... ma za mene je ocekivan prolazak treceplasiranih ekipa ... siga je ishitreno igra trgaonu u zadnjoj ligaskoj i time si izbio svaku sansu za uspjeh, jer morali su igrat normal i takticki tuc vucka, ovako je bio osuđen na pad ... ali to nek mu bude skola za ubuduce ... Langova je dobio Ekipu samo zato sta je ovome pa ent za igron, kad je Ekipa na pocetku najavljiva pohod na 2. ligu, ima je najjaci rooster u ligi i to je bilo za ocekivat, ali nedostatak taktickog planiranja sezone i neprincipujelnost ga je dovela u situaciju da si ga ti debelo stiga, pa cak i Langova, a sa druge strane san ga i ja preletio i on po mom misljenju mora zrtvovat sljedecu sezonu na ime treninga kriticnih pozicija i skilova, te se pripremit za onu iza ...e sad nikome se neda cekat dvi.tri sezone za konkretne stvari i prebrzo odustaju od te strategije, te posezu za vatrogasnim mjerama koje su teski promasaj ... zato je ova igrica meni jako draga, jer nema uspjeha kroz noc, triba itekako mislit i planirat da bi ima sanse nesto postic .. tu je cila draz ... ja i ako ne oden u visi rang ove godine, sljecedece sezone iden 100%, jer ne vidin nikog ko ce me ugrozit, iz razloga sta iman mladu i potentnu momcad ... ali moj cilj je i ove otic dalje ... ostaje da vidimo sta ce bit ...