Ne vem no.. mene nikakor ne prepriča. Glede na ceno igralca, plačo in starost, bi reku da je kupu neki tazga:
(19674560) . Torej soliden igralec, ki pa sam po sebi ne bo dobival tekem.. ampak težava je še vedno, da njegovo zunanjo linijo zaustaviš brez težav z 3 igralci ki imajo ZO 15+. Res da zdej več igra notranje taktike (kar ima nekje na pol smisla, ker noben od zunanjih igralcev ne more temu sledit) zaradi močnega centra in krilnega centra, samo kljub vsemu nista tako napadalno dominantna da bi odločala tekme. Če gledam po najini zadnji tekmi, bi vseeno reku da bi v najbolšem primeru blo izenačeno do konca (spet, moja 1, petorka je njegovo nadigrala za več kot 20 točk). Je pa seveda tu faktor pripravljenosti (ampak roko na srce, je proti men imeu vse 4 prvokategornike na pripravljenosti 8 ali 9). Nisem prepričan da bi mu domač teren prinesel 20 dodatnih točk proti meni.
Ne glede na vse pa s tem nima možnosti proti drugemu Celju.. niti najmanjših
EDIT: Prejšno sezono je z identično ekipo, pred končnico kupu tega igralca:
(18252470) - pa je nakoncu vseeno zgubu proti Strteničanu. V tem obdobju so njegovi igralci zelo verjetno (glede na starost) vsak izgubili vsaj malo na skillih, tko da so overall slabši, okrepitev pa izgledap odobna tisti iz prejšnje sezone.
Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 1/11/2016 9:23:03 AM