Πραγματικά απορώ πως ενώ αποδυναμώνεις την ομάδα σου έχεις παλι 5αδα με κοντά 150 χιλιάδες μισθό
!
Πάντως η οικονομική κρίση έπιασε το BB καθώς το Μαρούσσι μίλησε για οικονομικά προβληματα πέρσι,εσυ αποδυναμώνεις ομάδα,ο Εμπέρορ κατα την γνώμη μου έκανε το ίδιο (θέλω βέβαια να μας το πει ο ίδιος) κι εγώ αν θες είμαι με το φτηνότερο ρόστερ που θα μπορούσα κι απο τα φτηνότερα της ιστορίας της ομάδας μου!!!
Τώρα προγνωστικά για την σεζόν 22 είναι δύσκολο να πούμε ειδικά μετά την περσινή έκπληξη των Καμάρων αλλά εγώ θα κάνω μία μίνι ανάλυση.
Ο Εμπέρορ έρχεται απο μία καλή σεζόν και πολύ επιτυχημένη με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφς.Φέτος δείχνει πιο ευάλωτος αλλά αρχίζει καλά χωρίς όμως να παίξει κάποιο νρέρμπι με μεγάλη έκπληξη τον Βέλγο Γκιλλς.
Η ομάδα σου,Ελευσἰνα ειναι οπως λες χαρακτηριστικά αποδυναμωμένη αλλά εχει 2-0 με αρκετα οριακές νίκες κυρίως στο ντερμπι με τον Βασιλοπουλιάκο με τον Στεφάν να αρχίζει ιδανικά την σεζόν αλλά και την φετινή σου μεταγραφή,Ελοριέτα να κάνει θαυμάσιο ντεμπούτο.
Το Μαρούσσι τώρα δείχνει έτοιμο και με 5αδα που κοστίζει σχεδόν 200 χιλιάδες τη βδομάδα είναι καλύτερο απο πέρσι έχει όμως ήδη 1 ήττα απο τον μάχιμο Βασιλοπουλιάκο με 18 πόντους διαφορά.Ετσι χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη απέναντι στις προαναφερθέντες ομάδες για να μην μείνει πίσω.Καλή σεζόν για άλλη μία μεταγραφή τον Ιλούζ!
Ο Βασιλοπουλιάκος τώρα ίσως είναι η μοναδική ομάδα που βελτιώθηκε ουσιαστικά από την προηγούμενη σεζόν και το δειξε άμεσα με την νίκη επί του Αμαρουσσίου.Ομως στο δεύτερο ματς της σεζόν η ομάδα ηττήθηκε απο την Ελευσίνα και έχει κι αυτή 1 ήττα.Πάντως έχει παίξει 2 από τα 3 δύσκολα παιχνίδια του πρώτου γύρου ενώ οι ανταγωνίστριες του ομάδες έχουν παίξει το πολύ ένα!Καλύτερος και φέτος ο Μπαέρ.
Συμπέρασματα
1)Θα δούμε έντονο ανταγωνισμό στον κόκκινο όμιλο
2)Αφού ο μπλε όμιλος δεν έχει ιδιαίτερα δυνατες ομάδες ο πρωταθλητἠς αναμένεται να είναι ένας από αυτούς τους 4
3)Αυτός που θα αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας θα έχει προβάδισμα για την άνοδο γιατί οι διαφορές είναι μικρές
4)Καλύτερο ρόστερ είναι αυτό του Αμαρουσσίου
5)Φαβορί Ελευσίνα-Μαρουσσι με ερωτηματικό την πορεία του Βασιλοπουλιάκου και σεβασμό στον μεγάλο Εμπέρορ!