BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.4 > Sezona 34

Sezona 34

Set priority
Show messages by
From: Trica

This Post:
00
276698.319 in reply to 276698.318
Date: 5/2/2016 3:29:46 PM
Overall Posts Rated:
3636
Ja.. Mysterionova napaka je bla da ni proti teb al pa Heliosu igrou na vso moč in bi s tem pridobu zmago prednosti in obstal (oziroma igral dodatne kvalifikacije) na podlagi koš razlike

Proti meni ni imel šans. Kvečjemu bi moral igrati z levo roko, in nabrati nekaj prepotrebnega razpoloženja.

Pa vseeno, bomo videli kako se bo razpletlo.

From: pevc

This Post:
00
276698.320 in reply to 276698.319
Date: 5/2/2016 5:29:51 PM
Overall Posts Rated:
88
Meni osebno pa msc ni pri srcu! Mogoče zaradi njegovega odnosa, ker se ni nič vključil v forum itd, vsi smo kaj pisali(vsi ki smo bili na višjih mestih) edino on ne, mislim da je napisal največ 3? poste, ker če se ne motim nekaj je pisal... Ni mi to všeč, sicer pa tudi mystirion letos ni veliko pisal ampak mislim da ekipe ki so na slabših mestih pišejo manj zato ker kao niso dobri itd.. Ampak to je napaka! Vsi moramo pisat nima veze kje smo! Res bi rad da zmaga mysterion in potem izloči še WWja in se drugo leto večkrat vključi v debate, letos je napisal samo 2? posta:)

Edit: kdorkoli izpade naj prosim širi debate na forumih lig, tako je igra bolša in novinci lažje kaj izvejo pomembnega za igranje in tudi bolj je zanimivo;)

Last edited by pevc at 5/2/2016 5:32:45 PM

This Post:
00
276698.321 in reply to 276698.320
Date: 5/2/2016 5:43:01 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
To kdo naj obstane in kdo ne je subjektivna zadeva, si pa tudi sam želim da bi predvse slovenski splošni forum postal bolj aktiven.. prava žalost ga je spremljat zadne cajte Predvsem odkar je Koperbox nehal pisat okoli repke, je čisto zamru. Jst sm umes še neki probavu pa brez pravega odziva..

Zgublamo pa uporabnike iz dneva v dan in sem prepričan da bi ob bolj aktvinih forumih imeli veliko več aktivnih uporabnikov in tudi boljšo repko! Samo kaj ko en sam ne more nič spremenit ampak je potrebna sprememba mentalitete pri več deset uporabnikih da začnejo ta postopek iz katerega se pol lahko računa na kej več.

This Post:
11
276698.322 in reply to 276698.321
Date: 5/3/2016 4:56:29 AM
Overall Posts Rated:
3636
To koliko je kdo na forumu je povsem osebna odločitev. Če komu ne paše pisati, oz. nima časa pisati, ga zaradi tega še ni potrebno postrani gledat. Kar naj se borba za obstanek odloči na ''igrišču'' :)

Last edited by Trica at 5/3/2016 4:56:49 AM

From: semirc1

This Post:
00
276698.323 in reply to 276698.322
Date: 5/3/2016 1:31:53 PM
Overall Posts Rated:
00
To se pa čisto strinjam z tabo....nekateri enostavno nimamo vec casa kot nekaj minutk na teden da nastavimo ekipe...mene samo zanima kok je poštenja v tej igri,v tej ligi...bomo videli zadnje tekme kako se odigrajo....pa lp vsem...

From: Trica

This Post:
00
276698.324 in reply to 276698.323
Date: 5/3/2016 1:57:18 PM
Overall Posts Rated:
3636
mene samo zanima kok je poštenja v tej igri,v tej ligi...bomo videli zadnje tekme kako se odigrajo

To sem pa tudi opazil ja..glede na odprto simpatiziranje z mysterionom upam da strteničnik odigra zadnjo tekmo brez ozira na to.

This Post:
00
276698.325 in reply to 276698.324
Date: 5/3/2016 3:03:16 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Ni šans da bi mu predau tekmo, to simpatiziranje nima veze s tem To je bolj vezano na preteklost, ko je MSC bil še v vrhu te lige in praktično kot po pravilu 1-2x na sezono se oglasu na forumu in nm arogantno povedu da je bolši od ns (plus dodatne stvari.. brez veze pogrevat stare zadeve), tko da vsekakor ne bo predajanja tekem (če strteničan preda tekmo, izgubi 2. mesto, tko da že to je garancija da je ne bo).

