:) No i o to mi chodziło!!!:)
Od końca - nagrody - muszę z tymi supkami uważać, bo zbankrutuję, a jednak główny projekt dla kadry będzie pewnie priorytetem... jednego trzymiesięcznego dorzucę do tego projektu.
Co do założeń - chciałbym, abyśmy wspólnie podyskutowali nad tym, czy plan przedstwiony przez PeWu pasować będzie do kadry. Mówimy o okresie kilkusezonym - wtedy na pewno będzie inny trener U21, więc ważne, abyście swoim doświadczeniem wybrali najlepszą drogę rozwoju graczy pod U21. Pomoże to nowemu coachowi osiągnąć cel, na którym nam wszystkim zależy. Wiem ze swojego kadrowego doświadczenia, że pierwszy sezon niestety nie daje prawie żadnych możliwości selekcjonerowi - dostaje gotowy "materiał". Chciałbym, abyśmy też wspólnie zastanowili się nad kilkoma kwestiami:
- kto może się zgłosić (skille, potencjał, itp);
- ilu kandydatów do projektu zaakceptujemy - zabójstwem dla U21 będzie 20 właścicieli, którzy walczą tylko o jak najwyższe JR.
- czy kryteria wyboru osoby zdobywającej nagrodę nas zadowalają;
- no i oczywiście jeśli ktoś ma chęć wesprzeć projekt nagrodą lub udziałem w gronie jury, to wydaje mi się, że jest to mile widziane.
I bardzo proszę - zachowajmy dla siebie opinię o osobie, a skupmy się nad pomysłami udoskonalenia planów! Tylko wtedy, gdy ustalimy wspólnie jak ma wyglądać przyszłość, będziemy mieli szansę dogonić czołówkę U21. Bo póki co wygląda to tak:
Polska scena BB:
- proponuję plan treningowy i nagradzanie najlepszych na zasadzie "amerykańskiego" - ani pół wpisu merytorycznego podtrzymującego temat lub oferującego choćby breloczek lub fotkę narzeczonej jako nagrodę;
- pojawia się straszny PeWu z propozycją pomysłu i nagle w temacie sto wpisów zjadających autora żywcem i nie proponujących NIC fajnego w zamian:(
Niestety tak to widzę... podobnie jak z wynikami - wygrywamy grupę - cisza... przegrywamy z lepszym rywalem będącym wyżej w klasyfikacji - wielka burza, że jest tak źle. Jest tak źle, bo nie cieszymy się tym, co możemy zrobić wspólnie fajnego, ale cieszymy się wtedy, kiedy możemy na coś ponarzekać i komuś doje... ;))
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)