Δεν μπορω να διακρινω απο το ενα ματς που ειδα ποιον χρησιμοποιησες σαν βασικο, ηταν λογικο να θεωρησω πως αυτος που ειχε τα περισσοτερα λεπτα ηταν ο βασικος. Αλλα αφου δεν ειναι ετσι, παμε αλλιως.
Βασικο PF με αντοχη 1. Εγκληματικο κατα τη γνωμη μου. Απορριπτω οποιονδηποτε παικτη με αντοχη μικροτερη του 5. Αν στην αντοχη 1 προσθεσεις και το κρυφο σκιλλ του physical παιχνιδιου, που απ' οτι φαινεται το εχει ενισχυμενο, εχεις και τον λογο που σε 9 λεπτα εκανε 6 φαουλ. Σε αυτο συνεβαλε η επιλογη να τους αφηνεις να παιζουν ακομα και φορτωμενους με φαουλς, τακτικη με την οποια διαφωνω πληρως.
Κοιτωντας λοιπον τον κυριο Elio Lemmi στα τελευταια 21 παιχνιδια εχει μεσο ορο φαουλ 3.5, κατι που το ειχε ακριβως το ιδιο και τη σεζον 16. Τη σεζον 15 ειχε 4.6 μεσο ορο !!! Επικεντρωνομαι στην σεζον 17. 4 αποβολες συνολικα, 3 παιχνιδια με 5 φαουλς και 4 με 4 φαουλς. Ειναι ΠΑΡΑ πολλα για να βασιστεις απανω του χωρις να σε πουλησει με τα φαουλ. Οταν μαλιστα εχεις αυτο το προβλημα και το εχεις αναγνωρισει, και παρ' ολα αυτα παιζεις την τακτικη να μενουν μεσα οταν εχουν φαουλ, τοτε το αποτελεσμα μπροστα σε ενα σοβαρο PF ειναι να τον στειλει στον παγκο με 6 φαουλ σε 9 λεπτα...ειδικα αν εχει σοβαρο εσωτερικο, μπασιμο, χειρισμο...θα προσθεσω και μια καλη αγωνιστικη και αντοχη. Αυτος ο παικτης, με αυτη την αντοχη και αυτες τις επιδοσεις στα φαουλς, δεν θα επαιζε ουτε 25 λεπτα σε τακτικη που επιλεγεις να καθεται στον παγκο οταν εχει φαουλ. Δωρο-αδωρο λοιπον οτι και να επιλεξεις. Γνωμη μου. Καποιος αλλος πιθανως να εχει αλλη γνωμη, αυτη παντως ειναι η δικη μου.