BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169021.32 in reply to 169021.31
Date: 1/12/2011 4:17:04 PM
Overall Posts Rated:
343343
Συμφωνώ με το ποστ σου, αλλά σαν υποψήφιος θα ήθελα να απαντήσεις στα ερωτήματα που έχω θέσει...

This Post:
00
169021.33 in reply to 169021.32
Date: 1/12/2011 5:16:34 PM
Overall Posts Rated:
5454
Συμφωνώ κι εγω με τις απόψεις σου 100%,και είσαι απο τούς "λόγους" που έγραψα στο post μου που έχουν κάτι να πούν και να αναπτύξουν τούς ορίζοντες σκέψης μας γαι το game που είναι και το ζητούμενο.
Δεν θα απαντήσω στα ερωτήματα που έχεις θέσει,γιατί δεν θέλω η κουβέντα όλων μας εδω στο post να πάρει μορφή αντιδικίας άλλωστε ο καθένας μας έχει τη φιλοσοφία του και τη διαφορετικότητα του.Πάντως συμφωνώ με αυτά που λές για κάποιους συνεργάτες (πιστεύω οτι σημαντικό στοιχείο για ενα προπονητή είναι οι ανθρώποι που έχει σε θέσεις κλειδιά και που τον περιτριγυρίζουν),επίσης ενα μεγάλο ατού για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την Εθνική είναι ο "πολύς" ελεύθερος χρόνος,και μια άλλη σημαντική παράμετρος η κατασκοπεία των αντιπάλων ακόμα και στη μικρότερη λεπτομέρεια...για ολα αυτά θέλουμε σωστούς και έμπειρους συνεργάτες,με μάτι που "κόβει".Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι τα συστήματα που χρησιμοποιεί ο καθένας μας για να πετύχει τούς στόχους του.
Θεωρώ πάνω σ'αυτό οτι θα πρέπει να υπάρχει μια ισσοροπία σε άμυνα αλλά και επίθεση και να μην είμαστε μονοδιάστατοι και προβλέψιμοι.
Π.χ εγω είμαι fan του Κοίτα μέσα/άμυνα 2-3 αλλά θέλω και προσπαθώ να εχω παίκτες στήν ομάδα μου ανα πάσα στιγμή για να μετατρέψω τα συστήματα μου σε Τρέξε και σούταρε π.χ και άμυνα 3-2 με την ίδια επιτυχία.
Με αυτό θέλω να τονίσω οτι δεν πρέπει να ρίχνουμε σε κάποια "γραμμή" το βάρος μας αλλά να τη μοιράζουμε.
Μια άλλη πρόταση μου είναι να βελτιωθεί η επικοινωνία με τούς Έλληνες παίκτες.
Παίζω απο την 9η Σεζόν και δεν έχει έρθει μαζί μου κανένας απο τούς προπονητές των Εθνικών συγκροτημάτων,παρόλο που είχα και ταλαντούχους παίκτες κατά καιρούς,π.χ να μου ζητήσει τα χαρακτηριστικά του η να μου θέσει ενα ερώτημα,εν αντιθέση με πολλούς ξένους προπονητές που ήρθαν σε επαφή μαζί μου,αυτό κάτι έχει να μου πεί.

From: Lygas

This Post:
00
169021.36 in reply to 169021.33
Date: 1/12/2011 5:44:42 PM
Overall Posts Rated:
155155
Παίζω απο την 9η Σεζόν και δεν έχει έρθει μαζί μου κανένας απο τούς προπονητές των Εθνικών συγκροτημάτων,παρόλο που είχα και ταλαντούχους παίκτες κατά καιρούς,π.χ να μου ζητήσει τα χαρακτηριστικά του

Πάνω σε αυτό να απαντήσω....Δεν γινεται οι εθνικοί προπονητές να κυνηγάνε καθε μανατζερ και να τον τσεκάρουν ξεχωριστα....Αυτο ειναι άδικος κόπος....Κοιτάζουμε καθε σεζόν οσα περισσοτερα ντραφτ προλάβουμε την μια βδομαδα μεχρι να γινει η ανανέωση ενθουσιασμού...Εχουμε τόσο μεγάλη database παικτών που ειναι αδυνατο να ψαχνουμε και ξεχωριστά τον καθε μανατζερ....

