Καλημέρα και από μένα κύριοι.
Από ότι έχω μάθει από τη φετινή σεζόν οι ψηλοί και οι εσωτερικές τακτικές περάσανε σε δεύτερη μοίρα.
Εμένα μέχρι προχθές οι 3 ψηλοί μου είχαν μισθό κάτι παραπάνω από 6.000 μ.ο.
Και όσο αναφορά το ριμπάουντ τους έχουν 9, 8 και 6 αντίστοιχα, αλλά πιστεύω μια χαρά πηγαίνω στην τρίτη κατηγορία.
Βέβαια έχουν 5-6-7 πάσα, χειρισμό, σουτ και εμβέλια και 7-9 αντοχή, βολές και αγωνιστική κατάσταση.
Και επίσης όλοι οι άλλοι έχουν ριμπάουντ μ.ο. 6 οπότε καλύπτεται η αδυναμία τους απέναντι σε ψηλούς με 11-13 ριμπάουντ.
Το περασμένο σάββατο πήρα έναν καλό με 16.000 αλλά ακόμα δεν έχει παίξει για να δω διαφορά.
Έχω προσεγγίσει το παιχνίδι από τελείως διαφορετική σκοπιά από τους περισσότερους χρήστες.
Έτσι διατηρώ χαμηλά τους μισθούς, αρκετοί με υποτιμάνε και μπορώ να βάλω τον καθένα σε 2-3 διαφορετικές θέσεις.
Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να διατηρηθώ σε ανώτερη κατηγορία, αν με το καλό προκριθώ, αλλά η λογική μου είναι αυτή.
Εν κατακλείδι διαφωνώ με την αγορά ενός ψηλού των 12.000 μισθό αν δεν έχει μέτρια πάσα, χειρισμό, βολές αντοχή και εξ.σουτ. Κι ας έχει 10 στο ριμπάουντ και στο εσ.σκορ. και 8-9 εσωτ. άμυνα από κάποιον που θα έχει 12-13 στα τελευταία, αλλά 2-3 χειρισμό, πάσα και σουτ.
Last edited by Kajabbar at 2/1/2010 4:40:01 AM
The secret of communication lies in defeat...