BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
From: MIKRO10

This Post:
00
169340.318 in reply to 169340.317
Date: 4/6/2011 3:14:29 PM
Overall Posts Rated:
2525
Γεια σας και απο εμενα...
το σκεπτικο μου Στεφανε ηταν να προσπαθησω να πιασω στον υπνο τον Κλαιν...σιγουρα ξερουμε ολοι οτι ειναι ποιο δυνατος απο κατω, αλλα προσπαθησα με την περιφερια να παιξω εσωτερικα....δεν μου βγηκε αλλα προσπαθησα..θεωρω οτι το παιχνιδι το εχασα απο την καλη αμυνα του Βλαχου που επαιξε sf ....Ο Μπαμπαλιωτης επιθετικα δεν μπορεσε να κανει και παρα πολλα ..τελος παντον για την ομαδα μου θα τα πουμε ξανα την επομενη σεζον.
Σχετικα με τα ζευγαρια των ημιτελικων..
Στους μπλε...τι να πω , ειναι δυο αρκετα καλες ομαδες με καλη παραδωση στην κατηγορια... αν καταφερη ο Στεφανος να αποτηναξει την ταμπελα του looser στα play-off, εχει πλλες ελπιδες ,...ειναι θεμα τακτικης.Ο Χαρης ειναι η αλεπου της κατηγοριας..παλι κατι θα σκεφτει...
Στους κοκκινους θα πω και εγω τους FC σαν ποιο πληρες ομαδα με πολυ καλη αμυνα, σιγουρα θα γινει ενα πολυ καλο παιχνιδι οπου θα παιξει σημαντικο ρολο η εδρα!!
Κλεινοντας αυτο που εχω να πω ειναι οτι μπλε φετος πρεπει να φοβασται γιατι εχει μεινει μονο αυτος που εμεινε ..ολους ους υπολοιπους τους εχουμε...

Κατι ασχετο...πως βλεπετε το καινουργιο αποκτημα μου?

This Post:
00
169340.319 in reply to 169340.317
Date: 4/6/2011 3:19:33 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Τωρα που μαλωνουν οι ελεφαντες εγω σωπαινω.

This Post:
00
169340.320 in reply to 169340.319
Date: 4/7/2011 5:51:07 AM
Overall Posts Rated:
170170
Είμαι φυλάκιο κ εχω σκοπιά 2-4 , σας ετοιμάζω απαντήσεις!!!!

This Post:
00
169340.321 in reply to 169340.320
Date: 4/7/2011 4:54:38 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Ειπα δεν θα μιλησω αλλα .... Θα κανω μια αναλυση οχι παικτων η ομαδων(σ΄αυτο ο ΑΙΖ ειναι απιαστος) αλλα manager οπως τους ειδα απο την δικη μου μερια (παντα προσωπικη αποψη).
ΑΙΖ. δειχνει να εχει εμπιστοσυνη στην ομαδα του και στο συστημα του,κατεβαινει με αυτοπεποιηθηση
ΑΣΤΕΡΙΕΣ, αρεσκεται στα πειραματα,και οπως φαινεται και απο την τελευταια αναμετρηση με τον ΑΙΖ οτι τον σεβεται πολυ.Αν θα υπαρξει καποια αλλαγη στο συστημα ειτε αμυνα ειτε επιθεση μαλλον τοπεριμενω απο τον Στεφανο παρα απο τον Χαρη.
ΚΛΕΙΝ, τον βλεπω να αντιμετωπιζει χαλαρα την κατασταση πιο πολυ απο ολους ισως και λογω στρατου ( περιμενουμε τις απαντησεις που μας εταξες μη σε παρει ο υπνος στην σκοπια)
FIGHT, ειναι καλη ομαδα αλλα ο ιδιος δεν δειχνει αυτοπεποιηθηση οπως φανηκε απο τα τελευταια παιχνιδια οπου δεν ρισκαρε
σε κανενα με υποδεεστερους αντιπαλους με αποτελεσμα να μην μαζεψει καθολου ενθουσιασμο. Εκτος αν βλεπει κατι εκεινος
στην ομαδα που φυσικα εμεις δεν μπορουμε να το δουμε

Τελος εγω ευχομαι να κερδισω το παιχνιδι στην εδρα μου και να σωθω αλλα και να γλυτωσω και τους μισθους.
Στο αλλο παιχνιδι η ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα ειναι σκληρο καρυδι στην εδρα της οπως φανηκε απο το πρωτο παιχνιδι

This Post:
00
169340.322 in reply to 169340.321
Date: 4/8/2011 5:32:45 AM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
2-4 σκοπια αλλα δεν μας ειπες την ημερομηνια γιατι ακομα περιμενουμε, ελπιζω απλως να σε πηρε ο υπνος και να μην βγηκε
τιποτα αναπαντεχο η να εστελνες μηνυματα σε καμμια ξανθια για να ανταγωνιστεις τον Αργυρακη.

