ASzóval lehet hülyeség az egész, de nem lehet ennyire előre tervezni? Egy koncepció, az elérhető 18 éves korosztály milyen játékra lesz alkalmas, majd őket szétosztani a jelentkező 6-8 csapatnál. A többi játékos edzése is fontos, csak semmi értelme extra kint támadó embert csinálni, ha nem tud a keretbe kerülni mert az más játékra alkalmas (első körben nem őket helyezném el megbízható, 6-os edzős csapatoknál, hanem akik egy kitalált és tervezett taktikára alkalmasak). Tudom, jelentősen lecsökken így a taktikai repertoár..
Mindig örülök amikor olyanok írnak akik eddig kevesebbet szerepeltek bármelyik fórumon is...
ez most is igy van!
amit beidéztem tőled, pontosan ezt szeretném én is.. ennek egyik oka hogy kevesen vagyunk..
csak az a baj hogy ebben a szezonban 1 kezemen meg tudom számolni hányan jelentkeztek be edzeni...
már régebben én is javasoltam ezt amit Te írtál.. csak akkor még talán kicsit nagyobb volt az érdeklődés.. és akkor több felé is próbáltunk menni.. az másik kérdés hogy milyen sikerrel..
és ugye itt jön képbe amit irtam a kampány alatt hogy el fog jönni az az idő amikor 4-es edzővel is oda lehet érni u21-re (sajnos)
erre megkaptam hogy ne adjuk alább 5-nél..
de Te vagy akkor rá a példa hogy ez már most is igy van.. sajnos a formát elrontottad pedig már az első meccsen is játszott volna a játékosod...
Az ismerősöd szeretne edzeni légyszi szólj neki hogy keressen fel.
előre is köszi!
jah és ment a +1:)