Nem akartam megsérteni senkit, főleg nem kaygee-t és Dzsevaszt, Gila meg már ismeri a stílusomat, remélem tudja, hogy ez nem támadás ellenetek, csak én így szoktam elmondani a véleményem. Ahogy már írtam, én tisztellek titeket azért a hihetetlen mennyiségű munkáért amit elvégeztek.
Nem sértettél meg, és remélem, hogy nem ez jött le abból, amit válaszoltam.
A problémám azzal van, amikor valaki lebarmozza azt, aki a saját klubja érdekeit a válogatott elé helyezi. Aki akar segíteni a válogatottnak, az megtalálja a módját, scoutol, farmcsapatot tart, válogatottat tart el, stb.
Biztosíthatlak, hogy nem történik ilyen. Én valóban gyakran élesen kritizálom azokat, akik nem foglalkoznak a válogatott játékosokkal, de ezek többnyire az alábbi csoportokból kerülnek ki:
- Megállapodom a tulajjal, és
vállalja. Mindenkinek el szoktam mondani, van rizikója válogatott játékost edzeni, ezt még akkor is megteszem, ha ezzel magam ellen beszélek, mert lehet, hogy pont ekkor fogja azt mondani, hogy inkább akkor nem. De van bőven példa arra, hogy három hét elteltével már teljesen már történik, és aztán kiderül, hogy az addig eltelt három hétben is más történt.
- Teljesen érdekellenes dolgot csinál, például hagyja ledögleni a formát 4-esre. Ez mindig tüske a szemebben, mert ha valami közös érdek klubcsapatban és válogatottban egyaránt, az a formában tartás. Az tényleg kiveri a biztosítékot néha, hogyha azt látom, hogy egy hadseregnyi 30 éves játékossal a csapatában valaki nem képes 2 hét formaedzést felvállalni. Az aligha edz skillt, max erőnlétet. Vagy akkor ott komoly baj van hozzáértéssel.
- Pusztrán trédelés miatt szedi fel (nem ecsetelem, lerágott csont). Kémkedhetővé, kiszolgáltatottá tesz minket az, hogyha egy héten belül (lásd Chalúmov) azonnal átadóra kerül valaki.
Szerintem ezek indokolt esetek.
UI: Oké, menjünk át más fórumba, de még fontosnak tartottam ide reagálni, 1000 bocs, ha nagyon off lett volna.