BuzzerBeater Forums

Magyarország - III.2 > 19. szezon

19. szezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
209130.31 in reply to 209130.30
Date: 2/27/2012 11:50:39 AM
Overall Posts Rated:
2222
Köszi. Későbbi tervek?Leginkább a biztos bentmaradás,aztán ha egyszer úgy alakul egy próbát teszek majd a feljutással is. Belmontét edzegetem még amíg tudom,utána majd meglátjuk,jó lenne egyszer u21 és/vagy válogatott játékost is nevelni.

This Post:
00
209130.32 in reply to 209130.31
Date: 2/29/2012 2:39:01 AM
Overall Posts Rated:
22
Üdv mindenkinek!
Megint nagyon szoros küzdelemre van kilátás, történnek érdekes dolgok, elég csak az utóbbi pár meccsemet nézni. Két meglepő idegenbeli győzelem, a Pécs ellen ráadásul hozzáállásbeli hátrányban, majd egy sima hazai vereség a Darazsaktól. Ki tudja mi lesz itt a vége, az azonban biztos, hogy ez a legerősebb 8-as a harmadosztályban, még így is, hogy a Kelen Field szinte feladta. Mindenkinek sok sikert a szezonra, és győzzön a legjobb, vagy a legkiegyensúlyozottabb :)

This Post:
00
209130.33 in reply to 209130.32
Date: 3/3/2012 1:14:22 AM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Ma este a Keleti Csoportban rangadó, a Sittesek a Banán csapatát fogadják. Tét a csoport első helye. A rácsok mögött minden kulcsjátékos izgatottan készül a mérkőzésre, a parancsnok ugyanis kijelentette, hogy mindazon játékosok, akik a mai napon lélektelen, motiválatlan produkcióval rukkolnak elő, könnyen elkülönítő zárkában találják magukat.

"Tisztában vagyunk azzal, hogy minden mérkőzést nem lehet megnyerni... - nyilatkozott a Prison Press munkatársának mikesmith - És az is tény, hogy mivel mi vagyunk a II. osztályból kiesett csapat, mindenki ellenünk akarja majd megmutatni, hogy mire is képes. És a Banán ráadásul jó erőkből álló társaság, nem véletlen a jelenlegi helyezésük. Ennek ellenére nekünk játszani kell a saját játékunkat, ha kell, fel kell szaggatni a parkettát, de a teher nem nyomhatja agyon a játékosainkat..."

A rangadóhoz méltó, eredményes, sérülésmentes játékban bízva sok sikert kívánok mindkét csapatnak! És Nyugaton pedig hasonló módon folytatódjon a kiélezett küzdelem:)

From: Dravko
This Post:
00
209130.34 in reply to 209130.33
Date: 3/9/2012 2:32:03 AM
Overall Posts Rated:
44
Hali.

Jó kis hetem lesz. Először is játszom a sittes szörnyekkel (Sok sikert a rangadóhoz ezúton is) és a kupameccsen pedig összefutottam a Lőrinci tigrisekkel akik jelenleg a numero uno-k a magyar bajnokságba.
Ezért a heti célkitűzés a két csapat közül az egyik legyőzése lenne. :)

(DEEEE haaaa esetleg mindkettőt sikerülne az még jobb lenne ;) )

From: Starbury

This Post:
00
209130.35 in reply to 209130.34
Date: 3/9/2012 3:02:53 AM
Overall Posts Rated:
33
Jailhouse ellen elszámoltam magam..nagyon sokba került,hogy az egyik kezdőmet pihentettem.
Jó kis csapata van,talán teljes kezdősorral nyerhető meccs lett volna.
Idén nem szólok bele nyugat küzdelmeibe, kupába szeretnék minél tovább menni,mondjuk úgy 64-ig:D
Sok sikert mindkettőtöknek,győzzön a jobbik,hajrá;)!

From: Bálint

This Post:
00
209130.36 in reply to 209130.34
Date: 3/9/2012 5:06:19 PM
Overall Posts Rated:
88
A kupa párharc nem lesz egyszerű, de esély mindig van a győzelemre, esetleg lazázik, akkor akár nyerhetsz is! :) Sok sikert!

