Slovensko vs Bielorusko 117:115 OT (18458)Ufff...asi ste vcera nepoculi, aky kamen spadol po zapase zo srdca. Bolo to vobec prve predlzenie pocas mojho posobenia pri NT a mozeme byt za tu vyhru vdacni, pretoze v zavere sme dotahovali prave my, nie super...
Ale pekne po poriadku. Super hral to, co som aj ocakaval (externe forum), akurat na zaciatku som bol nejaky dopleteny z tych mien na ich supiske. Ale to, ze sa tak natrapime pri ich pristupe som teda necakal:) V prvej stvrtine sme tahali za slabsi koniec v druhej sme sa uz dostali do vedenia, ale nedokazali sme si vybudovat vyraznejsi naskok. Nakoniec sme sa natahovali o kazdy bodik az do konca zapasu, ktory prisiel az po predlzeni. Chvalabohu uspesnejsom pre nas...
Velke problemy sme mali hlavne v obrane. Nerobil som si iluzie, ze pri nizkej nalade ubranime ich podkosovych hracov, ale znacne sa presadzovali aj ich guardi. SF dokazal Dubravcak s Pazitkom pekne eliminovat. Druha vec, ktora suvisi tiez s naladou boli doskoky. Tych mal super celkovo o 11 viac a najviac sedivych vlasov mi zapricinilo hlavne ich 14 OR. Bohuzial nam to uplne idealne nestriedalo, hlavne pod kosom by som privital vacsi "kolotoc", preto bola vacsina roboty pod kosom na Gazurovi s Capelom. Nehovorim, zeby Bubak s Drunekom zahrali lepsie, ale cerstvi z lavicky by nam mohli len pomoct proti ich centrom, ktori hrali vacsinu zapasu. Pozrite sa, ako sa darilo ich nahradnikovi na PF... Celkovo som na doskoku cakal viac od Dubravcaka, ale ten okrem toho hral velmi dobre v utoku aj obrane. Novacika Pazitku tazko hodnotit, ten nezaziaril, ale ani nesklamal. Ale stihol dat aj kos a zaznamenat pekne 3 doskoky, ktorych sme vcera mali nedostatok.
V utoku sa darilo takmer vsetkym hracom trosku nam vsak zaostaval Bombara, ale nemohol mat kazdy cez 50% strelbu. Mohol radsej viac prihravat a snazit sa do zakoncenia dostavat ostatnych hracov. V jednej faze som si uz povedal, ze ked nepremeni najblizsi pokus, tak ho vyhodim. Ale mal stastie, ustal to:) Aj tu mozete vidiet, ake su dolezite formy aj proti papierovo slabsim superom. Turcan so slabou formou sa zasluzil o distanc sam a mozno prave on by sa na PG hodil v tomto zapase viac.
Vcera sa ziadne prekvapenia v skupine nekonali, uz ostali len 3 timy bez prehry a my z nich mame nejhorsie skore. Buduci tyzden nas caka najslabsi tim nasej skupiny, ale ten hral pravdepodobne 2xTIE, cize moze to na nas skusit s CT. Dufam vsak, ze nebudeme mat take problemy ako vcera a pojde to lahko.