Átverés? Ne beszéljünk demagóg hangon...
Elnézést az offért. Bemutatom, hogy milyen körlevelet küldök szét minden u21 (leendő Nt) esélyes játékos csapatának.
Csak, hogy lásd, nem verünk át senkit. A baj az, hogy többször nem kapunk választ a kérdésekre! Tehát a menedzser önmagának árt...
Minden év végén megsaccolom a fizetéseket és megkérdezem a tulajt fogja-e bírni?
Ha nem bírja, akkor azt jelezni kell itt a fórumon vagy nekem esetleg blivénél. Próbálunk új csapatot találni neki (megjegyzem nagyobb a kínálat,mint a kereslet...)
Nem rajtunk múlik kizárólag egy-egy scout-nevelőklub kapcsolat sikeressége.
Nagyon sok csapat menedzserével a jó együttműködés kapcsán kerültem baráti viszonyba, legyen akár külföldi is az illető.
Kérdezni kell csak merni és hátha tudunk segíteni.
Íme a levél:
Szia!
A magyar U21-es válogatott figyelője vagyok. Játékosod és megfelelő edzéssel akár odaérhet az U21-es válogatott közelébe is.
Mi a terved vele? Ha szeretnéd edzeni a következőket kéne megvalósítani, hogy U21-re odaérhessen.
-2 pontos és belső védekezés edzésénél csak center posztra való edzés és játszatás, attól függetlenül, hogy ő erőcsatár
- minimum 5-ös edző
- az edzett poszton mindig legalább 48 percet kell játszania
- a 4 legfontosabb posztra kell edzeni (lepattanózás, belső védekezés,2pontos és kiegészítésként néha tempódobás támadó poszton ha olyan a tempó skill, ami alkalmas az edzésre)
Most hányas az edződ? Tudod vállalni az egyposztos center posztra való edzést tartósan?
Küld át a skilleket bb-mélben vagy
Légy szíves, itt frissítsd majd a képességeit:(http://buzzerbeater.hu/index.php?menu=6)
Hogy kell feltölteni? Jelentkezz be a BB felhasználó neveddel és biztonsági kódoddal (ez nem egyezik meg a BB jelszavaddal, a Beállítások menüben tudod megadni) és kattints a Játékosok ellenőrzése menüre!
Ha nem fogsz tudni ezeknek a feltételeknek megfelelni, inkább rakd ki játékosadat az átadólistára 0$-ért, hiszen így megfelelő helyre kerülhet és anyagilag te is jól jársz.
köszönöm
Üdv:
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/5/2013 10:59:08 AM