Rozmowa na czacie była dość luźna:) Wycięta z kontekstu może powodować różne emocje:) BTW macie ciekawe systemy szpiegowania:D CBA?:) Dobrze, że jak na gg z kimś rozmawiam to nie mam podsłuchów:D Szkoda, że nie pojawiacie się na czacie w trakcie meczów repry pod swoimi nickami...może można by z Wami osobiście zamienić kilka zdań zamiast się domyślać, jak to było podczas tej rozmowy na czacie.
Więc pytam kozlika4 skąd wie, że mam "w dupie kadrę" i skoro tylko Leszek się do mnie w sprawie Lüderitza odezwał, to skąd wie, że z nikim innym bym nie współpracował?
Napisałem na czacie, że
podejrzewam, że masz w dupie:) Ok może to było zbyt luźne sformułowanie...Generalnie chodziło mi o to, że z racji tego jak bardzo lubicie się z Mr.Presidentem możesz mieć kadrę "w dupie" za jego kadencji...a z Leszkiem współpracujesz bo do niego masz zupełnie inny stosunek. To wszystko:) Żydkiem Mr.President nazwał Luderitza z racji jego niepolskiego nazwiska;-)
Myślę, że nic szczególnego z tej rozmowy na czacie nie wynikało, a zapisywanie jej, a już w szczególności prezentowanie przy najbliższej nadarzającej się okazji jest nie fair...tym bardziej, że jest to część rozmowy wycięta z całości. To tylko pokazuje jakie masz al said podejście do rozmowy, debaty itd. Przecież to co piszecie z hatchetem to jest jedna wielka manipulacja niczemu tak naprawdę nie służąca. Po prostu szkoda czasu na tą dyskusję. Żebym nie został wywołany do tablicy to bym nawet palca w to całe zamieszanie nie włożył...ale skoro już jestem...
Czepiacie się Mr.Presidenta dlatego, że go bardzo lubicie i tyle. Sami byliście selekcjonerami, a udajecie że nie wiecie jak to funkcjonuje. Przecież Mr.President nie ma aktualnych baz. Takie bazy mają scauci. Dlatego z poszukiwaniem zawodników udaje się do scauta, a nie do Mr.Presidenta. Ewentualnie w sprawie zawodników po U-21 można popytać Mr.Presidenta bo on powinien mieć tutaj największą wiedzę...ale skoro hatchet pisał na forum, że jest gotowy wziąć jakiego obwodowego i Mr.President się do niego nie odzywa to nie znaczy, że go nie lubi, czy ignoruje, tylko że po prostu nie ma kogo mu zaoferować. Wystarczy popatrzeć na kilka ostatnich roczników U-21. Z ciekawych w kontekście NT, obwodowych zawodników jest tylko Napieralski, Tomza i Gątalski...chyba nikogo nie pominąłem. Z Napieralskim wiadomo co się stało, Tomza jest trenowany więc nie ma potrzeby go przenosić do innego klubu, Gątal chyba też coś tam trenuje...a poza tym właściciel chce za niego ponad 8mln... Trzeba szukać w młodszych rocznikach i hatchet w tej sprawie powinien udać się do m4tiego. Atak na Mr.Presidenta jest tutaj bez sensu.
Proponuję tą dyskusję zakończyć, przestać się na siebie obrażać , udać się do m4tiego, poszukać gracza z dobrym potencjałem i wziąć się do roboty. Kiedy w końcu zrozumiecie, że kłótnie, ataki, szukanie dziury w całym, kopanie pod kimś dołów, podsłuchiwanie rozmów, a później wykorzystywanie przy odpowiedniej okazji itp. nic nam nie daje, a to wszystko wprowadza niepotrzebny ferment. Byście udowodnili, że my Polacy potrafimy inaczej:) Przecież można o różnych sprawach rozmawiać szczerze...ale przy pomocy odpowiednich zwrotów grzecznościowych, bez żadnej napinki. Bicie piany jest bez sensu.
Last edited by kozlik4 at 2/15/2010 9:32:10 AM