Prognoza 2. kola…plava konfa...
4/26/2011 6:00:00 PM 2 Critters -- 4 dugave TV
Marijo se pošteno izmučio s Jugoplastikom u prošloj tekmi, ali je uspio na kraju pobijediti u napetoj utakmici…ja sam totalno nadigrao Plutona s najjačom postavom i jačim pristupom…i očito nepotrebno propustio priliku za pumpanje ENT-a…
Sve mi to izgleda da ćemo oba u ovu utakmicu s lagano miješanim sastavima, Dugave su u prednosti u ENT-u i još je tu domaći teren tako da vjerujem da nose ovu pobjedu…
Pobjeda Dugava…
4/26/2011 6:00:00 PM 5 KK Jugoplastika -- 6 udruga za mesopusne običa...
Jugoplastika je u prošlom kolu protiv Dugava pokazao da ima ono nešto što bi mu moglo omogućiti ostanak u ligi…čvrsta momčad, pokrivena uglavnom na svim pozicijama djeluje kao opasan protivnik…
Udruga je hendikepirana ozljedom Mosesa Champagnea, i pošto se drugi centar Finnbjörn Kolviðsson danas prodaje mora hitno smisliti neku zamjenu…ne sumnjam da će naći i kupiti dobrog centra, ali će tom igraču trebati koja utakmica da se upozna s momčadi…
Ovo je obojci bitna utakmica, jer iz prošle sezone znamo da su utakmice između direktnih konkurenata za ostanak odlučivale o tome ko će se zadržati u ligi više sezona…gledano po prvim utakmicana Jugoplastika je pokazala više…
Pobjeda Jugoplastike…
4/26/2011 6:00:00 PM 3 ZG-Nomads -- 8 Samoborski kraljevi
Nomad je u prvom kolu imao lagan posao s Udrugom i ne vidim zašto bi se ovdje nešto promjenilo…Kraljevi će prvu pobjedu morati tražiti negdje drugdje, a isto tako će se morati pomiriti s ulogom fenjeraša ako ubrzo ne dovede neko ozbiljno pojačanje…
Pobjeda Nomada…
4/26/2011 6:00:00 PM 1 KK POGREBNICI -- 7 KK Plutoni
Ne znam zašto Pluton bar ne pokuša zakrpati rupu koju ima pod košem, kupnjom nekog jeftinog starog centra s dobrom obranom bi bilo dobro privremeno rješenje…ovako, ako će se i moći nositi s Pogrebnikovom vanjskom linijom, onda će mu Pogrebnikovi centri zabiti čavao u lijes…
Pobjeda Pogrebnika…
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...