Ja już znam wyniki :)
Ale najpierw Wasze typowania w kolejności ich otrzymywania:
Mr.President
Big 8:
1. Sotero Maravilla - nie zdobył największej ilości punktów ale rozegrał dobry mecz, zbierał, asystował, blokował...no i 3 na 3 za 3 ;)
2. Maciej Ludwiczak - wysoka skuteczność i również jak wyżej wszechstronny gracz. Więcej spodziewałem się po nim w zbiórkach...
3. Adam Majcherczak - lider pod względem pensji w naszej kofie, no i zdobywca największej ilości punktów dla B8
Great 8:
1. Víctor Creus - najwięcej punktów dla G8, sporo asyst...nie znam się na G8 ;)
2. Libero Di Vincenzo - niby tylko rezerwowy C ale świetny mecz, super skuteczność no i moja ulubiona wszechstronność :)
3. Ireneusz Kacik - również rezerwowy SG ale wydatnie odmienił oblicze G8 pod koniec meczu, dobra skuteczność (również za 3) no i 9 asyst w 19 minut!!!!
al_said
Big8
1. Maciej Ludwiczak- trafiał na niezłym procencie, zebrał co należało zebrać, podał komu należało podać:)
2. Sotero Maravilla - te jego 3;) aha i mam nadzieję, że Turów wreszcie zaspokoję
3. Adam Majcherczak - gdyby grał na SG to bym go dał na pierwszym miejscu ale jak na PG i najwięcej minut w B8 mało efektywny;)
Great8
1. X. X. - niestety nie wiem jak się nazywał nasz trener, ale jego geniusz i rozegranie końcówki zasługuje na 1 miejsce w głosowaniu (a myślałem, że w 22 sekundy można popełnić dowolną ilość fauli:/)
2. Ireneusz Kacik - gdyby grał w 1 5 zamiast jednego Pana z Niemiec, to kto wie kto wie;)
3. Víctor Creus - szkoda, że miał tylko 7 asyst, bo zamiast rzucać na przełamanie za 3 mógł zrobić różnicę asystując.
DaBoss
Great 8
1. V.Craus - swietne zawody,najwiecej punktow w meczu na dodatek 7 asyst...
mysle ze zdecydowany lider WSCHODU.
2. T.Bohborg - sporo waznych ofensywnych zbiorek, odrazu zwrocilem na niego uwage ogladajac nasz mecz gwiazd, ponadto 3/4 trojki i w efekcie 15 punktow grajac z lawki...
3. I.Kacik - gral 10min krocej niz Craus, jednak zdarzyl wsadzic tyle samo trojek, ponadto dorzucil 9 asyst, mysle ze jak na 19min gry bardzo dobry rezultat.
Big 8
1. S.Maravilla - nie zanotowal wprawdzie najwiecej punktow z druzyny, jednak gral bardzo wszechstronnie, do swoich 21 punktow ( w tym 3/3 za 3 ;)) dorzucil 7 zbiorek, 3 astysty oraz 2 bloki, mysle ze najlepszy gracz ZACHODU
2. R.Bocz - trzeci strzelec druzyny a gral najkrocej z pierwszej piatki, do swoich 23 pktow dorzucil 5 asyst
3. A. Majcherczak - szkoda ze nie wystapil na swojej nominalnej pozycji, napewno byl by najjasniejsza postacia spotkania, przy 35min tylko 3 asysty to zdecydowanie slaby wynik dla PG (Mosbacher zanotowal tyle samo w niespelna 13min) jednak magiczna 69 za 3 punkty i w konsekwencji 29punktow zespolu nie pozwala mi pominac go moim glosowaniu...
wojtek_mlody
G8:
M. Lüderitz - 11 zbiórek w ASG? moim zdaniem wypas
V. Creus - dużo punktów na niezłej skuteczności, do tego 7 ast
I. Kacik - 9 ast
B8:
S. Maravilla - 100% za 3i 7 rb
R. Böcz - punkty i asysty
M. Ludwiczak - punkty, zbiórki i asysty
Klosek
G8:
1. T. Bohborg
2. M. Lüderitz
3. V. Creus ?
B8: - hm tu nie wiem bo dałbym swoim 2 pierwsze miejsca ale ok wybieram...
1. M. Ludwiczak
2. F. Réhel
3. R. Böcz
liveact
G8
1. Luderitz
2.Creus
3.Wlosinski
B8:
1.Majcherczak
2.Reda
3,Bocz