Ειπα δεν θα μιλησω αλλα .... Θα κανω μια αναλυση οχι παικτων η ομαδων(σ΄αυτο ο ΑΙΖ ειναι απιαστος) αλλα manager οπως τους ειδα απο την δικη μου μερια (παντα προσωπικη αποψη).
ΑΙΖ. δειχνει να εχει εμπιστοσυνη στην ομαδα του και στο συστημα του,κατεβαινει με αυτοπεποιηθηση
ΑΣΤΕΡΙΕΣ, αρεσκεται στα πειραματα,και οπως φαινεται και απο την τελευταια αναμετρηση με τον ΑΙΖ οτι τον σεβεται πολυ.Αν θα υπαρξει καποια αλλαγη στο συστημα ειτε αμυνα ειτε επιθεση μαλλον τοπεριμενω απο τον Στεφανο παρα απο τον Χαρη.
ΚΛΕΙΝ, τον βλεπω να αντιμετωπιζει χαλαρα την κατασταση πιο πολυ απο ολους ισως και λογω στρατου ( περιμενουμε τις απαντησεις που μας εταξες μη σε παρει ο υπνος στην σκοπια)
FIGHT, ειναι καλη ομαδα αλλα ο ιδιος δεν δειχνει αυτοπεποιηθηση οπως φανηκε απο τα τελευταια παιχνιδια οπου δεν ρισκαρε
σε κανενα με υποδεεστερους αντιπαλους με αποτελεσμα να μην μαζεψει καθολου ενθουσιασμο. Εκτος αν βλεπει κατι εκεινος
στην ομαδα που φυσικα εμεις δεν μπορουμε να το δουμε
Τελος εγω ευχομαι να κερδισω το παιχνιδι στην εδρα μου και να σωθω αλλα και να γλυτωσω και τους μισθους.
Στο αλλο παιχνιδι η ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα ειναι σκληρο καρυδι στην εδρα της οπως φανηκε απο το πρωτο παιχνιδι