Ενα πλανο υπομονης κ επιμονης, μετα απο παρα πολλες σεζον απεδωσε τους πρωτους καρπους του. Ενα πλανο που ξεκινησε πριν 14 σεζον (Σ52), δλδ πριν 4 πραγματικα χρονια! Ηρθε η ωρα για μια γρηγορη περιληψη των τεσσαρων αυτων ετων.
Μετα απο μια 5ετια που τα εδωσα ολα για να διεκδικησω κ να κατακτησω τιτλους, η ομαδα ειχε φτασει στο μηδεν οικονομικα. Η μονη περιουσια που ειχε ηταν οι παικτες της. Τη σεζον 52 εκανα restart, τα λεφτα απο τις πωλησεις των παικτων επενδυθηκαν αμεσα σε σχεδιαση γηπεδου κ λοιπες εγκαταστασεις. Για μια σεζον μαζεψα οτι λεφτα μπορουσα, υποβιβαστηκα απο την Α1 κ πηρα τον Τρελοκαμπερη ντραφτ.
Αρχικα ξενερωσα επειδη ηταν MVP, το σκεφτηκα ομως λιγο κ ειπα πως θα τον κρατησω κ θα παρω εναν φημισμενο (Αντωνακο) να τους δουλεψω μαζι. Οι πρωτες σεζον προπονησης ειναι παντα δυσκολες, οποτε στοχος ηταν να γεμιζω τα ταμεια αλλα ταυτοχρονα να παιζω για τη παραμονη στη ΙΙ. Καταφερα 2 σεζον να σωθω αλλα εντελει υποβιβαστηκα στη ΙΙΙ. Εκει τα πραγματα ηταν πιο ευκολα, πρωτη σεζον μπαινω ευκολα play off κ τα ταμεια συνεχιζουν να γεμιζουν.
Καπου εκει αλλαζει πορεια η ομαδα, η οποια πλεον ειναι ανοδικη. Τα ελληνακια μου ειναι 22 κ ηδη αρχιζουν να ξεχωριζουν. Σεζον 57 ερχεται το πρωταθλημα στη ΙΙΙ. Η επομενη σεζον με βρισκει σε εναν τρελο ομιλο της ΙΙ, με 7 ομαδες στη κοκκινη πλευρα να ξεκινανε με μισθους 500χιλ+. Προτεραιοτητα για εμενα ομως συνεχισε να ειναι το οικονομικο, οποτε αποφασισα να παιξω με χαμηλους μισθους (περιπου 350χιλ αν θυμαμαι καλα) κ οπου βγει. Τελικα καταφερνω να σωθω κατακτωντας τη 4η θεση, εκει καταλαβα οτι πλεον παταω καλα στα ποδια μου κ οτι πλεον η Α1 ειναι κοντα.
Μετα απο εναν χαμενο τελικο (που παντως ηταν εκτος προγραμματος ακομα η ανοδος) τη σεζον 59, ακολουθει μια ευκολη κατακτηση πρωταθληματος κ η σεζον 61 μας βρισκει κ παλι στην Α1.
Για 3 σερι σεζον τερματιζα 2ος στον κοκκινο ομιλο, συνεχιζοντας με το ιδιο σκεπτικο. Δλδ χαμηλο μπατζετ οσο γινεται με στοχο να γεμισουν τα ταμεια. Τη σεζον 62 βρεθηκα στον τελικο κυπελλο, ενας ομως τραυματισμος 2 μερες πριν τον τελικο δυσκολεψε πολυ την κατακτηση του τιτλου κ με τη λαθος μαντεψια μου η πλαστιγγα εγειρε προς τον Ιωνικο Λαμιας που κατεκτησε το 1ο του τιτλο.
Βεβαια σε αυτη τη περιοδο εγιναν κ καποιες κακες μεταγραφικες κινησεις που στοιχισαν οικονομικα. Πληρωσα βεβαια κ 5,5Μ για τον Λεονταρα που αξιζε καθε cent. Οικονομικα εγινε ενα πισωγυρισμα ομως το οποιο επηρεασε καπως τον σχεδιασμο μου.
Απο τη σεζον 64 οι στοχοι αλλαξαν. Μπορει ακομα να μην ημουν ετοιμος στο 100%, αλλα μπορουσα να διεκδικησω το πρωταθλημα. Καταφερα να παρω τη 1η θεση στους κοκκινους κ να βρεθω σχετικα ευκολα στους τελικους. Εκει με περιμενε με πλεονεκτημα εδρας η Βαλενθια του Σκοκο. Δυστυχως ενας ακομα τραυματισμος σε κρισιμο σημειο μειωσε τις πιθανοτητες κατακτησης του τιτλου. Ο σταρ της ομαδας Αντωνακος χτυπησε λιγο πριν τα πλευ οφ, εμεινε εξω για 2 βδομαδες κ παροτι επεστρεψε στον ημιτελικο, δεν ηταν σε αγωνιστικη κατασταση να ηγηθει της ομαδας.
Παρα τις δυσκολιες ομως, αν ημουν λιγο πιο προσεχτικος στο 1ο τελικο θα μπορουσα να εχω σπασει την εδρα της Βαλενθια. Με 3 υπερ μου προβλεψεις εχασα για 8 ποντους, αλλα θεωρω πως αν ειχα στησει λιγο διαφορετικα στην επιθεση θα ειχα καλυτερες πιθανοτητες για το διπλο.
Στον 2ο τελικο η νικη ηρθε σχετικα ευκολα κ η σειρα οδηγηθηκε σε 3ο παιχνιδι, με τον Αντωνακο πλεον να εχει 8αρα κατασταση (σχετικα χαμηλη βεβαια). Εκει τακτικα δεν καταφερα να κερδισω κατι ωστε να παρω τον τιτλο, η Βαλενθια εχτισε ενα μικρο προβαδισμα απο τις αρχες του 2ου ημιχρονου κ παροτι το παιχνιδι ηταν ντερμπι, δεν καταφερα ποτε να πλησιασω αρκετα ωστε να κλεψω τη νικη/πρωταθλημα.
Τη σεζον 65 μπηκα ξεκαθαρα σαν φαβορι κ οντως ετσι κυλησε η κανονικη περιοδος που με βρηκε ευκολα στη 1η θεση με πλεονεκτημα εδρας μεχρι τους τελικους. Μονο που δεν εφτασα ποτε εκει χαρις σε ενα λαθος στο στησιμο μου. Ξεχασα να ολοκληρωσω τις εντολες με το αποτελεσμα να ειναι τραγικο κ να χανεται κατα την αποψη μου ενας ευκολος τιτλος.