Francozi se že tresejo! Še vedno sicer mislim, da so favoriti in da ne bo nobena tragedija, če ne zmagamo. Oni so namreč favoriti za prvo mesto in če že moramo proti nekomu izgubiti, je najbolje, da izgubimo proti njim. Bomo pa vsaj videli, koliko smo realno močni proti njim, saj imamo enako entuziazma (oboji smo igrali z levo roko v prvi tekmi) in oboji bomo igrali z enako zavzetostjo tudi v ponedeljek (zmenil sem se enako kot za prejšnjo tekmo).
In zakaj mislim, da se Franzocom tresejo hlače? Poglejte to napoved za drugi krog, ki prihaja od enega od Francozov...
Day 2:
France - Slovenia 90-92
Germany - Azerbaijan 99-77
Greece - Denmark 81-97
Estonia - Moldova 88-86
Bonus Question (2pts)Best rebounder of France - Slovenia?J. Majer
V nekem drugem sporočilu na forumu Francoski selektor primerja naši dve ekipi z malimi medvedki, ki so se rodili vsak v svojem živalskem vrtu. Eden v Franciji, drugi v Sloveniji. Zdaj sta že odrasla medveda in se v ponedeljek srečata ter malo "spoznata". Ali bo Slovenski medved spet tako "brutalen" kot proti Nemškemu prijatelju?
Tako nekako si je francoski selektor zamislil to zgodbico. V čast tej tekmi sem na "polici" enega zaprašenega foruma izpred 10+ let izbrskal svoj stari avatar, ki mi ga je naredil moj dober prijatelj.