Ezennel önkéntesen lemondok scout pozíciómról, és ünnepélyesen megfogadom, hogy engem a fórum közelében soha többet nem láttok. A magyar válogatottak, és a "közösség" innentől kezdve számomra nem léteznek. Ja és ha véletlenül majd rálicitálok egyszer egy "leosztott" illetve "odaadott" játékosra, teljesen fölösleges lesz levelet írni. Mivel nem olvasok több fórumot, nem is fogok róla tudni.
Fiatal magyar játékosaimmal kapcsolatban sem kérek egyik scouttól sem levelet, edzem úgy, ahogy én gondolom. Valószínűleg oda sem fog érni így Révay válogatottra, mivel a csapatérdek nem azt kívánja meg, hogy úgy eddzem.
További jó trónolást a válogatott élén a stábnak, aztán nehogy véletlenül elgondolkodjatok azon, hogy miért csak így sikerült "megnyerni" a választást. Hibákból nem árt tanulni, még ha ez rátok rohadtul nem is jellemző.
Gratulálok a kapitányi poszthoz kaygee, ha nem is sikerült a szokásos módon megszerezni. Ott vagy, büszke lehetsz magadra. Megcsináltad! Ez egy intő példa lehet azoknak, akik mernek a "szabad választásokon" indulni, és akár meg is nyerik.
Ja, és ha máskor beakarsz majd megint mocskolni, akkor azt ne a hátam mögött tedd. Igen, arra gondolok, miután csatlakoztam pörköltszáj kampányához. Nyugodtan kiírhattad volna akkor ide is a kérdést. Ja, az túl egyenes lett volna. Olyat te nem csinálsz.
Viszlát mindenkinek, azoknak is, akik miatt itthagyom ezt a "közösséget", és azoknak is akik az üdítő ellenpéldák voltak.