Να σου κάνω εγώ με την σειρά μου δυο ερώτησεις...
1)Εστειλες ποτε μαιλ σε καποιον απο τους 2 μανατζερ της εθνικής και δεν σου απάντησε??
Για τον εαυτο μου μπορώ να απαντήσω υπευθυνα οτι απαντάω σε ΟΛΑ τα μαιλ που δεχομαι καθημερινα εστω και με καθηστέρηση (αλλα και ο KAjabbar απ'όσο ξερω δεν αφηνει αναπαντητα μαιλ)...
2)Εψαξες ποτέ στα φορουμ να δεις τι σκιλ χρειάζεται για να γινει ενας παικτης μελος της εθνικής και πως ειναι σωστό να προπονείται??
Δεν νομιζω ουτε καν να εθεσες τετοια ερώτηση στο φορουμ γιατι το διαβάζω και αυτο καθημερινά και ειμαι σιγουρος πως αν δεν προλαβαινα εγω να απαντησω θα απαντούσε καποιος αλλος εξισου εμπειρος χρήστης...Το εχω δει να γινεται ακομα και σε ερωτησεις που απαντούντε στο εγχειριδιο παιχνιδιου....

Τωρα οσο για τα συστηματα που λες ειναι μεγάλη υπόθεση η κουβέντα....Υπάρχουν τοσοι πολλοι συνδυασμο που δεν αρκει μια απλη αμυνα 2-3 για να αντιμετωπίσεις ενα κοιτα μέσα και ουτε και ενα κοιτα μεσα να παιζεται μονο κοντά στο καλάθι...Αλλά αυτο ειναι άλλου παπα ευαγγέλιο που το μαθαίνεις όσο παίζεις...Γιαυτο εγώ ψηφίζω την εμπειρία...Ευτυχως σε αυτες τις εκλογές εχουμε πολύ εμπειρους υποψηφίους...
Πρόσεξε δεν σε κατηγορώ για τιποτα και καλά κανεις που βγαίνεις και τα λες οπως νομιζεις, αλλά καλό θα ηταν αφού έχεις την ορεξη και να ασχοληθεις και να βοηθησεις, να ασχοληθεις πρώτα σε καποιο άλλο ποστο της εθνικής πριν γινεις προπονητης....

This Post:
00
169021.37 in reply to 169021.33
Date: 1/12/2011 5:57:56 PM
Overall Posts Rated:
112112
Παίζω απο την 9η Σεζόν και δεν έχει έρθει μαζί μου κανένας απο τούς προπονητές των Εθνικών συγκροτημάτων,παρόλο που είχα και ταλαντούχους παίκτες κατά καιρούς,π.χ να μου ζητήσει τα χαρακτηριστικά του η να μου θέσει ενα ερώτημα,εν αντιθέση με πολλούς ξένους προπονητές που ήρθαν σε επαφή μαζί μου,αυτό κάτι έχει να μου πεί.

Τι έχει ακριβώς να σου πει λοιπόν?

