουν αρκετα .Ισως φταιει και το συστημα που επαιξα αλλα αυτο δεν μειωνει καθολου την νικη σου . Και παλι μπραβο σου, περιμενω να δω το φυλλο αγωνα για να βγαλω τα συμπερασματα μου!!

This Post:
00
200595.40 in reply to 200595.39
Date: 11/8/2011 1:37:20 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Μπραβο και σε σενα ηταν πραγματικα πολυ καλο παιχνιδι. Οσο για αυτα που εγραψα δεν το εκανα για να σε μπερδεψω και δεν θα το κανω σε κανενα (ειναι θεμα αρχης) εγραψα ακριβως αυτα που σκεφτηκα. Τελικα προσαρμοσα οσο ειναι αυτο δυνατο την τακτικη μου ακριβως στην πενταδα που κατεβασες , αλλα ετσι κι αλλιως εδινα ενα 20% σε νικη μου, περισσοτερο ηθελα να δω πως θα σταθω απεναντι σου.

Τελικα με τους καινουριους των μπλε θα δουμε πολλα ευτραπελα, θυμα αυτη την αγωνιστικη ο STONE. Aς δουμε πρωτα τα φυλλα αγωνα και τα ξαναλεμε

This Post:
00
200595.41 in reply to 200595.35
Date: 11/9/2011 2:11:55 PM
Overall Posts Rated:
4444
Ανέβηκα και άρχισα καλά αλλά στο δεύτερο ματς έκανα γκάφα δυστυχώς! Είμαι ακόμα στην αλλαγή πλεύσης για νέα ομάδα, αλλά αν δεν φύγουν οι παλιοί δεν θα έρθουν οι καινούργιοι.

Οι αλήθεια είναι ότι και εμένα μου έλειψαν οι αναλύσεις, και στο δικό μου όμιλο είναι πιο νέκρα και από νεκροταφείο οπότε δύσκολα τα πράγματα.

Advertisement