This Post:
00
169340.323 in reply to 169340.322
Date: 4/8/2011 5:36:12 AM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Και μην ξεχνιεστε αλλα τριαντα με αυτο για την ισοφαριση του περσινου ρεκορ

From: tutas

This Post:
00
169340.324 in reply to 169340.323
Date: 4/8/2011 1:29:42 PM
Overall Posts Rated:
11
Kalhspera paidia.Diabasa me endiaferon tin analush tou AIZ, panta mou aresan ta makroskelh post tou einai prwtos sto eidos tou:P
Sto paixnidi twn ble loipon einai duskolo na problepsei kaneis to apotelesma kai simfwnw apoluta me ton Lerniako se osa eipe.H anodos einai k gia tous duo simantiki giati meta ta anoigmata pou ekanan, ta oikonomika tha einai duskola gia opion meinei.
Sta dika mas twra, o ekuru epai3e sf kai mou bgike h epilogi na ton markarei o dikos mou o mikros.An eixe pai3ei SG tha eixa problima pisteuw.Ta polla foul edwsan tous extra pontous opote irthe to teliko apotelesma.Ston teliko twra tha einai dunato match, o klein exei ton enthousiasmo kai emeis tin edra.
Kai auto me odigei stin apantisi ston filo ari giati dn riskara sta teleutaia match.Protimisa tin edra apo ton enthousiamo.Kai persi ta idia eginan pigenontas sta playoff me enthousiasmo 5.Bebaia an o zapa tote eixe kratisei dn tha eixa perasei stous telikous alla auto einai allh istoria.
Auta ta oliga eixa na pw, kalh epitixia se olous gia aurio.

This Post:
00
169340.325 in reply to 169340.324
Date: 4/9/2011 9:33:26 AM
Overall Posts Rated:
170170
Μπορεί να μηναπαντησα στη σκοπιά που είχα άλλα ήρθε η ώρα να τα πω τώρα!!!!
Καταρχήν δάκτυλος του φαιτκλαμπ επενέβη στο φιλικό της πέμπτης με αποτέλεσμα ο Μπαμπαλιωτης να παίξει 48 λεπτά , ενώ ήταν αναπληρωματικος κ να πέσει η αγωνιστικη του κατάσταση στο 6!!!! Διάφορες φήμες περί γυναικών , clubs , ποτών κ ξενυχτιων διαψεύδονται κατηγορηματικώς!!!!! Κ δεύτερον ο Κροντιρας τα χει παίξει κ αυτός!!!! Γενικά καταστάσεις χάλια!! Οπότε ήδη ξεκινάμε με ένα μεγάλο μείον!!!
Όμως πιστεύω πως η ομάδα να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική κ να παίξει ως το τέλος την νίκη!! Ένας άλλος παράγοντας που θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι τα φάουλ , αν δηλαδή θα φορτωθούμε με πολλά φάουλ μιας κ πίσω από την βασική 5αδα έχουμε πρόβλημα!!!
Τέλος η ομάδα δεν έχει άγχος μιας κ έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρισυ! Βέβαια η πιθανότητα συμμετοχής στον μεγάλο τελικό της ΙΙΙ.8 είναι τεράστιο δέλεαρ!!!!
Ααααα, θέλω την συμμετοχή στον τελικό κ για άλλον ένα λόγο! Κ μάλιστα θα θελα αντίπαλο τον Στεφανο!!! Κ αυτό γιατί ο ΑΙΖ στο πρώτο πρώτο ποστ αυτού του νήματος παρέθεσε 5-6 ομάδες που θα πρωταγωνιστουσαν φέτος κ δεν έβαλε τους κλεινμειν!!!!!! Οπότε για να είναι πιο προσεκτικός άλλη φορά πρέπει φέτος να τελειώσω πάνω από αυτόν!!! Κ για του λόγου το αληθές κοιτάξτε στο πρώτο ποστ αυτού του νήματος! :P

This Post:
00
169340.326 in reply to 169340.325
Date: 4/9/2011 12:14:56 PM
Overall Posts Rated:
2525
Ναι ρε χαρη επεσες πολυ εξω...ουτε την ομαδα μου ανεφερες και τελειωσα τριτος. στα των αγωνων δυσκολα παιχνιδια και τα δυο , κριμα που δεν μπορω να τα δω! Κινητο.

This Post:
00
169340.327 in reply to 169340.326
Date: 4/9/2011 2:02:51 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ. Αν καποιος καταλαβε θα του ημουν υποχρεος αν το ελεγε

From: MIKRO10

This Post:
11
169340.328 in reply to 169340.326
Date: 4/9/2011 2:06:17 PM
Overall Posts Rated:
2525
Τελος η σεζον για καποιες ομαδες....ηταν φιλοτημη η προσπαθεια που εκαναν αλλα τελικα εχασαν στις λεπτομεριες....
στην μεγαλη μαχη των μπλε .... αααα ρε Στεφανε.... γιατι επεξες χαλαρα ? Και γιατι λοου ποστ...? Ο Χαρης καταφερε και εκλεψε παλι την παρασταση και συνεχεισε την παραδοση του Στεφανου να μην παιζει τελικο.
Στους κοκκινους για πολλους λογικο αποτελεσμα μιας και αρκετοι λεγαμε χωρις να μειωνουμε τους Κλαιν οτι ο Fc εχει ποιο πληρες ομαδα...
Τωρα το ερωτημα ειναι αλλο λετε ο FC να κανει την εκπληξη και στην δευτερη συνεχομενη συμμετοχη του στον τελικο να παρει την ανοδο..?
Αν και ο ομοιδεατης μου Χαρης ( η αλεπου της ΙΙΙ.8 παιζει στον τελικο θα ταχθω υπερ του FC λογο ομιλου!!
Στα μπαραζ για την κατηγορια συνχαρητηρια στον ΑΡΗ για την παραμονη του και περιμενουμε τον 3 αγωνα για να δουμε τι θα γινει στο αλλο παιχνιδι.
Ευχομαι καλη συνεχεια στους Κυνηγους που δεν μπορεσαν να σταματησουν την πτωτικη τους κατασταση εδω και 2 σεζον.
Ευχομαι σε οσες ομαδες επεσαν γρηγορη επανοδο στην ΙΙΙ κατηγορια!!

Last edited by MIKRO10 at 4/9/2011 2:06:32 PM

Advertisement