BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Reprezentacja sezon 11/12

[NT] Reprezentacja sezon 11/12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
125131.321 in reply to 125131.317
Date: 2/15/2010 8:04:08 AM
Overall Posts Rated:
88
Jednak zapomniałeś dodać, że sam specjalnie nie umieściłeś go w żadnej bazie, by skaut Ci się do treningu nie mieszał... Kiedy ja tworzyłem swoją bazę przed sezonem i umieściłem w niej Twojego zawodnika, to fochy strzelałeś, że śmiałem bez zgody wielmożnego pana powołać go...

Po pierwsze nie mógł być w żadnej bazie bo gdy go wyciągnąłem w drafcie, poza potencjałem nie miał niczego, i że z takiego podawacza ręczników zrobiłem reprezentanta to faktycznie li i jedynie moja zasługa, osobiście żadnego Prezesa który dostałby tak słabego gracza w drafcie bym nawet nie pytał o to czy chociaż rozważa trenowanie go, a tym bardziej nie widziałbym go w kadrze. Ale poświęciłem trening reszty drużyny i dałem radę.

Po co go powołałeś nadal nie wiem, sprawdził go Leszek, wszak zaliczył sparing przed Pucharem Pocieszenia, to że będzie grał jeśli w ogóle, to tylko w kadrze U21 też było wiadome, szans na grę w kadrze seniorów nie miał, nie ma i mam nadzieję długo mieć nie będzie (chyba nie jest aż tak źle z trumną) i tyle. I nie wiem o jakiej bazie mówisz, skoro wszystkie młode roczniki łącznie z 21letnimi robił Leszek.

jeśli będę miał potrzebę powołania go do kadry, to zrobię to, bez względu na Twoje uczucia do mnie:)

czyli nadal powołujesz graczy bez rozmowy z właścicielem? a myślałem, że poprzednia kadencja czegoś Cię nauczyła

@cortez: być może, ale tak jak ja mogłem tego nie wklejać, tak oni mogą co mecz kadry nie wypisywać na czacie głupot, że z hatchetem nic innego nie robimy tylko czekamy na nasze porażki i w ogóle marnujemy swoich graczy z Polskim paszportem, poza tym nie cytowałem bb@ tylko coś co jest publiczne i tyle w tym temacie.

From: kozlik4

This Post:
00
125131.322 in reply to 125131.321
Date: 2/15/2010 9:31:53 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41384138
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Rozmowa na czacie była dość luźna:) Wycięta z kontekstu może powodować różne emocje:) BTW macie ciekawe systemy szpiegowania:D CBA?:) Dobrze, że jak na gg z kimś rozmawiam to nie mam podsłuchów:D Szkoda, że nie pojawiacie się na czacie w trakcie meczów repry pod swoimi nickami...może można by z Wami osobiście zamienić kilka zdań zamiast się domyślać, jak to było podczas tej rozmowy na czacie.
Więc pytam kozlika4 skąd wie, że mam "w dupie kadrę" i skoro tylko Leszek się do mnie w sprawie Lüderitza odezwał, to skąd wie, że z nikim innym bym nie współpracował?

Napisałem na czacie, że podejrzewam, że masz w dupie:) Ok może to było zbyt luźne sformułowanie...Generalnie chodziło mi o to, że z racji tego jak bardzo lubicie się z Mr.Presidentem możesz mieć kadrę "w dupie" za jego kadencji...a z Leszkiem współpracujesz bo do niego masz zupełnie inny stosunek. To wszystko:) Żydkiem Mr.President nazwał Luderitza z racji jego niepolskiego nazwiska;-)

Myślę, że nic szczególnego z tej rozmowy na czacie nie wynikało, a zapisywanie jej, a już w szczególności prezentowanie przy najbliższej nadarzającej się okazji jest nie fair...tym bardziej, że jest to część rozmowy wycięta z całości. To tylko pokazuje jakie masz al said podejście do rozmowy, debaty itd. Przecież to co piszecie z hatchetem to jest jedna wielka manipulacja niczemu tak naprawdę nie służąca. Po prostu szkoda czasu na tą dyskusję. Żebym nie został wywołany do tablicy to bym nawet palca w to całe zamieszanie nie włożył...ale skoro już jestem...

