BuzzerBeater Forums

BB Israel > פוטנציאלים עתידיים - דראפט עונה 6

פוטנציאלים עתידיים - דראפט עונה 6 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Warrior

This Post:
00
61884.32 in reply to 61884.31
Date: 1/29/2009 12:09:09 AM
Overall Posts Rated:
1010
השחקן הזה מעולה גל למרות משניות חלשה אבל למזלנו הגבוהים זה פחות הבעיה בנבחרת..מתן אטיאס בן 20 ויותר טוב ממנו ..

עם סנטרים אין בעיה כיוון שמכל דראפט יוצאים לפחות 3-4 כשרונות לשוק וקונים אותם מאמנים שמזהים את הפוטנציאל ומשקיעים בהם.. לא כולם משקיעים בעמדה אחת ולכן היה לנו מזל עם הגבוהים שלנו ועם אטיאס וצדוק הצעירים יותר בעיקר, שנחתו לקבוצות פעילות בארץ שמהר זיהו את הפוטנציאל והשקיעו בהם ..

לאנשים חדשים עם פחות ידע במשחק יש יותר פוטנציאל לבנות גבוהה עתידי כי זה לא דורש הרבה ידע במשחק ובאימונים.. שלושה תכונות לטווח של מספר עונות..

גארדים קצת יותר מורכב לאמן ומי כמוך יודע הרי אתה רק לאחרונה עשית על זה מדריך.. מדריך אדיר לדעתי.. יתרום הרבה בטווח הארוך צריך רק לדאוג שכל משתמש חדש יקבל את המדריכים האלה.. יש איזה רעיון כדי לגרום לכולם באמת להיחשף למידע הזה? שאנשים יבינו את מהות האימונים ואת כל הסודות הקטנים שהאנשים הוותיקים כבר יודעים.. רק ככה יהיה אפשר גם לבנות מספיק גארדים עתידיים עם הרבה פוטנציאל..

לרוב כשהם מגיעים למאמנים חדשים הם משקיעים להם רק בקליעה או במסירה ולא משלבים בין התכונות ובאימונים היותר יעילים ובכך די "הורסים" סליחה על המילה ולא באשמתם, עוד פוטנציאל גדול לנבחרת ישראל .. וזה חבל .

Last edited by Warrior at 1/29/2009 12:09:23 AM

From: Ehud

This Post:
00
61884.33 in reply to 61884.32
Date: 1/29/2009 8:10:11 AM
Overall Posts Rated:
274274
זה לא משנה עם אטיאס יותר טוב ממנו - זאת דוג' לשחקן שהתאמן נכון ביחס למשניות שלו - יצא מאוזן ובריא עם חסימות מצוינת ובלי6 קליעה בפנים ו17 ריב' כמו שאפשר למצוא מידי פעם ...

אהה ואהלן אהלן - לא הייתי פה לתקופה ארוכה יחסית (יומיים....)

:)

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
61884.34 in reply to 61884.33
Date: 1/29/2009 8:32:39 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אהוד ידידי

כדי להגיע ליצור שחקנים דומים לו בכל עונה אנחנו צריכים לפחות עשרה מאמנים בכירים מהארץ שיסכימו להחליש את הקבוצות שלהם לטובת פיתוח שחקנים.

אתה לא יכול לצפות שכל מאמן יגיע לרמה כזאת ללא התחייבות.
ואל תצפה גם שכל מאמן שמחזיק פוטנציאל ילך בדיוק לפי התוכנית אימונים שלך.
אולי אתה תמצא 4-5 מאמנים כאלה.

אמנם השחקן הזה אכן התאמן יפה אבל תראה לי כל כך הרבה כאלה.
בכל נבחרת יש מעט מאוד כאלה.

