Jo! Jo! Mazliet atkāpjoties no temata par ''iedomību'' utt, kas nu laikam katram liekas pa savam, doma ko es vēlos pateikt - šeit Latvijas VL ir jau kādu labu laiku notikusi stagnēšana un savējo aizstāvēšana jeb tā sauktā ''pūkaino džemperu kopiena'' kā to nodēvēja Opium pagājušajā sezonā. Pierādījums tam ir - diskusiju sadaļa. VL ir pati neinteresantākā dikusiju sadaļa no visām līgām. Pat III līgās ir ar domām interesantākas sarakstas, kas liecina par vienu - šeit viss ir izrunāts, Jums nav vairs ko teikt? Pašiem gudrākajiem un viedākajiem LV špīleriem??? Nav domu, nav padomu kā cīnieties pasaules mērogā. Kur LV patriotisms - katrs kačājam vienu konkrētui pozīciju LV inetersēm un uzvaram pasaulē? BB visu izšķir nauda, pēc tam nauda un atkal nauda. Var runāt par pareizu spēlētāju pirkšanu ar zemākiem statiem algas pozīcijās, bet tāpat - money. BB ir kodu spēle, kurā kompis izrēķina uzvarētēju no summārajiem reiznātājiem, labākajā gadījuma ieliekot kādu mazu procentu iespēju nejaušibai, kas noteikti nav lielāka par 10. Es šodien zaudēju, jo pirms tam jau parēdzēju tādu iespēju algoritmā - +2 mājas spēle, + 4 sezonas svarīgākā, + 1.5 starting 5 viņam. Man + 1 entuazisms un +1 algas starting 5 spēlētājiem, -1 UA pozīcijai , kas manā gadījumā bija Lucky fan. Rezumē - lost. Kā teiktu Šerlaks - Erļamentanno, Vatson! Vsjo v ciprah!!!