Czepiacie się Mr.Presidenta dlatego, że go bardzo lubicie i tyle. Sami byliście selekcjonerami, a udajecie że nie wiecie jak to funkcjonuje. Przecież Mr.President nie ma aktualnych baz. Takie bazy mają scauci. Dlatego z poszukiwaniem zawodników udaje się do scauta, a nie do Mr.Presidenta. Ewentualnie w sprawie zawodników po U-21 można popytać Mr.Presidenta bo on powinien mieć tutaj największą wiedzę...ale skoro hatchet pisał na forum, że jest gotowy wziąć jakiego obwodowego i Mr.President się do niego nie odzywa to nie znaczy, że go nie lubi, czy ignoruje, tylko że po prostu nie ma kogo mu zaoferować. Wystarczy popatrzeć na kilka ostatnich roczników U-21. Z ciekawych w kontekście NT, obwodowych zawodników jest tylko Napieralski, Tomza i Gątalski...chyba nikogo nie pominąłem. Z Napieralskim wiadomo co się stało, Tomza jest trenowany więc nie ma potrzeby go przenosić do innego klubu, Gątal chyba też coś tam trenuje...a poza tym właściciel chce za niego ponad 8mln... Trzeba szukać w młodszych rocznikach i hatchet w tej sprawie powinien udać się do m4tiego. Atak na Mr.Presidenta jest tutaj bez sensu.

Proponuję tą dyskusję zakończyć, przestać się na siebie obrażać , udać się do m4tiego, poszukać gracza z dobrym potencjałem i wziąć się do roboty. Kiedy w końcu zrozumiecie, że kłótnie, ataki, szukanie dziury w całym, kopanie pod kimś dołów, podsłuchiwanie rozmów, a później wykorzystywanie przy odpowiedniej okazji itp. nic nam nie daje, a to wszystko wprowadza niepotrzebny ferment. Byście udowodnili, że my Polacy potrafimy inaczej:) Przecież można o różnych sprawach rozmawiać szczerze...ale przy pomocy odpowiednich zwrotów grzecznościowych, bez żadnej napinki. Bicie piany jest bez sensu.

Last edited by kozlik4 at 2/15/2010 9:32:10 AM

This Post:
00
125131.323 in reply to 125131.322
Date: 2/15/2010 10:41:34 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41384138
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Uważam, że logowanie się na czata powinno być możliwe tylko i wyłącznie pod swoim nickiem, równoważnym z tym jakim posługuje się w grze. Sytuacja, w której można się posługiwać dowolnym nickiem i w efekcie rozmawia się z kimś, kim może być każdy jest dziwna...i powinno to się zmienić. Myślę, że jak GM to czyta i da się coś z tym zrobić, to powinien jakoś interweniować w tej sprawie. Poza tym kopiowanie i udostępnianie rozmowy na czacie bez zgody osób w rozmowie uczestniczących jest przede wszystkim bardzo nie w porządku...zastanawiam się czy nie powinny być wyciągnięte w stosunku do tej osoby jakieś konsekwencje jeśli taka sytuacja faktycznie miała miejsce. W końcu czat nie jest publiczny i to co się piszę jest dostępne wyłącznie dla osób, które w nim uczestniczą. Nie podoba mi się, że fragmenty mojej rozmowy są/mogą być wykorzystywane do czegokolwiek bez mojej wiedzy, a już szczególnie do manipulacji. W związku z tym nie wiem czy kopiowanie tekstów z czata nie powinno być np. zabronione technicznie.

From: hatchet

This Post:
00
125131.324 in reply to 125131.323
Date: 2/15/2010 12:14:00 PM
Overall Posts Rated:
99
Uważam, że logowanie się na czata powinno być możliwe tylko i wyłącznie pod swoim nickiem, równoważnym z tym jakim posługuje się w grze. Sytuacja, w której można się posługiwać dowolnym nickiem i w efekcie rozmawia się z kimś, kim może być każdy jest dziwna...i powinno to się zmienić. Myślę, że jak GM to czyta i da się coś z tym zrobić, to powinien jakoś interweniować w tej sprawie. Poza tym kopiowanie i udostępnianie rozmowy na czacie bez zgody osób w rozmowie uczestniczących jest przede wszystkim bardzo nie w porządku...zastanawiam się czy nie powinny być wyciągnięte w stosunku do tej osoby jakieś konsekwencje jeśli taka sytuacja faktycznie miała miejsce. W końcu czat nie jest publiczny i to co się piszę jest dostępne wyłącznie dla osób, które w nim uczestniczą. Nie podoba mi się, że fragmenty mojej rozmowy są/mogą być wykorzystywane do czegokolwiek bez mojej wiedzy, a już szczególnie do manipulacji. W związku z tym nie wiem czy kopiowanie tekstów z czata nie powinno być np. zabronione technicznie.

