BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: KifaH

This Post:
00
148708.32 in reply to 148708.28
Date: 6/30/2010 5:56:03 PM
Overall Posts Rated:
3737
Asi si ešte viac naštudujem teóriu hier, aby som vedel odhadnúť ich rozhodnutia :-D

Toto je dosť ošemetný problém. Nakoľko by si musel odhadnúť, aká by bola hodnota hry súpera proti hodnote hry, kedy by dohodu dodržal. To však nie je všetko. Zároveň by si musel počítať s tým, či je súper schopný si niečo také vôbec spočítať :)))

Ale to len na odľahčenie :))

This Post:
00
148708.33 in reply to 148708.26
Date: 6/30/2010 5:59:53 PM
Overall Posts Rated:
264264
Toto si nechám na zajtra. Nechcem strieľať z brucha, či je to dobré alebo zlé, popravde napr. také Slovinsko si veľmi nepamätám, na akej je úrovni...idem už spať, zajtra ma čaká dosť náročný deň a chcem byť svieži a pripravený na vaše otázky :) dobrú noc všetkým, kľudne píšte, zajtra odpoviem na každú otázku

Last edited by Matej_B at 6/30/2010 6:00:08 PM

From: razor
This Post:
00
148708.34 in reply to 148708.33
Date: 7/1/2010 4:59:12 AM
Overall Posts Rated:
284284
Tak po precitani volebnych reci kandidatov a dozvedeni sa ze symbi odstupuje z volieb, som sa rozhodol dat hlas manazerovi Matej_B. Jeho rec sa mi pozdava, ma dobru logiku vo veciach (nehovorim ze Kifah nie)

From: rwystyrk

This Post:
00
148708.35 in reply to 148708.33
Date: 7/1/2010 5:15:48 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
Já bych měl jednu otázku na KifaHa. Jak se hodláš zapojit do dění okolo repre, v případě, že vyhraje Matej? Zatím vidím výhodu Tvé kandidatury, že Matej bude mít pak dostatek času na ty činnosti ohledně skautingu, které dnes dělá. Jinak naštěstí nehlasuji, ale rozhodování by bylo dost těžké.

This Post:
00
148708.36 in reply to 148708.35
Date: 7/1/2010 5:19:34 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
A na Tebe mám taky jednu otázku, která se týká Tvé vize. Co by si považoval za úspěch (výsledkově), který by byl vrcholem, po kterém by sis řekl něco jako "v nejlepším skončit, abych odcházel jako vítěz"? A v jakém horizontu si myslíš, že by to slovenský NT mohl dokázat?

This Post:
00
148708.37 in reply to 148708.35
Date: 7/1/2010 5:56:03 AM
Overall Posts Rated:
3737
Túto otázku som aj čakal a viem, že je v nej moja veľká slabina. Nakoľko som sa do diania okolo repre nezapájal, môžu ma mnohí vnímať ako človeka, ktorý sa ozve iba vtedy, keď sú voľby a inak je ticho. No, je to tak, ako som aj v reči napísal. Doteraz som proste nemal dostatok času. Ten sa naskytuje až teraz. Či už ho budem venovať vedeniu repre, alebo pomáhaniu, to je jedno. Ak by matej vyhral a nestíhal prácu pre U21, som ochotný a pripravený to po ňom prevziať. Taktiež sa budem snažiť oživiť fórum, aj keď nevyhrám. Snáď sa mi to podarí. Je to náročná, skoro až nemožná úloha, ale rád by som, aby to tu žilo.

This Post:
00
148708.38 in reply to 148708.36
Date: 7/1/2010 6:21:18 AM
Overall Posts Rated:
264264
Najprv odpoviem na tvoju otázku ohľadom našej predpokladanej skupiny a rozlosovania zápasov. Máme tam veľmi silné tímy Turecko a Portugalsko, preto postúpiť zo skupiny bude veľmi ťažké. Pri rozlosovaní je dosť výrazná nevýhoda, že hráme s top tímami na konci, čo síce znamená, že naša nálada by mohla byť relatívne vysoká (na druhej strane asi aj nálada súperov...), ale ak sa nám podarí poraziť aspoň jedného z dvojice Portugalsko/Turecko z vyšším prístupom, zápas so Slovincami bude fakt ťažký a to nehovorím o prípadných ďalších zápasoch ak by sme postúpili. Toto je výsledok len zbežnej analýzy (2 hodinky klikania :-D), na niečo presnejšie potrebujem viac času a bolo by dobré poznať skilly našich hráčov...
A druhá otázka - premýšľal som a prišiel som k záveru, že moja kandidatúra nie je o tom, že si chcem niečo dokázať - na to mám svoj vlastný tím. Skôr je to o tom, že chcem pomôcť Slovensku dostať sa medzi najlepšie tímy na BB napriek tomu, že sme malá krajina počtom userov. Preto je mojím cieľom "len" sa snažiť o najlepšie výsledky.
A kedy by sme teda mohli patriť medzi špičku? Tu vidím stále obrovské nedostatky v tréningu hráčov pre NT. Keď si pozriem súčasnú U21 (+ pár sezón dozadu), je tam veľmi málo hráčov, ktorí trénuju fakt naplno a majú zaručenú pozíciu v NT. Dúfam však, že naša práca hlavne pri U21 začne prinášať úspechy.

