Po včerajšom sklamaní som sa rozhodla, že sa poteším =) Pozrela som sa trošku späť do bilancie U21 a zistila som, že naposledy sme kvalifikáciu končili s 2 prehrami a lepšie v sezóne 36. Tzn. v októbri 2016. Tak hneď sa mi lepšie rozmýšľa nad pokračovaním a budúcnosťou U21.
Áno, na úspech našich juniorov musíme zamakať viacerí. Musí sa to spojiť dokopy, aj preto som spustila ten projekt PROGRAM ROZVOJA aby sme sa príliš netrieštili. V minulej sezóne sme mali dobrý tím, ale chýbali nám podkošáci. Túto sezónu sme prakticky nemali obvoďákov, na súpiske máme len 6ks. Náš najlepší Pašteka je dlhodobo bez formy. Boli sme predvídateľní a na viac sme nemali.
Vidím, že ak chceme naozaj myslieť na top 10 v Európe, prípadne zabojovať o medaile, musíme od úvod ísť v tréningu naplno so všetkým čo k tomu patrí.
Je to môj cieľ, aby sme mali aspoň 1x takú generáciu, ktorej sa to podarí. Stačí mať 3-4 manažérov, ktorí získajú to najlepšie z draftu a budú to trénovať poctivo minimálne s trénermi 6+6. Potom sa to dá.
Byť na dnešnej úrovni sa dá aj s trénermi 4+4. Pozrite na môjho Velčica
(48705547) kúpila som ho za 51tis. a v Utopii som ho s lacnými trénermi vytiahla na hodnotu 1M za 3,5 sezóny. Jednoducho to ide aj bez peňazí. Ak bude takýchto manažérov viac a pridajú sa k tomu 2 top manažéri za sezónu tak jednoducho musíme hrať o postup každú kvalifikáciu.
zuzza =)