Zazrak! :D
Budem pozerat zapas po dlhej dobre. Pridavam rec:
Ahojte!
Minuly tyzden sme prehrali s Ceskou NT 87-76, co je slusny vysledok na rozdiel v platoch a nalady v nasom time a kvality supera.
Dnes hrame proti Polskej U21, s ktorou sme hrali historicky prvy zapas v ramci U21. Vtedy sme prehrali a preto dufam, ze teraz vyhrame, lebo ja by som rad prehral po tolkych prehrach (vo finale ligy, 2 za sebou v U21).
Dneska nastupi kader, ktory je po obmene generacnej a preto bude hrat dost novych tvari. Z toho dovodu mame aj naladu 2, takze na ratingy sa nepozerajte radsej. Je to aj dobre, lebo superi dalsiu sezonu nevedia, co maju cakat.
Ak by ste chceli charakteristiku novych hracov, tak mozem dat, ale minulu sezonu ludia nechceli, aby superi nevedeli akych mame hracov.
Este treba poznamenat, ze Suba je zraneny, lebo inak by hral.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Fenko/Sekanina/Stvrtok
SG: Habal/Rodzenak/Stvrtok
SF: Sopko/Hadovsky/Stvrtok
PF: Votrubec/Drblik/Jarovcek
C: Kopko/Zatura/Jarovcek
Extra: SG Holan, PG Lopusny, C Suba
Zmeny oproti zapasu s Ceskom:
Na PG poste je starter Fenko, ktory napriek tomu, ze je mu len 20, je nas najlepsi PG. Ma aj dost vnutornej hry (viac ako mal Drblik ked bol draftovany), takze to dost pomaha. Nahradnik je Sekanina.
Na SG poste je starter Habal, ktory bude hravat len pri vonkajsich taktikach. Prirovnal by som ho k lepsiemu Svehlovi. Nahradnik je Rodzenak.
Na SF je vsetko po startom. Starter je Sopko, nahradnik Hadovsky, rezerva Stvrtok.
Na PF je starter Votrubec, ktory hlavne pomoze pod kosom proti Poliakom. Nahradnik je Drblik.
Na C poste startuje Kopko, ktory by mohol ubranit monstra z Polska. Nahradnik je novacik Zatura a rezerva je Jarovcek.
Taktiku hrame Motion (pomaly zvonka), lebo musime chciet, aby bolo co najmenej striel v zapase.
V obrane hrame 2-3, pretoze Poliaci su silni pod kosom.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke ziskame body do rankingu.
Za cely realizacny tim,
Asasasa