BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Φαρισαιοι...

Φαρισαιοι...

Set priority
Show messages by
From: zero4

This Post:
11
213465.31 in reply to 213465.30
Date: 3/29/2012 9:12:46 AM
Overall Posts Rated:
2929
φιλε mamu θα διαφωνησω μαζι σου.το οτι ειναι ενα παιχνιδι δεν σημαινει οτι δεν μπορει να πλησιαζει ολο και περισσοτερο τον ρεαλισμο.
το κλασικο παραδειγμα(που πολυ πιθανο να μην σε αφορα)ειναι το football manager.η τεραστια επιτυχια του βασιζεται (και)στο οτι βρισκεται παρα πολυ κοντα στην πραγματικοτητα...

απο την αλλη αν απο τα μεγαλα κεφαλια του buzzer υπαρχει η κατευθυνση οτι "μαγκες τοσο μπουρουμε να το κανουμε ρεαλιστικο,οχι παραπανω" τοτε να με ενημερωσει καποιος...

...και τοτε ΝΑΙ θα αποδεχτω οτι το παιχνιδι δεν ειναι οσο ρεαλιστικο,θα συνεχιζω να παιζω,αλλα και παλι θα εχω παραπονο!ποιο?
βαζεις επεκταση στο γηπεδο σου και αρκετες φορες δεν γινεται στην ωρα της!η δικαιολογια?μα...ετσι ειναι και στην πραγματικοτητα...καθε εργο μπορει να καθυστερησει κλπ...

υπαρχει μια συγκρουση αποψεων εδω...

This Post:
44
213465.32 in reply to 213465.31
Date: 3/29/2012 12:28:36 PM
Overall Posts Rated:
6565
ο μοναδικος ανθρωπος που ευνοηθηκε 100% απο αυτο ανοιγει κ νημα με ονομα φαρισαιοι
δεν γινονται αυτα

From: pazinok

This Post:
00
213465.33 in reply to 213465.31
Date: 3/29/2012 1:16:04 PM
Overall Posts Rated:
335335
πολυ απλα ολο αυτο το θεμα δεν θα ειχε δημιουργηθει αν το παιχνιδι ηταν ρεαλιστικο(ή τουλαχιστον πιο ρεαλιστικο)και αυτο γιατι real life δεν νομιζω να κατεβαινει μια ομαδα "χαλαρα" σε εναν αγωνα(και μιλαω για νορμαλ αγωνα,οχι στημενο)

ΝΑΙ μπορει να κατεβει με τα δευτερα και γινεται αρκετες φορες,αλλα οχι "καθηστε φατε 100 ποντους και φευγουμε"
αυτο για μενα ειναι παραλογο...

ρε συ ζερο εισαι και παοκτσης..θα σου πω κατι που θα σε πληγωσει τωρα αλλα ειναι 100% αληθεια και μακαρι να εχετε κανα μεσων να το σιγουρεψετε και εσεις..μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ με τον ολυμπιακο,πριν λιγες μερες..
οποτε υπαρχει το <χαλαρα> και στην πραγματικοτητα..αμα θελεις και εχεις χρονο ξανα δες το παιχνιδι..
και τωρα ισως πειραχτουν και οι ολυμπιακοι αλλα σορυ ετσι ειναι..ο ΠΑΟΚ παιρνει στην συνεχεια πεναλντι μαιμου με Αεκ,Τριπολη..
ή μηπως το παιχνιδι Οφη-Παοκ δεν ηταν αμιβαια χαλαρη? :)

δεν θα πω τιποτα αλλο..αν εχετε ακρες,ψαξτε το..

κατα την γνωμη μου ειναι περισσοτερο ρεαλιστικο ετσι οπως ειναι τωρα αλλιως σε ενα αθλημα οπως ειναι το μπασκετ παντα θα ξεραμε το αποτελεσμα πριν ξεκινησει το παιχνιδι..οσο υπαρχει ο ενθουσιασμος ομως???

