Sveiki, matau čia neblogai įsikalbėjot. Sezono pradžia man buvo sunki - pirmas 2 rungtynes pralaimėjau ir galvojau, kad bus nekas šį sezoną, įpač po preito sezono, kai vos neiškritau ir iš šitos lygos. Bet poto, potruputi įsibėgėjau, tiesa, dar buvo 1, netikėtas kluptelėjimas prieš KLAIDĄ, bet poto vėl atsigavau, o dabar įveikiau net iki to buvusiu apsoliučius lygos lyderiu. :) Kažkas, atrodo neįvertino mano komandos. :D Aišku, nenoriu čia girtis. Šiaip jau tikėjausi, kad bus blogiau šį sezoną, bet dabar matau, kad galiu kautis net dėl 2 vietos divizione. Taip silpnai žaidžiau preitą sezoną ir šio sezono pradžią, nes irsipardavinėjau savo lyderius, veteranus, visus lengvuosius kraštu, tai kurį žaiką, praktiškai visai neturėjau tikrų l. kr., tai teko improvizuoti. Dabar, kaip ir viskas turėtų būti gerai. Įsigijau, pagaliau, porą tikrų l. kr. ir dabar tikiuosi viskas bus gerai. Beja, dar tebėra traumuotas, bet jau po truputi atsigaunantis po traumos, 1 mano lyderių, pagrindinis mano gynėjas, o va tada tai jau turėčiau pavaryti... :D