Realno, prljavi treba dobit jos minimalno jedan mandat. Uvijek govorim da izbornik treba min 2 mandata a u seniorima mozda i vise da nesto pokaze. Prvi mandat je cisto ucenje i sastavljanje treninga ekipe i ostalog. Tek treci, cetvrti mandat se vidi pomak.
Meni je fora trenirat i za a repku. Dosta ljudi ima krivu percepciju kada se govori o treniranju za u21 i a repku. U svojoj glavnoj momcadi, na locetkubsam trenirao za u21 sto mi je klubu donjelo dobre igrace koji su kasnije igrali samnom prvu ligu jer ih nisam prodavo. Nakon njih trenirao sam 3 igrraca od kojih je 2 sad u a repci i klub mi je samo rastao i svi oni su igrali prvu ligu finale. Naravno da je vecina ostarila pa sam ih prodao i ispao ali ocu rec da zbog njih svih mi je klub narastao do vrha hrvatake lige.
Zato nemojte bjezat od treniranja jer se i u prvoj ligi moze bez problema drzat trening i napredovat. Ove sezone ima jedan primjer a to je moj prijatelj jhonny. On u je usao u finale svije konfe a drzi 3 igraca u treningu i to trenutno ni na njihovim glavnim pozicijama. Tak da moze se to jako dobro samo se treba maknut od onog da je treniranje za repku, posveceno samo reprezentaciji jer to nije istina. Pomaze se reprezentaciji puno u tome ali i to je najbolji nacin da vas klub naraste skroz