Fafalakis, Yiannikos, Melissinos, Kaligas, Xifaras, Katsapis, Kioupouroglou, Kazakopoulos, Mpletsios, Patselas, Papalampros, Kalaniotis, Giouvanakis, Grigoriou, Sergakis, Kopsokefalos, Kalampakas, Mpotilias, Galatis και Alevizos

Αυτοί είναι όλοι οι Έλληνες παίκτες που περάσανε από την ομάδα σου από τη σεζόν 9 που παίζεις. Δεν αναγράφω τυχόν παίκτες που γίνανε fire μιας και πιστεύω πως για να απολυθούνε, δεν θα ήταν άξιοι προσοχής.
Για ποιον ακριβώς άξιζε να έρθει κάποιος σε επαφή μαζί σου? Θέλω πολύ να μου λύσεις αυτή την απορία.
Έναν μόνο είδα με προοπτική superstar. Για την εξέλιξή τους δεν θέλεις να μιλήσω.
Πραγματικά πιστεύεις πως έπρεπε να σε προσεγγίσω για κάποιον από αυτούς? Η' ξέχασα κάποιον?
Αν ξέχασα, δείξε τον μου και θα σου ζητήσω συγγνώμη.
Αν όχι προτείνω να συνεχίσεις τη μισοτελειωμένη δήλωσή σου και να μας πεις "τι έχει να σου πει" το παραπάνω γεγονός.

Η παραπάνω απάντηση όπως κατάλαβες, γράφτηκε επειδή το σχόλιό σου υπονόμευσε τη δουλειά μου και αμα είναι να το κάνεις, κάνε το με αποδείξεις.

Σαν ψηφοφόρος πάντως και προπονητής για ακόμα λίγες μέρες θα ήθελα να ρωτήσω τους υποψήφιους για το πρόγραμμά μας και το πως θα διαχειριστούν τον ενθουσιασμό στα παιχνίδια μας. Η κλήρωση έγινε και μπορείτε να δείτε τη σειρά των παιχνιδιών και τους αντιπαλους μας από τη σελίδα της Εθνικής μας. Τι ρεκόρ θεωρούν εφικτό και αν η ρπόκριση είναι εφικτή.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
169021.38 in reply to 169021.34
Date: 1/12/2011 6:04:00 PM
Overall Posts Rated:
343343
Το χιούμορ που έχει ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση. Τα ερωτήματα που έθεσα όμως είναι σαφέστατα, και προσωπικά σαν άτομο έστω και αν δεν είμαι ψηφοφόρος (που και να ήμουν μια ψήφος σιγά μην έκρινε το αποτέλεσμα). Σαφείς απαντήσεις λοιπόν ζητάω. Όταν το κάνεις θα δεκτώ και το χιούμορ σου έστω και αν δεν είναι του στιλ μου. Δεν το κάνεις όμως. Για αυτό ακριβώς και κρίνεσαι, όχι για το χιούμορ. Το πρόβλημα λοιπόν είναι οι δικές σου υπεκφυγές και όχι κάτι άλλο.

Τώρα το αν διαβάζω όλα τα φόρουμ, το κάνω μόνο αν κάποιος μου πει διάβασε τα...Πραγματικά δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση να κυνηγάω κανέναν από πίσω.

Κανείς δεν αμφισβητεί την εμπειρία σου, πέρα όμως από το προφανές δεν έχεις δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα, και μιας και ανέφερες τους πολιτικούς, οι υπεκφυγές είναι η πρακτική τους...

Αγαπημένο τραγούδι του Βασίλη και το θεωρώ επίκαιρο: http://www.youtube.com/watch?v=MHqsCv4SyJs

Last edited by JohnnyB at 1/12/2011 6:08:31 PM

From: antartis

This Post:
00
169021.39 in reply to 169021.36
Date: 1/12/2011 6:09:36 PM
Overall Posts Rated:
5454
Kαταρχήν γειά σου φίλε μου κι ευχαριστώ για τα ερωτήματα.

1)Εστειλες ποτε μαιλ σε καποιον απο τους 2 μανατζερ της εθνικής και δεν σου απάντησε??
Για τον εαυτο μου μπορώ να απαντήσω υπευθυνα οτι απαντάω σε ΟΛΑ τα μαιλ που δεχομαι καθημερινα εστω και με καθηστέρηση (αλλα και ο KAjabbar απ'όσο ξερω δεν αφηνει αναπαντητα μαιλ)...

Επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και ειλικρινής θα σου πω οτι ποτέ δεν έστειλα μύνημα σε κανένα προπονητή Εθνικής αλλά δεν το έθεσα και ως παράπονο αλλά σαν πρόταση που μπορεί να υλοποιηθεί στο εξής.

2)Εψαξες ποτέ στα φορουμ να δεις τι σκιλ χρειάζεται για να γινει ενας παικτης μελος της εθνικής και πως ειναι σωστό να προπονείται??

Εχω ψάξει και γνωρίζω τι skills προυποθέτει κάποιος παίκτης για να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της Εθνικής.

Δεν νομιζω ουτε καν να εθεσες τετοια ερώτηση στο φορουμ γιατι το διαβάζω και αυτο καθημερινά και ειμαι σιγουρος πως αν δεν προλαβαινα εγω να απαντησω θα απαντούσε καποιος αλλος εξισου εμπειρος χρήστης...Το εχω δει να γινεται ακομα και σε ερωτησεις που απαντούντε στο εγχειριδιο παιχνιδιου....

Όπως έγραψα και στήν παρουσίαση μου σε άλλο topik που προφανώς δεν διάβασες με προσοχή γράφω οτι μειονέκτημα μου βασικό είναι οτι δεν γράφω στο forum με τη διαφορά οτι αυτό δεν θα πεί οτι δεν διαβάζω κι ολας,όσον αφορά τα ερωτήματα που λες έχεις απόλυτο δίκιο αφού μερικοί παίκτες δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ενημερωθούν για τα αυτονόητα προτιμώντας να τα έχουν ολα στο πιάτο.

Τέλος φυσικά και δεν νιώθω οτι με κατηγορείς,αυτού του είδους οι διάλογοι μου αρέσουν με ανταλλαγή απόψεων και ουσία,ακόμα και απο αυτές τις συζητήσεις κάτι θετικό βγαίνει.Όσον αφορά για το πόστο που μου λές εχω τη διάθεση να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ και χωρίς την ουσιαστικότερη έννοια του "πόστου" αρκεί να μου ζητηθεί.

This Post:
00
169021.41 in reply to 169021.37
Date: 1/12/2011 6:39:03 PM
Overall Posts Rated:
5454
Fafalakis, Yiannikos, Melissinos, Kaligas, Xifaras, Katsapis, Kioupouroglou, Kazakopoulos, Mpletsios, Patselas, Papalampros, Kalaniotis, Giouvanakis, Grigoriou, Sergakis, Kopsokefalos, Kalampakas, Mpotilias, Galatis και Alevizos

Φίλε μου όπως σου είπα δεν θέλω να δημιουργήσω αντιπαράθεση με κανένα,βέβαια το ύφος σου δεν μου αρέσει...
Δεν είδες η δεν θέλησες να δείς τον Kirilo Mpechraki που πουλήθηκε 1.400.000 απο τα draft της σεζόν 9,ΜVP Σέντερ με πολύ καλά στοιχεία απο οτι θυμάμε.
Τα επιχειρήματα δείξε μου και θα σου ζητήσω συγνώμη...η κάνε αυτό νομίζω οτι ρίχνουνε το επίπεδο γενικότερα...

Είδες οτι μιλάω με στοιχεία.

This Post:
00
169021.42 in reply to 169021.40
Date: 1/12/2011 6:45:05 PM
Overall Posts Rated:
5454
Συμφωνώ φιλαράκι,δεν υπονομεύω κανενός τη δουλειά...απορώ γιατί μου το καταλογίζει ο Ομοσπονδιακός προπονητής :)
Απλά μια πρόταση έκανα,που ναι μεν μπορεί να είναι ήδη σε ισχύ αλλά όπως λές κι εσυ μπορεί να διευρινθεί,τώρα γιατί τόσο επιθετικότητα δεν μπορώ να καταλάβω; και οχι απο σένα φυσικά.

Advertisement