This Post:
00
61884.35 in reply to 61884.34
Date: 1/29/2009 8:41:19 AM
Overall Posts Rated:
343343
למה אוטומאטית המחשבה של כולם זה כדי ליצור שחקנים טובים צריך להחליש את הקבוצה? אני חושב שאפשר ליצור שחקנים טובים גם עם אימון 2 עמדות ולא רק עמדה אחת יש מספיק מאמנים שמוכנים ללכת על תוכנית אימונים המבוססת על שחקן ספציפי והולכים לפי העליות שלו ולא חסרות דוגמאות רק אתמול קיבלנו המחשה של גיל שהחליף את כל תוכנית האימונים שלו

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
61884.36 in reply to 61884.35
Date: 1/29/2009 8:46:10 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
מתאמן ברמה עולה כסף.
לא לכל מאמן יש סכום כזה כספייר.
לכן מחלישים את הקבוצה. מוכרים שחקן בכיר יותר לטובת מתאמן פוטנציאלי.

This Post:
00
61884.37 in reply to 61884.34
Date: 1/29/2009 8:49:23 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני לא חושב ששחקן כזה דורש פגיעה בקבוצה - שחקן בסדר גודל הזה דורש מקבוצה להיות קבוצה שמאמנת גבוהים על בסיס קבוע - אני יכול להגיד לך שיש לי כמה דוג' לקבוצות כאלו שהגיעו עד ליגת העל (יותמרז ואפילו אני...)

שחקן כזה בגיל 21 לא מחייב אימון של עמדה 1 באופן קבוע (אם זה מה שרמזת בלהרוס את הקבוצה)

יש מצב שנתנו לי פעם בכמה זמן אימונים של עמדה 1 אבל אני מעריך שבעיקר נתנו לו אימונים נכונים (דגש על נכונים) כבר מההתחלה, בלי שהוא יבזבז עונה או חצי עונה על טעויות של מאמנים מתחילים - כמו שאתה ואני עשינו כשהתחלנו.

This Post:
00
61884.38 in reply to 61884.37
Date: 1/29/2009 9:03:13 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
בליגת העל ישנם 16 קבוצות.
אתה יכול להגיד לי בביטחון שכל ה-16 מאמנות משהו ספציפית בצורה קבועה.??

אימון גארדים קבוע למשך כמה עונות או אימון גבוהים קבוע למשך כמה עונות??

הרי כולנו יודעים שארתור מאמן מגוון -כל פעם עובר לעמדות שונות.
עופר כנ"ל. כל עונה מוסיף כמה אימונים לגבוהים.
ויש עוד דוגמאות ועם כל הכבוד אנחנו לא צריכים ששחקנים בעלי פוטנציאל יתאמנו אצל מאמנים בעלי שיטות כאלה.
ואי אפשר להאשים את המאמנים. הם רוצים פשוט לטפח את הקבוצה שלהם ולקדם אותה בכל העמדות.

במקום לדבר בוא תראה לי עובדות.
אני רוצה עכשיו שיקומו מאמנים מליגת העל ויגידו הנה זה התקציב שלי.
מיליון-2 מיליון. שדכו לי שחקן ישראלי.
אני מתחייב לאמן אותו מספר עונות קבוע בלי לפגוע אפילו שבוע אחד באימון אחר.עד שיגיע לרמה הנדרשת ומעבר לזה.
גם מאמנים מליגה 2 נכללים.
מאמנים בליגה 3 יותר קל להם למרות שאין להם תקציב לקנות מאמן ברמה 6-7.

ואגב לא דיברתי על עמדה אחת.
בסיס אימון קבוע על 2 עמדות.

תודיע לי כמה מצאת אהוד.

Last edited by The Glove 20 at 1/29/2009 9:04:41 AM

This Post:
00
61884.39 in reply to 61884.38
Date: 1/29/2009 9:09:06 AM
Overall Posts Rated:
55
אני מסכים לחלוטין עם יהודה בנקודה זו.
בכדי לקדם קבוצה בצורה יעילה צריך לקדם גם גבוהים וגם גארדים וכמובן להחזיק מתאמנים שיהיה אפשר יהיה למכור בעתיד.
לקחת שחקן אחד ולהתרכז רק בו וגם להיות תחרותי ולנסות לזכות בכל התארים פשוט לא יסתדר ביחד לפחות לא אצלי.
אני בהחלט מוכן להשקיע בכישרון ישראלי אבל לא ע"ח הקבוצה אלא להתאימו למסגרת האימונים של הקבוצה בלבד.
הקבוצות שאתם מדברים עליהם הם קבוצות קש והם מאמנים עמדה אחת ללא יומרות של אליפות או גביע.

