Być może doszła jeszcze jedna rzecz - obecnie zawodnicy mają lepsze boki.
Ja bym do tego dorzucił, że dobre drużyny coraz lepiej bronią i mają mniej dziur. Te najlepsze drużyny potrafią wyciągnąć np. obydwie obrony wybitne. Atak chyba aż tak nie poszedł do przodu. W każdym razie coraz trudniej jest się przebić przez dobrą defensywę i wolne taktyki ze swoimi lepszymi jakościowo rzutami i mniejszym zmęczeniem zawodników często lepiej się sprawdzają.
Ale nie do ruszenia jest takie podsumowanie, że... wyszło na moje ;-)
Nie pamiętam dokładnie tamtej dyskusji. Wiem tylko, że kiedyś jak grałem wolno przegrywałem, a dzisiaj wygrywam. Jednak w tym czasie zmieniło się bardzo dużo: zawodnicy w BB są coraz lepsi, a ja wymieniłem 90% składu, no i zmian w silniku też nie możemy wykluczyć.
A teraz pytanie wyborcze na które nie musisz odpowiadać:
Jak wiadomo wszyscy popełniamy błędy i uczymy się na nich. Podaj przykład kiedy w BB dyskusji nie miałeś w czymś racji i na przykład ktoś Cię przekonał do swojej tezy. (i nie chodzi mi o przykład w stylu: "myślałem że wszyscy są tak dobrzy i mądrzy jak ja, ale się pomyliłem" :)
PS Cieszę się, że pomagasz kadrom i coraz więcej osób zmienia o Tobie negatywne zdanie, ale ja w tych wyborach zagłosuję na Jaxa lub koźlika.
Pozdrawiam
Z.