tak je pravda ze to nadsenie z hry asi uz u viacerich, co to dlhsie hraju, upadlo a nemaju motivaciu. nerozumiem ale preco niekto nema motivaciu vyhrat napriklad ligu. pred x sezonami to nebolo mozne ked top hraci stali 10M. Teraz ked mozes mat za 1M hraca na skoro top urovni za normalny plat, plus bonus 1M za postup (co som nezarobil za sezonu asi uz 10 sezon za sebou, okrem predminulej) sa da ist vysoko. extraliga konecne nie je len otazka roznych nazvov timov tam dole, ale uz sa aj da prehrat a clovek si aj musi pozriet kader svojho supera. hraci su vytrenovani rozne, co v minulosti nebyvalo, na trhu su PG s ID16, PF s OD17 a podobne zazraky s ktorymi sa daju vytvorit zaujimave veci. myslim, ze hra ma tym viac moznosti, aj ked len s jednou taktikou, ale v ramci tej jednej taktiky su obrovske rozdiely v jednotlivych timoch, staci si analyzovat zapas. je krasne ked vam hrac na SG da 12 kosov spod kosa, ked ma nizsi plat ako superov drahy obranar a strelec a podobne.. toto nechapem, preco tu nemame ambiciozne timy. mna prave reprezentacia kvoli kolotocu prestva bavit a nie ligova uroven. co sa tyka randomu, tak vsetkym hracom, ktori kedy hrali hockeyarenu a jej nastupcu PPM, vdaka vyvojarom ze tu neexistuje taky neskutocne nepredvidatelny random, lebo naco sa trapit 10 sezon s budovanim timu, ked potom vas porazi random..ved to by bolo chore. tato hra je podla mna realistickejsia ako ktorakolvek ina, ale to je samozrejme osobny nazor.. co sa noviniek tyka tvrdim uz asi 5 sezon, ze by stacilo znizit platove ohodnotenie dlzky strely a blokov a mali by sme na vyber zrazu x taktik..
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching