htio sam ti se ispricat javno tu na forumu...
malo sam pre, ostro bio rekao ono sto ti je netko rekao na lijepsi nacin, a to je da mozda nisi dovoljno jak jos za drugu ligu, samo sto je mozda ispalo malo arogantno ispalo...
a to sto sam u svojoj trecoj vec toliko, sto da kazem, na pocetku nisam bas sve najbolje bio pohvatao, a onda su iz moje lige prolazili jedan koj je sad u prvoj ligi, jedan koj je prvi u svojoj drugoj ligi, sirove strasti (zbog kojih i imam ovaj forum bookmarkiran, i zbog sanca), na prvoligaskom forumu se III.1 stalno zove II.5

)
a i primjetio sam da dosta ljudi koji iz 4te predju u drugu u roku od 2 sezone znaju imat problema jer nisu imali dosta vremena za potpuno istrenirat neke igrace. Placa nije sve, naravno, ponekad zna bit vrlo vrlo varljiva, ali i je direktno vezana uz neke statove, ponekad na blesav nacin (npr SG sa wondrous jump shot i strong defence ce imat masu vecu placu od nekog sa oba prominenta a taj sa oba prominenta ce bit puno korisniji), ali ipak nekako okvirno prikazuje jacinu igraca u nekim granicama...
zelim ti puno srece da ostanes u ligi, i puno uspjesnih treninga stamine

jos jednom, ispricavam se sto smo zapoceli na krivoj nozi