Może wystarczy uważać co się pisze na PUBLICZNYM chacie.
Jeżeli osoba nie bierze udziału w dyskusji a jest na chacie to może sobie czytać wasze wypociny i nie odwracajcie kota ogonem że wam się krzywda teraz dzieje, bo al wasze głupie teksty z chatu upublicznił.
Sami sobie skręciliście ten bat, głupota nie boli.

This Post:
00
125131.325 in reply to 125131.324
Date: 2/15/2010 1:09:34 PM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41384138
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Jasne...taki bat że hoho:D Kto był wtedy na czacie wie, że dyskusja była luźna. Poza tym każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii...ja nie widzę w tym nic dziwnego, że napisałem że podejrzewam, że al said ma w dupie reprezentację prowadzoną przez Mr.Presidenta. Właściwie to mogłem napisać to samo tylko bez słowa podejrzewam bo dla mnie jest to jasne. Nie raz to udowadniał...chociażby celowo nie informując go w czas o konsekwencji zagrania TiE z Izraelem i później wykorzystując to w atakach na niego. To samo teraz z tym tekstem z chatu. Tylko wy jesteście zdolni do takich chamskich, manipulacyjnych ataków.

P.S. Niedługo to i na gg będzie trzeba uważać, żeby nic złego na al saida i hatcheta nie powiedzieć bo mogą przecież założyć swoje podsłuchy i wszystko na forum wkleić:D...podobno na scautów nic złego nie można powiedzieć...w takim razie o al saidzie i hatchecie to nawet nie można rozmawiać.

From: hatchet

This Post:
00
125131.326 in reply to 125131.325
Date: 2/15/2010 1:15:45 PM
Overall Posts Rated:
99
A mów sobie o mnie co chcesz, mam na to wyjebane, tylko jak piszesz coś w miejscu publicznym to nie dziw się że to do osób zainteresowanych dociera.

Niedługo to chyba z domu będziecie się bali wychodzić bo hatchet z al_saidem was zjedzą.

From: Wang

This Post:
00
125131.327 in reply to 125131.326
Date: 2/15/2010 1:26:46 PM
Overall Posts Rated:
22
..., mam na to wyjebane, ...

Popka nie musisz nam tutaj cytować. trochę kultury... to publiczne forum, a gra jest dla wszystkich przedziałów wiekowych.

From: al_said

This Post:
00
125131.328 in reply to 125131.325
Date: 2/15/2010 1:50:37 PM
Overall Posts Rated:
88
chociażby celowo nie informując go w czas o konsekwencji zagrania TiE z Izraelem

ile jeszcze razy będę o tym czytał? czemu nie macie pretensji do osób które co tydzień pisały mu co zagrać? znam przynajmniej 3 doradców którzy wiedzieli, że jest przekładanka, a ja powtórzę to po raz setny nie przypuszczałem, że można startować w wyborach i nie wiedzieć podstawowych rzeczy, a skoro tak to skąd mogłem wiedzieć, że mam go o tym poinformować? co do reszty pod moim adresem, to wybacz ale już wolę tego nie komentować, bo znowu was czymś urażę także bawcie się dalej powodzenia ja wysiadam

From: R-Allen

This Post:
00
125131.329 in reply to 125131.320
Date: 2/15/2010 1:59:50 PM
Overall Posts Rated:
2020
Chciałem zaznaczyć, że również mam obwodowego zawodnika z potencjałem MVP którego zamierzam trenować do NT. Myślę że jest godny uwagi ;)

From: cortez

This Post:
00
125131.330 in reply to 125131.329
Date: 2/15/2010 2:25:20 PM
Overall Posts Rated:
22
tak, ja sie wypowiadałem tylko o zawodnikach ze swojej bazy:) napewno Twój zawodnik jest bardzo ciekawy:) i w następnym sezonie będzie seryjnym zabójcą w Kadrze u-21 pracującym na zlecenia Leszka:)

From: R-Allen

This Post:
00
125131.331 in reply to 125131.330
Date: 2/15/2010 2:56:11 PM
Overall Posts Rated:
2020
Hehe :) Mam nadzieję że tak będzie i że żadna paskudna kontuzja mu się nie przytrafi ;)

Advertisement