vidiš da se nije od 04.01 logiral uopče ...pa kak da ti odgovori uopče...Pošto nisam supporter nemogu vidjeti te podatke...nažalost... =(možeš critt, odi na vašu ligu i iz padajućeg menia odaberi pregled konferencije. tu ti piše tko se kada zadnji put logirao, tko je online, tko s kim igra iduću tekmu, trenutačna forma itd...
vidiš da se nije od 04.01 logiral uopče ...pa kak da ti odgovori uopče...Pošto nisam supporter nemogu vidjeti te podatke...nažalost... =(
vidiš da se nije od 04.01 logiral uopče ...pa kak da ti odgovori uopče...
igraš sto godina i to neznaš.....XDXDXD
igraš sto godina i to neznaš.....XDXDXDznaš kako se kaže, čovjek uči dok je živ a to sam se sam uvjerio kad me dekan na faksu šokirao da ne zna radit u programu u kojem mi je zadao zadatak da ga riješim i onda ne zna kako sam ga napravio. kad sam mu objasnio kako napravit on kaže, pa svaki dan se nauči nešt novo... došlo mi da ga steram u kurac... ja se napatio ko isus a on ni ne zna kak šljaka program.
ma to može svako vidjeti odeš na tablicu lige i stisneš gore na vrhu močnih 8 i tam ti piše ko se kada zadnji puta logirao ...pa jesi seljo:::))) igraš sto godina i to neznaš.....XDXDXD
To stoji, a i nisam mislio baš na tebe nego općenito, ja procjenim koga bi mogao dobit a protiv kojeg rogonje se ne vrijedi bosti...