Itak sem osebno mnenja da je WW boljši tako od Mysteriona kot MSCja. Problem MSCja je da trenutno "živi na žetone" in nima enega treniranca al karkol da bi lahko nanj računov v prihodnosti, nasledno sezono bo spet al razprodou al pa čakov da njegovim igralcem padejo skilli do stopnje ko ne bo več konkurenčen, iz tega razloga bolj privoščim Mysterionu al pa WWju, ker oba imata neko zaledje na katerem lahko gradita. MSC pa v bistvu samo odlaga izpad za 1-2 sezone..

This Post:
00
276698.326 in reply to 276698.325
Date: 5/3/2016 3:22:15 PM
Overall Posts Rated:
88
O kakšni pravici govorite? Če sem dobro prebral pišete da morem premagati Mysteriona? Zakaj? Tekmo bom po vsej verjetnosti odigral tako kot bo zame najbolje, tudi če jo predam to ni vaša stvar.. Ne razumem vas trenutno! Torej je preveč rdeči zelo nepošten ker se je prej "šparal" za pokal in tekme odigral rezervirano ter na račun tega tudi izgubljal? Hahah no sedajle sem pa se nasmejal...
Sploh pa je o besedi pravica zelo težko govoriti, kaj je tukaj definicija te besede? Mislim da si mysterion bol zasluži ostati ravno zaradi njegovih talentov! Poglejte, bratovič je igral za rekpo in sedaj še velečič! Prosim poglej mal predn karkoli govoriš ampak da povem mislim da zna biti ta igralec nekega dne še zelo koristen za slo. repko saj je trenutno zelo prspektiven in mene fascinira ta njegov slog. Jaz imam drugačnega in sicer dopolnjujem že izdelane igralce, ki pa ponavadi ne dobijo veliko na plači in si jih pripravim le do mere, kjer jih bom lahko nadvse lepo vzdrževal(Hovde, Hardman- prejšni teden je napredoval v enem skilu, itd.)
Bi vam povedal kako je na stvari ampak bi bili preveč uporabni podatki za moje neposredne tekmece tako da vam tega nbom razložil.
Sem pa zelo vesel obiska zelja, ki očitno najde več kot kakšno minutko za nastavljanje postave, da lahko spremlja forum in sedaj ko je letela kritika na skupino v katei je on se takoj oglasi hahahah bravo kolega. Sedaj pa vljudno vabljen v debate, ki bodo potekale do konca sezone ter v naslednjih sezonah.

Če se dotaknem tekme zelo presenečujoč izid, kot kaže je ponovno tehnico obrnil domač teren ki bo nadvse dobrodošel proti preveč rdečemu, pohvala predvsem Hovdeju... Če se dotaknem tekme za 7. mesto- očitno je msc precej močan da je s popolnoma novimi močmi odigral tako v gosteh; Vijolčni rutinirano zmagal in res nadvse nadigral Ainmosnega.

This Post:
00
276698.327 in reply to 276698.325
Date: 5/3/2016 3:23:02 PM
Overall Posts Rated:
3636
No tega ozadja pa ne poznam, malo bolj razumljivo potem :)

From: cupavi21

This Post:
00
276698.328 in reply to 276698.327
Date: 5/3/2016 3:29:59 PM
Overall Posts Rated:
2525
Rutinirano preko Animosnega! Zdaj pa počasi končnica!

From: Misterion

This Post:
00
276698.329 in reply to 276698.324
Date: 5/3/2016 3:52:25 PM
Overall Posts Rated:
99
Pa sej ne morm verjet ka berem..
ze tak nwm kak sm lahk sploh dans v zadni tulk zgubu dans kr sm celo tekmo gledu pa glede na pripravljenost njegovih je blo vse mal cudn :) .. gameengine pac..
Kar se pa tega da kdo kom pusca pa res ni treba pisat ko se tak ve da se igra na koncu sezone z levo roko da se dvigne zavzetost.. sred sezone se pa skos puscate tekme zaradi pokala..
Pa se glede msc.. kake igralce ima, 35+ , res lepa ekipa, pa tudi to bote rekl da je posteno ne? :D

No pa tudi ce izpadem se pa spet vidimo cez sezono ali 2.. ko bo velecic okoli 100k place :P

Advertisement