Evo da se pozdravim sa bivšom ligom.
Po najavama sam osvojio ligu i evo me u drugoj ligi.
Pogotovo mi je drago da je finale bilo protiv Detroita, odnosno The Doctora. Radi se o jednom od naših najboljih managera. Znam da nije igrao sezonu punom snagom, ali svejedno godi prolazak protiv takvog protivnika.
Razočaran sam s tek četvrtim mjestom Szabolcsa Korpicsa u poretku za MVPa. Mogu progutati da je ispred Tronje Killian, bio je prvi strijelac lige i drugi asistent, ali Chiam Han Jin i Halil Sener Kirmen su uvreda za Szabolcsa.
Lule javi se izborniku mlade repke u vezi Milana i Plečaša, počni oko njih graditi ekipu, nabavi superiornog pomoćnog trenera i treniraj te klince, samo tako ćeš napraviti iskorak, osim toga pazi na minutažu igračima. Idealna minutaža igračima kroz tjedan je odprilike 55-70 minuta. Na to nisi pazio i zato su ti igrači imali uglavnom lošu formu. Mene si pobjedio samo zato jer je to bila prva utakmica sezone kad su forma i entuzijazam svima isti.
Milkman ne znam zašto prodaješ Gašperta, nije to loš trenirac za početak. Kao što sam Luletu rekao igrače treba trenirati i razvijati i polako će stići rezultat, a ne od Turaka od 37 godina.