A keddi meccsemet sajnálom, otthon jó lett volna nyerni hosszabbításban, de hát így alakult. A holnapi meccsemen pedig erőt kell gyűjteni a hétközi onlydunk csapata ellen vívott rangadóra, remélem sikerül abszolválni a meccseket. Egyik meccs sem lesz azt hiszem egyszerű.
Kupában a cél, továbbra is minél tovább eljutni, addig is van egy kis plusz bevétel.

This Post:
00
209130.37 in reply to 209130.34
Date: 3/10/2012 12:50:22 AM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Hello,
neked is sok sikert kívánok a ma esti mérkőzésre - valóban vérbeli rangadó várható, kíváncsi leszek a végére, bár nem tartom magam esélyesebbnek. Aztán ki tudja... talán a gyűrűről minden kósza labda befelé pattan, aztán bármi lehet...
A kupameccsed valóban kemény lesz, bár nem bánnám, ha a terveid úgy válnának be, hogy a tervezett egy győzelmet nem ellenem szerzed:)
Sérültek ne legyenek ma, a többit meg bízzuk a játékosokra!

This Post:
00
209130.38 in reply to 209130.1
Date: 3/13/2012 6:33:58 PM
Overall Posts Rated:
00
Vállon veregethetem magam, gyönyörűen elcsesztem ezt a hetet!!!!! Elfelejtettem beállítani az első meccset, majd miután tegnap lekötöttem egy edzőmeccset sikeresen elfelejtettem a mait is beállítani... Megérdemelnék valami díjat a hülyeségemért...

This Post:
00
209130.39 in reply to 209130.38
Date: 3/15/2012 1:57:57 AM
Overall Posts Rated:
33
:D

Csodálkoztam is,amikor megnéztem az eredményeket. De ezen semmi se fog múlni,sztem. Simn ledraftolhatod,azt akit akarsz. Legrosszabb esetben 3.ként választasz.
Egyébként,miért nem most kezdesz beépíteni tehetséges fiatalokat? Most igazoltam egy 18 éves sráot,hosszútávon jó lesz..mondjuk kell hozzá 4 szezon,de be fog érni. Muszáj a folyamatos utánpótlás,csak így lehet előrébb lépni ebben a játékban. Kb hasonló erősségű a keretem,mint tavaly,sőt védekezésben talán még jobb is és 5-5el állok..rájátszás csak egy álom marad. Lehet jövőre én is kiesek direkt:D

From: Bálint
This Post:
00
209130.40 in reply to 209130.39
Date: 3/15/2012 3:05:32 PM
Overall Posts Rated:
88
Kizúztam a kupából, elnéztem a védekezést, illetve kaptam egy MOTS-ot is... Sajnálom, szerettem volna még továbbmenni. Az ellenfelem egyik játékosa 150 000 $-t keres, idén még a másodosztályban pattogtatott, de most már átadón van. Gondolom a IV. ligában nem nagyon tudja eltartani...

Egy kérdés: mennyi volt a legmagasabb fizetés eddig a csapatotokban?

This Post:
00
209130.41 in reply to 209130.40
Date: 3/16/2012 7:40:36 AM
Overall Posts Rated:
33
Haló!

Asszem 67 ezer volt Toporsky fizuja szezon elején,nekem ez volt a legmagasabb,de egyből el is adtam. Egyrészről sztem tök fölös ekkora fizetéssel rendelkező játékost a keretben tartani harmad osztályban, más részről pedig vettem inkább 3 playert,akiknek az összefizetésük se teszi ki a övét,egyedül.
Tehát gazdaságosabbnak illetve célszerűbbnek tartom 2-3 30ezres játékost a keretben tartani egy 80 ezres helyett.

Látom kupában mindenki elvérzett Jailen és rajtam kívül(szerencsésebb sorsolás), azert ez így se rossz.
Teljes mértékben koncentrálhattok a bajnokságra, nyugaton nagy versenyfutás lesz a PO-s helyekért.

Advertisement