This Post:
66
213465.34 in reply to 213465.33
Date: 3/29/2012 2:22:16 PM
Overall Posts Rated:
10001000
καλησπέρα παιδιά,

με λένε Στέλιο και παίζω μπάζερ από το 2009 νομίζω και χατρίκ από τα τέλη του 2008.
έχω πετύχει πολλές παρόμοιες συζητήσεις.

εγώ προσωπικά σε αυτά τα 3.5 χρόνια δεν έχω ζητήσει ποτέ αμοιβαίο.
ο λόγος είναι ότι δεν θέλω να κάνω ότι δεν θέλω να μου κάνουν.
δεν θέλω να χάσω από χειρότερξ ομάδα χάρη σε προηγούμενο αμοιβαίο της και έτσι δεν παίζω ούτε κι εγώ.

σε αυτά τα 3.5 χρόνια μου έχουν ζητήσει μόνο 4 φορές.

δέχτηκα την 1 από αυτές και μάλιστα εδώ όχι για να ευνοηθώ κι εγώ,αλλά γιατί έτυχε να μου το ζητήσει ομάδα που παίζαμε παλιότερα στην IV μαζί.όταν διαπίστωσα όμως ότι έκανε το ίδιο σε όλα τα ματς,το μετάνιωσα.

γενικώς είμαι εναντίον των αμοιβαίων...

όμως δεν μπορώ να κατηγορήσω και αυτούς που παίζουν έτσι.είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του και δεν μπορώ να του το στερήσω εγώ αυτό.όπως επίσης είναι δικαίωμα του να ρισκάρει,αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ο αντίαπαλος να σπάσει την συμφωνία.

εγώ λοιπόν δεν έχω πρόβλημα με όσους παίζουν αμοιβαία.μάλιστα θα μου άρεσε αφού παίξουν,να το λένε μετά,μιας και δεν μπορώ να το διακρίνω εγώ από τις αναφορές.

επίσης δεν έχω πρόβλημα με όσους τα σπάνε.αφού και πάλι το κάνουν για το συμφέρον της ομάδας τους κι εγώ δεν μπορώ να τους κατηγορήσω για αυτό.

απλά όταν κλείνεις μόνιμα αμοιβαία ή όταν τα σπας,τότε να ρισκάρεις να χάσεις φίλους από το παιχνίδι.και ρισκάρεις να κάνεις εχθρούς.ρισκάρεις να σε πουν ανέντιμο ή ανήθικο.

για εμένα λποιπόν σε ένα παιχνίδι που είναι real life και που μπορεί πάρα πολλές σεζόν να είσαι στον ίδιο όμιλο με τα ίδια παιδιά για αντιπάλους,πρώτα είναι η καλή παρέα και μετά η ομάδα.

φυσικά όταν 2 παιδιά είναι κολλητοί,ανθρώπινο είναι να γίνει μια εξαίρεση.το ιδανικό όμως είναι να μην γίνεται καμιά.

ωστόσο υπάρχουν κάνα σενάριο που με εκνευρίζει κι εμένα.

δεν μου αρέσει πολύ καλύτερη ομάδα να μου ζητάει αμοιβαίο.νιώθω ότι υποτιμάει τη νοημοσύνη μου.
πχ εγώ είμαι στην ΙΙΙ.δεν γουστάρω να πέσω στο κύπελλο με ομαδάρα της Α εθνικής και να μου ζητήσει αμοιβαίο.είναι σαν να μου ζητάει να κάτσω να χάσω.και ακόμα και όχι να πεις,σου παίζει κανονικά και πάλι χάνεις όταν η μόνη σου ελπίδα είναι χαλαρά εναντίον δυνατής.

τώρα κάποια παιδιά θέλουν κατάργηση της χαλαρής.

λέω όχι σε αυτό.

