Oj tam, co tu pisać, nic śmiesznego
sytuacja przed poprzednią kolejką była taka, że:
Pruszcz miał 2 wyjazdy i żeby nie zlecieć na baraże musiał przynajmniej 1 mecz wygrać więc dokupił mutantów włączył normal i wygrał z Jazz, który chyba nieco odpuścił i zlekceważył rywala,
po tej wtopie Jazz spadł na miejsce barażowe z którego ciężko już mu będzie się wykaraskać.
Ja miałem mecz u siebie z rywalem ligowym Piratami, żeby nie mieć baraży ktoś z nas musiał wygrać, więc nie odpuściłem i przy odpuszczeniu wyprzedanych Piratów wygrałem.
Odpadki pokonały Ciapciaki na tym samym encie co było do przewidzenia, ale utrzymały magiczne 5 miejsce właśnie kosztem wysoko przegrywających Jazz.
Niemysłowice musiały wygrać i wygrały z Zagłębiem, kolejny raz podbijając sobie mocno wcześniej zjechane morale
(w pewnym momencie nawet do 1)
W ostatniej kolejce najważniejszy dla układu dolnej części tabeli jest mecz:
Piratów z Niemysłowicami - Piraci zbierają enta co pokazał mecz ze mną, Niemysłowice też ostatnio zbierały, ale nie wiadomo czy na play offy/baraże czy na ostatni mecz z Piratami, który przy wygranej uratuje im skórę;-)
Jazz gra u siebie z Odpadkami i żeby się wydostać z baraży musi wygrać i liczyć na potknięcia innych.
Ciapciaki podejmują Pruszcz i również muszą wygrać żeby nie pozwolić się spuścić do baraży, w razie wygranej raczej Pruszcza nie przegonią bo musieliby wygrać +72, ale gdy przegrają mogą zlecieć na barażowe, więc mus to mus.
Star gra z Zagłębiem i będzie się starał utrzymać miejsce w górnej 4 tabeli.
Last edited by jckpl at 4/27/2012 6:30:19 AM