znači ak postaviš 10 igrača prva to dobiva od 36-38 min...a rezerve između 10-12a ak postaviš igrača da ti igra u prvoj i bude zamjena sam sebi može najviše 43 minute dobiti to je pušiona totalna ...ak treniraš 3 igrača na 1 poziciji
vidiš da se nije od 04.01 logiral uopče ...pa kak da ti odgovori uopče...
vidiš da se nije od 04.01 logiral uopče ...pa kak da ti odgovori uopče...Pošto nisam supporter nemogu vidjeti te podatke...nažalost... =(
vidiš da se nije od 04.01 logiral uopče ...pa kak da ti odgovori uopče...Pošto nisam supporter nemogu vidjeti te podatke...nažalost... =(možeš critt, odi na vašu ligu i iz padajućeg menia odaberi pregled konferencije. tu ti piše tko se kada zadnji put logirao, tko je online, tko s kim igra iduću tekmu, trenutačna forma itd...
igraš sto godina i to neznaš.....XDXDXD
igraš sto godina i to neznaš.....XDXDXDznaš kako se kaže, čovjek uči dok je živ a to sam se sam uvjerio kad me dekan na faksu šokirao da ne zna radit u programu u kojem mi je zadao zadatak da ga riješim i onda ne zna kako sam ga napravio. kad sam mu objasnio kako napravit on kaže, pa svaki dan se nauči nešt novo... došlo mi da ga steram u kurac... ja se napatio ko isus a on ni ne zna kak šljaka program.