This Post:
00
148708.39 in reply to 148708.38
Date: 7/1/2010 6:51:07 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
Otázka na oba - jakým způsobem chcete sbírat informace o soupeřích? Co všechno byste rádi o soupeřích věděli?

A zejména na Mateje - myslíš, že je reálnější nějaký větší úspěch pro Slovensko (řekněme do 3. místa ve skupině 2. fáze, což zaručuje účast v druhé šanci) dříve v NT nebo v U21?

This Post:
00
148708.40 in reply to 148708.26
Date: 7/1/2010 7:28:48 AM
Overall Posts Rated:
3737
Skupina vcelku silná, no našťastie bez top favoritov. O to náročnejšia, nakoľko sa nedá vopred kalkulovať s tým, že top favorit si odnesie body od každého a každé zaváhanie tak môže byť rozhodujúce.

Na začiatok Wales.
Počet manažérov je malinký, no mužstvo prekvapí silou. Ale nemal by byť problém pri vhodnej taktike poraziť a zlepšiť náladu v tíme.

Andorra:
podobný prípad, no v podstate je to slabší súper ako wales. Takže by nemal byť problém.

Švédsko:
silný podkošový tím, no stále zdolateľný. Ďalšia TIE TIE dohoda.

Dánsko:
TIE TIE dohoda by bola zaujímavá, no pokiaľ viem, Blacksword v tomto smere nie je práve najspoľahlivejší. No aj napriek tomu budeme musieť sporiť náladu na posledné tri zápasy... Vyhrať by sme mali bez vážnejších problémov.

Portugalsko:
Prvý silný súper. Veľmi podobný nám. Takže bude všetko závisieť na forme a prečítaní súpera. Prakticky najdôležitejší zápas. Ak chceme ísť ďalej, minimálne dvoch silných súperov poraziť musíme a ani to stačiť nebude.

Turecko a Slovinsko:
Uvediem ich spoločne. Silní súperi. Nič iné sa nedá napísať. sú schopní prekvapiť a tiež bude závisieť na viacerých okolnostiach. Je na zvážení, či zahrať oba zápasy naplno, alebo ísť jeden TIE, druhý CT. Všetko bude záležať od momentálnej situácie pred zápasom.

Aby som to teda zhodnotil, je to ťažká, ale hrateľná skupina. Veľa však bude závisieť od formy a od zranení. Strata jedného hráča nás môže úplne odpísať.

This Post:
00
148708.41 in reply to 148708.39
Date: 7/1/2010 7:35:20 AM
Overall Posts Rated:
264264
Otázka na oba - jakým způsobem chcete sbírat informace o soupeřích? Co všechno byste rádi o soupeřích věděli?

Práve túto oblasť by som chel vylepšiť a zaviesť určitý skauting súperov. Nech to nerobí jeden človek. Zatiaľ však nechcem nikoho oslovovať ani to veľmi rozoberať. A chcem vedieť o súperoch úplne všetko :-D Od pravdepodonosti, či sa vyfauluje ich hviezda, cez to, aké taktiky hráva tréner aj so svojím tímom, až po zistenie "dobrého" mena manažéra. Nejdem tu rozpisovať základné info ako je forma, skilly, predpokladané taktiky, či nálada v tíme... Reálne sa dá o súperovi veľmi veľa zistiť, ale spotrebuje to dosť času.

myslíš, že je reálnější nějaký větší úspěch pro Slovensko (řekněme do 3. místa ve skupině 2. fáze, což zaručuje účast v druhé šanci) dříve v NT nebo v U21?

Tu by som skôr vsadil na U21. Celkovo je U21 náchylnejšia na "prekvapenia". Je to väčšinou o jednom dobrom drafte, kde sa niekoľko top hráčov dostane do právnych rúk. Ak sa k tomu pridruží šťastie (bez zranení, bez výpadkov formy) môže z toho byť pekný úspech. Pri NT je to skôr o dlhodobej výchove hráčov a káder je o dosť širší (hlavne pri veľkých krajinách...), preto je ťažšie zaskočiť lepšieho súpera. Nehovorím však, že sa to nedá :)

bolo by to aj skôr, ale BB si vybral slabšiu chvíľku :)

This Post:
00
148708.42 in reply to 148708.39
Date: 7/1/2010 7:41:03 AM
Overall Posts Rated:
3737

No, v ideálnom prípade by som chcel vedieť všetko. Akú taktiku použije, akých má hráčov. No, nie som kúzelník a nemám ani pred menom BB :)

Budem si musieť vystačiť so základnými informáciami, ako sú používané taktiky, ratingy, prezrieť si zápasy, rozanalyzovať ich. Plus sledovať tímy súperov, vždy ked sa nejaký hráč ocitne na TL, je to výhoda pre mňa :)

Tiež by som sa asi zameral aj na vlastný tím NT manažéra súpera. Je ale pravda, že to chce trocha viac ako len pozrieť sa, aké taktiky používa. Budem musieť porovnať zloženie tímova zistiť tak, či vôbec má jeho tím nejakú výpovednú hodnotu smerom k NT.

Viac sa hádam ani nedá vedieť.

Advertisement