πως θα μπορέσω εγώ να κυνηγήσω το θαύμα σε ένα ματς?χωρίς χαλαρές,θα έχουμε λιγότερες εκπλήξεις.και με λιγότερες εκπλήξεις,θα έχουμε λιγότερη διασκέδαση.ποιος από εμάς δεν έκανε έκπληξη χάρη στον ενθουσιασμό?

αυτό που λέω λοιπόν είναι να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε χαρακτήρες.ξέρω παιδιά διαμάντια που παίζουν αμοιβαία.
και το εννοώ.φανταστικά παιδιά.

εγώ προσωπικά δεν θέλω να νομίζετε ότι είμαι τέλειος.
στο χατρίκ τιμωρήθηκα στις 02/06/2011 με κλείδωμα λογαριασμού για διπλοχρησία.είχε κάνει ομάδα ο πατέρας μου και του την δούλευα εγώ.με καταδίκασε το γεγονός ότι υπήρχαν μεταγγραφές μεταξύ των 2 ομάδων.ιο τιμές ήταν αληθινές,αλλά δεν έφτανε για να αποφύγω την καμπάνα.

τέλος θέλω να προσθέσω το εξής.οι κανονισμοί είναι ίδιοι για όλους.από την στιγμή που επιτρέπονται για εμάς,πρέπει να επιτρέπονται και για τα στελέχη.και τα στελέχη παίκτες είναι.

ελπίζω να βοηθάω να δούμε την κατάσταση πιο ψύχραιμα και να πάψουμε να κατηγορούμε αλλήλους.δικαίωμα του καθενός είναι να επιλέγει ο ίδιος για τον εαυτό του.

σόρυ για το σεντόνι....

This Post:
22
213465.35 in reply to 213465.34
Date: 3/29/2012 3:35:56 PM
Overall Posts Rated:
100100
αρνουμαι να διαβασω τα κατεβατα σας...παιζουμε για χαβαλε.ελεος.αφου δεν υπαρχει παραβαση αν 2 ειναι φιλοι ας βαλουν χαλαρα.
νομιζω οτι τελικα ολος ο ντορος εγινε για να ευνοηθουν καποιοι.τπτ λιγοτερο,τπτ περισσοτερο.πολυ αξια τους δωσατε.συμβουλη μου??γειωστε τους κανονικα.

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
11
213465.39 in reply to 213465.38
Date: 3/29/2012 6:48:10 PM
Overall Posts Rated:
193193
Φίλε wud, 1 ήταν ο χρήστης τη συγκεκριμένη στιγμή, όμως είναι εκατοντάδες τα περιστατικά που έχουν ακουστεί και γραφτεί.... Γενικά τρελένομαι που δεν το παραδεχόμαστε, οτι το αμοιβαίο χαλαρό είναι άδικο παρότι νόμιμο....!!!

Γι αυτό μετά από 15 σεζόν στο παιχνίδι, βαρέθηκα να προσπαθώ να πεισω για το αντίθετο...Έτσι με τη μέθοδο του παραδειγματισμού και της ομοιοπαθητικής, προσπαθούμε να δώσουμε σε όλους τα φώτα μας... Με ρωτάς, αν θα μου άρεσε, και σου απαντάω οτι μέχρι σήμερα έχω 10τόσα τρόπαια και στα περισσότερα από αυτά γινόταν πάρτι από τους αντιπάλους μου με τέτοιες ιστορίες.... Δεν πολυασχόλήθηκα, έπαιξα το παιχνίδι μου και συνεχίζω να το παίζω, όμως παλαβώνω που δεν βλεπουμε 2 εκατοστά πέρα από τη μύτη μας και φοράμε παροπίδες.....ΤΟυλάχιστον ας παραδεχτούμε όλοι οτι είναι άδικο και ανήθικο για τους υπόλοιπους και εγώ σταματάω κάθε κουβέντα (μέχρι που παραδίδω και την θρυλική μου ομαδάρα).....

Message deleted
Message deleted
Advertisement