This Post:
00
61884.40 in reply to 61884.38
Date: 1/29/2009 9:10:57 AM
Overall Posts Rated:
274274
רובם - יניב מאמן לרוב המחולט גארדים - יותמרז רק גבוהים - עופר ממש לא נקרא מאמן מגוון מבחינת אימונים - לפחות עד שהוא הגיע לליגת העל הוא אימן רק גארדים וגם עונה שעברה - אולי העונה הוא נתן מספר מצומצם של אימון גבוהים - זה לא הופך. אני רק העונה עושה מעבר, עידו מאמן גארדים, ב"ש אני לא חושב שמאמן גבוהים קיצר, כן יש דוגמאות רבות.

אפשר לעשות קבוצה מצוינת עם התרכזות של 4 עונות ככה לפחות באימון גבוהים/גארדים נטו. כשאפשר לדחוף פעם בכמה זמן אימונים מנוגדים ולאמן את המישניות של המתאמנים הראשיים שלך.

קיצר יש דוגמאות ויש פתרונות

ואם אתה רוצה שאני אגיד לך כמה מצאתי אז קבל.

אני מתחייב לאמן את המתאמנים הראשיים שלי כל שבוע - זה שהם לא ישראלים זה בעיה אחרת - אתה יודע בעצמך שחיפשתי כמה פעמים שידוך ישראלי לאימון.

ואני אמשיך במשהו בנימה אישית משהו - כשאתה אימנת בזמנו את הנבחרת ואנחנו היינו בקשר צמוד אז הרבה פעמים אמרתי לך "בואנה אני לא מבין למה יש מאמנים שהורסים את הקבוצות שלהם ככה" אז בבקשה לא להמציא את הגלגל כל פעם מחדש.

Last edited by Ehud at 1/29/2009 9:15:36 AM

This Post:
00
61884.41 in reply to 61884.38
Date: 1/29/2009 9:11:31 AM
Overall Posts Rated:
343343
כבר נמצאו 2-3 מאמנים שקמו ואמרו את זה ואני מאמן גארדים באופן קבוע אין לי תקציב לזה כרגע אבל אם אני מוציא פוטנציאל מהדראפט ישראלי אני יכול להבטיח שאני מוכר את אחד המתאמנים שלי גם אם הוא יותר טוב קצת ומבסס אימונים על השחקן הזה ויש עוד מאמנים כאלה אבל שוב חלק מזה זה מזל וגם עם מאמן 5 אפשר לאמן שחקנים לרמה גבוהה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Idan

To: Ehud
This Post:
00
61884.42 in reply to 61884.40
Date: 1/29/2009 9:15:23 AM
Overall Posts Rated:
2929
אני גם מסכים עם יהודה,
זה לא שבלתי אפשרי לאמן מרוכז גבוהים או גארדים למשך כמה עונות,
זה שכדי ליצור את השחקן הכי טוב שאפשר, חייב שכל המשאבים יהיו לטובתו, כולל דקות, כולל מאמן ברמה מספקת, וכולל אימון של עמדה 1.
אחרת לדוגמא, מדינות אחרות שכן מקפידות על הדברים האלה, יבנו שחקנים יותר מוצלחים וזו עובדה.

ולדעתי קבוצה שרוצה להישאר בליגת העל לאורך זמן לא תוכל לבצע כזה דבר.
לכן, כמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת, צריך למצוא מאמנים מליגות 2-3-4 שיהיו מוכנים לשתף פעולה עם מיזם כזה, ואז זה אפשרי.

Advertisement