Το ποιές ομάδες έχουν την προοπτική και δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση φαίνεται....Και θα πώ εδώ ότι δεν είναι πολλές αυτές οι ομάδες στον όμιλλο μας...!
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι εσύ έχεις την ομάδα η οποία στηρίζεται περισσότερο στις αρχές του παιχνιδιού. Οπότε η γνώμη σου είναι σεβαστή. Και πραγματικά, αν θες, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθω ποιες περιλαμβάνεις μέσα σε αυτό το πλαίσιο, όχι κουτσομπολίστικα, προς Θεού.
Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι σε ένα δίλλημα για το τι πρέπει να κάνω στην ομάδα μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι με 900.000 και 120.000 εβδομαδιαίο κέρδος (το οποίο θα πέσει γύρω στα 90-100 αφού προβλέπονται ήττες στους επόμενους αγώνες). Η θέση στα playoff είναι εξασφαλισμένη, λογικά εκεί θα παίξω 1 ή 2 αγώνες.
Και πάμε: Τι κάνω; Ενισχύω την ομάδα; Με τι σκοπό όμως; Την άνοδο; Ας μη γελιόμαστε και πέρα από την πλάκα που κάνω στον Thor, και αυτός είναι δυνατός και οι ομάδες από τον κόκκινο όμιλο. Οπότε ο στόχος είναι μη ρεαλιστικός.
Χτίζω γήπεδο; Αυτή είναι η "ασφαλής" λύση, αφού τα χρήματα θα τα πάρω πίσω, αλλά αργά και η ομάδα θα μείνει λειψή. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μερικοί παίχτες που έχω και πιστεύω ότι μου κάνουν, θα χάσουν μέρος της αξίας τους όσο η ομάδα παραμένει στάσιμη...
Θέλει σκέψη (και υπομονή) το άτιμο. Το μόνο παρήγορο είναι ότι ουσιαστικά παίζω την 4η σεζόν μου, οπότε η πρόοδος που έχει γίνει είναι καλή για τα μεγέθη του παιχνιδιού.
Ευτυχώς πάντως που ευχαριστιέμαι την ΙΙΙ και με την ύπαρξη του ενεργού φόρουμ και δεν με χαλάει να μείνω μερικές σεζόν ακόμα εδώ.